دستگاه‌های اسپرسو خانگی

راهنمای دستگاه‌های اسپرسو خانگی – 2

مجله قهوه – خرید دستگاه‌های اسپرسو خانگی نیز دقیقاً مانند بقیه بخش‌های قهوه، به‌طور قابل‌توجهی تکامل یافته است.

درحالی‌که بسیاری از این تغییرات همان چیزی است که انتظار می‌رود (به‌عنوان‌مثال راحتی بیشتر و اتوماسیون بیشتر)، برخی دیگر بر ایجاد اسپرسوی خوب برای مصرف‌کننده قهوه خانگی بیش از هر زمان دیگری متمرکز شده‌اند.

بنابراین، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی تغییر دستگاه‌های اسپرسو خانگی، من با کریستین بدون از فیلیپین و Lauro Fioretti از تیم دانش و آموزش در گروه Simonelli صحبت کردم

که در ادامه بخش دوم آن را با هم می‌خوانیم:

تمرکز تولیدکنندگان بر تولید دستگاه‌های اسپرسو خانگی

Lauro Fioretti بیش از 20 سال تجربه به‌عنوان یک تکنسین در بخش قهوه دارد.

وی در حال حاضر دوره‌های آموزشی درزمینهٔ خدمات فنی را انجام می‌دهد و در مدیریت پروژه، توسعه ماشین‌آلات و آسیاب با گروه Simonelli کار می‌کند.

او می‌گوید که تمرکز اخیر تولیدکننده ماشین‌های اسپرسوساز بر تقاضای روزافزون مخاطبان مصرف‌کننده خانگی بوده است.

مدت‌هاست که آگاهی از محیط‌زیست و مصرف‌کنندگان خانگی در دستور کار این بازار قرار گرفته است و به‌حق نیز به اولویت تولیدکنندگان تبدیل شده است.

علاوه بر ترکیب فن‌آوری سازگار با محیط‌زیست (مانند سیستم مدیریت قدرت بهینه‌سازی موتور جدید Eagle One Prima’s)، Lauro خاطرنشان می‌کند که طول عمر دستگاه برای مشتریان خانگی و حرفه‌ای در اولویت است.

وی توضیح می‌دهد: «این چیزی نیست كه شما برای دو یا سه سال استفاده كنید و سپس یك جدید بخرید و پلاستیك بیشتری ایجاد كنید.

ما سعی می‌کنیم چیزی را بسازیم که محکم و حرفه‌ای باشد … چیزی که بتواند سال‌ها دوام داشته باشد.»

محدوده‌های قیمت و تغییر آن‌ها

کریستین بیش از ده سال تجربه کار در دستگاه‌های اسپرسو کوچکتر دارد.

او می‌گوید که باوجود دامنه تغییرات ذکرشده، قیمت‌های دستگاه اسپرسوی خانگی تا حد زیادی مشابه مانده است.

زیر 500 دلار آمریکا

انتخاب در این محدوده قیمت بسیار محدود است. شما می‌توانید دستگاه‌های نیمه اتوماتیک بیشتر از اتوماتیک کامل و همچنین دستگاه‌های اسپرسو دستی یا اهرمی کمتر متداول را داشته باشید.

بااین‌حال، یک نتیجه اصلی برای این محدوده قیمت وجود دارد:

استخراج به‌احتمال‌زیاد در ماشین‌آلاتی که هزینه آن‌ها کمتر از 500 دلار است، سازگارتر است؛

بنابراین مصرف‌کنندگان تخصصی قهوه قادر خواهند بود تفاوت قابل‌توجهی در کیفیت را تشخیص دهند.

ویژگی‌ها به‌احتمال‌زیاد محدود خواهند بود، استخراج ممکن است ضعیف یا ناسازگار باشد و شما به‌طورکلی برای ایجاد اسپرسوی با کیفیت کافی شاپ می‌بایست تلاش کنید.

یکی دیگر از نگرانی‌های مهم، طول عمر است. در صورت استفاده منظم از ماشین‌آلات موجود در این دسته ارزان‌قیمت، ممکن است بیش از چند سال دوام نداشته باشند، خصوصاً دستگاه‌هایی که در انتهای پایین‌تر لیست هستند.

سرانجام، در ابتدا اغلب هزینه‌های بیشتری صرف خواهد شد،

زیرا دستگاهی با کیفیت ساخت بهتر، دوام بسیار طولانی‌تر است و هزینه اولیه بیشتر خود را به‌مرورزمان پس می‌دهد.

500 تا 1200 دلار آمریکا

این دستگاه‌های اسپرسو خانگی استاندارد هستند و استخراج قابل‌اعتماد و شیر بخار را در سطح خوبی ارائه می‌دهند.

گرچه ممکن است برای دم آوری تعداد زیادی شات قهوه در مدت‌زمان کوتاه مناسب نباشد، اما گزینه خوبی برای مصرف‌کنندگان خانگی است که می‌خواهند اسپرسوی با کیفیت باریستا را در خانه بنوشند.

با این قیمت، می‌توانید به‌طورکلی انتظار نوعی کنترل PID، یک دیگ بخار (به‌طورمعمول اما نه همیشه) و نسبتاً کمتری را داشته باشید.

همچنین باید توجه داشته باشید که حتی اگر یک دیگ بخار از این قیمت بیشتر از دو دیگ بخار باشد، نگاه داشتن گرما در دستگاه‌های اسپرسو خانگی بهتر از همیشه است.

بعضی از ماشین‌آلات (مثلاً Rancilio Silvia Pro) با نمایشگر دیجیتال و سایر ویژگی‌های خودکار یا دیجیتالی ارائه می‌شوند. علاوه بر این، درحالی‌که آسیاب‌های سوراخ‌دار یکپارچه در این قیمت کمتر مشاهده می‌شوند، می‌توان آن‌ها را یافت (بیشتر در انتهای بالای فهرست).

نمونه‌های دیگری به‌جز Rancilio Silvia شامل Gaggia Classic Pro، ECM Casa V و Barista Pro توسط Sage / Breville است.

 


منبع: daily coffee news

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *