مجله قهوه – خرید دستگاههای اسپرسو خانگی نیز دقیقاً مانند بقیه بخشهای قهوه، بهطور قابلتوجهی تکامل یافته است.
درحالیکه بسیاری از این تغییرات همان چیزی است که انتظار میرود (بهعنوانمثال راحتی بیشتر و اتوماسیون بیشتر)، برخی دیگر بر ایجاد اسپرسوی خوب برای مصرفکننده قهوه خانگی بیش از هر زمان دیگری متمرکز شدهاند.
بنابراین، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی تغییر دستگاههای اسپرسو خانگی، من با کریستین بدون از فیلیپین و Lauro Fioretti از تیم دانش و آموزش در گروه Simonelli صحبت کردم
که در ادامه بخش دوم آن را با هم میخوانیم:
تمرکز تولیدکنندگان بر تولید دستگاههای اسپرسو خانگی
Lauro Fioretti بیش از 20 سال تجربه بهعنوان یک تکنسین در بخش قهوه دارد.
وی در حال حاضر دورههای آموزشی درزمینهٔ خدمات فنی را انجام میدهد و در مدیریت پروژه، توسعه ماشینآلات و آسیاب با گروه Simonelli کار میکند.
او میگوید که تمرکز اخیر تولیدکننده ماشینهای اسپرسوساز بر تقاضای روزافزون مخاطبان مصرفکننده خانگی بوده است.
مدتهاست که آگاهی از محیطزیست و مصرفکنندگان خانگی در دستور کار این بازار قرار گرفته است و بهحق نیز به اولویت تولیدکنندگان تبدیل شده است.
علاوه بر ترکیب فنآوری سازگار با محیطزیست (مانند سیستم مدیریت قدرت بهینهسازی موتور جدید Eagle One Prima’s)، Lauro خاطرنشان میکند که طول عمر دستگاه برای مشتریان خانگی و حرفهای در اولویت است.
وی توضیح میدهد: «این چیزی نیست كه شما برای دو یا سه سال استفاده كنید و سپس یك جدید بخرید و پلاستیك بیشتری ایجاد كنید.
ما سعی میکنیم چیزی را بسازیم که محکم و حرفهای باشد … چیزی که بتواند سالها دوام داشته باشد.»
محدودههای قیمت و تغییر آنها
کریستین بیش از ده سال تجربه کار در دستگاههای اسپرسو کوچکتر دارد.
او میگوید که باوجود دامنه تغییرات ذکرشده، قیمتهای دستگاه اسپرسوی خانگی تا حد زیادی مشابه مانده است.
زیر 500 دلار آمریکا
انتخاب در این محدوده قیمت بسیار محدود است. شما میتوانید دستگاههای نیمه اتوماتیک بیشتر از اتوماتیک کامل و همچنین دستگاههای اسپرسو دستی یا اهرمی کمتر متداول را داشته باشید.
بااینحال، یک نتیجه اصلی برای این محدوده قیمت وجود دارد:
استخراج بهاحتمالزیاد در ماشینآلاتی که هزینه آنها کمتر از 500 دلار است، سازگارتر است؛
بنابراین مصرفکنندگان تخصصی قهوه قادر خواهند بود تفاوت قابلتوجهی در کیفیت را تشخیص دهند.
ویژگیها بهاحتمالزیاد محدود خواهند بود، استخراج ممکن است ضعیف یا ناسازگار باشد و شما بهطورکلی برای ایجاد اسپرسوی با کیفیت کافی شاپ میبایست تلاش کنید.
یکی دیگر از نگرانیهای مهم، طول عمر است. در صورت استفاده منظم از ماشینآلات موجود در این دسته ارزانقیمت، ممکن است بیش از چند سال دوام نداشته باشند، خصوصاً دستگاههایی که در انتهای پایینتر لیست هستند.
سرانجام، در ابتدا اغلب هزینههای بیشتری صرف خواهد شد،
زیرا دستگاهی با کیفیت ساخت بهتر، دوام بسیار طولانیتر است و هزینه اولیه بیشتر خود را بهمرورزمان پس میدهد.
500 تا 1200 دلار آمریکا
این دستگاههای اسپرسو خانگی استاندارد هستند و استخراج قابلاعتماد و شیر بخار را در سطح خوبی ارائه میدهند.
گرچه ممکن است برای دم آوری تعداد زیادی شات قهوه در مدتزمان کوتاه مناسب نباشد، اما گزینه خوبی برای مصرفکنندگان خانگی است که میخواهند اسپرسوی با کیفیت باریستا را در خانه بنوشند.
با این قیمت، میتوانید بهطورکلی انتظار نوعی کنترل PID، یک دیگ بخار (بهطورمعمول اما نه همیشه) و نسبتاً کمتری را داشته باشید.
همچنین باید توجه داشته باشید که حتی اگر یک دیگ بخار از این قیمت بیشتر از دو دیگ بخار باشد، نگاه داشتن گرما در دستگاههای اسپرسو خانگی بهتر از همیشه است.
بعضی از ماشینآلات (مثلاً Rancilio Silvia Pro) با نمایشگر دیجیتال و سایر ویژگیهای خودکار یا دیجیتالی ارائه میشوند. علاوه بر این، درحالیکه آسیابهای سوراخدار یکپارچه در این قیمت کمتر مشاهده میشوند، میتوان آنها را یافت (بیشتر در انتهای بالای فهرست).
نمونههای دیگری بهجز Rancilio Silvia شامل Gaggia Classic Pro، ECM Casa V و Barista Pro توسط Sage / Breville است.
منبع: daily coffee news
تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.