قهوه ساز کمکس

روش استفاده از قهوه ساز کمکس

مجله قهوه – پیتر شلومبوم چیزهای زیادی را اختراع کرد، اما کاملاً نسبت به سیستم‌های سرمایشی متعصب بود. تلاش او برای یخچال و چگونگی بهبود آن از طریق فرآیندهای شیمیایی، مکانیکی و مهندسی بیشتر زندگی او را به خود مشغول کرد که منجر به اختراع یک قهوه ساز شد. آن قهوه ساز کمکس است. درحالی‌که شلومبوم به سردخانه وسواس داشت، چیزهای زیادی را اختراع کرد و یکی از آن‌ها قهوه ساز کمکس بود که ابتدا در سال 1939 طراحی کرد. در سال 1940 بهبود یافت و در سال 1941 که سرانجام ساخته شد، دوباره بهبود یافت و فروخته شد.

کمکس بعد از سیستم Melitta دومین دستگاه قدیمی فروش قهوه است که به‌طور مداوم فروخته می‌شود.

چگونه می‌توان با یک دستگاه قهوه ساز کمکس قهوه دم کرد

بیایید ابتدا در مورد مقدار قهوه مورداستفاده صحبت کنیم. Chemex توصیه می‌کند «1 قاشق غذاخوری گرد به ازای هر 5 اونس دم کرده». در متریک، این تقریباً 8.5 گرم (یک قاشق غذاخوری سطح 7 گرم) در هر 150 میلی‌لیتر قهوه موردنظر است. این یک گرم قهوه در هر 17.5 میلی‌لیتر آب یا نسبت 1: 17.5 است. به‌عبارت‌دیگر، این 5.75 گرم در هر 100 میلی‌لیتر دم‌کرده است. این یک منطقه است که ما با کمکس متفاوت هستیم و دلیل آن این است که کمکس این نسبت را بر روی کباب‌های خیلی تیره‌تر از حد معمول قرار می‌دهد.

برای دم کردن قهوه با قهوه ساز کمکس، شما به موارد زیر احتیاج دارید:

یک دستگاه قهوه ساز کمکس (ما برای این نمایش از مدل دسته شیشه‌ای 8 فنجانی استفاده می‌کنیم)

قهوه خوب و تازه بوداده

آسیاب باکیفیت

یک مقیاس

یک کتری

تایمر (گوشی هوشمند شما این کار را انجام می‌دهد)

به‌صورت اختیاری، یک چوب خرد یا یک چوب همزن. چوب خرد با استفاده از قرار دادن آن در کمکس قبل از دم کردن، ترفندی است که استفاده می‌شود، بنابراین مانعی در برابر کاغذ صافی ایجاد می‌کند و از چسبیدن آن به شیاف ریختن کمکس جلوگیری می‌کند.

مراحل تهیه قهوه با قهوه ساز کمکس

در ابتدا کتری آب را روی شعله گاز قرار دهید

فیلتر مربع کمکس را از جعبه برداشته و آماده شکل دادن به آن شوید.

برای شکل دادن به فیلتر مربع کمش، با جدا کردن یکی از چهار چین کاغذ، فیلتر کمکس را به شکل مخروط درآورید و آن‌ها را در گوشه‌های مخالف گره بزنید.

فیلتر را داخل دستگاه کمکس قرار دهید، درحالی‌که 3 کاغذ در مقابل فوران آب قرار دارد.

فیلتر را بشویید؛ وقتی کتری جوش آمد، کاغذ صافی را به‌آرامی اشباع کرده و با حدود 250 میلی‌لیتر آب جوش شستشو دهید، سپس کتری را دوباره روی منبع گرما قرار دهید تا جای جوش باقی بماند.

سعی کنید مهروموم خوبی بین کاغذ فیلتر و دیواره‌های شیشه Chemex ایجاد کنید. این یک امر اساسی است تا Chemex به‌درستی کار می‌کند.

اطمینان حاصل کنید که ناحیه آبریز مهروموم نشده است – که هنوز یک منطقه جریان آزاد بین آن و کاغذ فیلتر وجود دارد – بنابراین قهوه شما می‌تواند به‌درستی دم بکشد.

قهوه خود را آسیاب کنید

آسیاب کمکس نسبت به آسیاب Hario V60 کمی درشت است. از نظر دانه‌بندی مانند نمک کوشر به نظر می‌رسد.

قهوه را به فیلتر اضافه کنید. اگر طرف آن را بارگیری کردید، آن را با چوب قلم یا چوب خرد خود دوباره توزیع کنید.

هنگامی‌که کتری آخرین جوش خود را به مدت حدود 30 ثانیه خاموش کردید، تایمر خود را شروع کرده و آماده ریختن شکوفه شوید.

«ریختن شکوفه» را آغاز کنید. این تقریباً 2 برابر حجم قهوه است (ما از 45.5 گرم قهوه برای تولید 700 میلی‌لیتر قهوه استفاده می‌کنیم، بنابراین ریختن شکوفه ما حدود 90 گرم آب است).

مکث 30 ثانیه‌ای

درحالی‌که شکوفه کاملاً زمین را اشباع می‌کند، 30 ثانیه مکث کنید.

پور دم را شروع کنید

ابتدا دم ​​کن را در حدود 45 ثانیه شروع کنید. برای اشباع کامل و تحریک قهوه از دایره‌های متحدالمرکز استفاده کنید. ما می‌خواهیم در این اولین ریختن تقریباً 3/5 از حجم دم را بریزیم، بنابراین به حدود 400 گرم بروید. برای سرعت جریان کمتر از 5 گرم در ثانیه تلاش کنید. تا وقتی کارتان تمام شد، باید حدوداً 2 دقیقه از زمان دم کشیدن فاصله داشته باشید.

مکث دوم

مکث 30 ثانیه‌ای تقریباً برای شروع ریختن تقریباً در ساعت 2:30 آماده شوید.

پور نهایی

ریختن دم‌کرده نهایی خود را شروع کنید. به 700 گرم در میلی‌لیتر بریزید پس از اتمام باید حدود 3.5 دقیقه فاصله داشته باشید.

اتمام دم

منتظر پایان دم بمانید. بسته به حجم دم‌کرده، زمان دم می‌تواند بین 3.5 دقیقه تا 7.5 دقیقه باشد. با 700 میلی‌لیتر، حدود 5.5 دقیقه زمان می‌خواهیم.

قهوه را سرو کنید و لذت ببرید!

 

منبع: coffee geek

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *