دستگاه‌های اسپرسو خانگی

راهنمای دستگاه‌های اسپرسو خانگی – 1

مجله قهوه – خرید دستگاه‌های اسپرسو خانگی نیز دقیقاً مانند بقیه بخش‌های قهوه، به‌طور قابل‌توجهی تکامل یافته است.

درحالی‌که بسیاری از این تغییرات همان چیزی است که انتظار می‌رود (به‌عنوان‌مثال راحتی بیشتر و اتوماسیون بیشتر)، برخی دیگر بر ایجاد اسپرسوی خوب برای مصرف‌کننده قهوه خانگی بیش از هر زمان دیگری متمرکز شده‌اند.

بنابراین، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی تغییر دستگاه‌های اسپرسو خانگی، من با کریستین بدون از فیلیپین و Lauro Fioretti از تیم دانش و آموزش در گروه Simonelli صحبت کردم که در ادامه با هم می‌خوانیم:

تغییرات عملکردی در دستگاه‌های اسپرسو خانگی

درحالی‌که در چند سال گذشته همه نوع تغییرات ایجاد شده است، اما یک پیشرفت عمده در دستگاه‌های اسپرسو خانگی اتفاق افتاده است: استخراج اکنون از کیفیت بالاتری برخوردار و مقرون‌به‌صرفه تر از گذشته است.

این پیشرفت‌های خاص شامل بهبود پایداری دما از دیگ بخار به سر گروپ و سیستم‌های فشار مطمئن و پایدارتر است.

فراتر از این، به‌طورکلی درجه کنترل بهتری نیز وجود دارد.

اکنون ماشین‌آلات خانگی این قدرت را به مصرف‌کنندگان می‌دهند که از طریق روش‌های مشخص‌تری بر متغیرهای تولید دم خود تأثیر بگذارند.

به‌عنوان‌مثال، عملکرد اختصاصی قبل از تزریق در دستگاه‌های اسپرسو خانگی در سال‌های اخیر به‌طور قابل‌توجهی رایج شده است.

تغییرات کاربردی در هنگام تزریق

قبل از تزریق جایی است که دستگاه درست قبل از شروع استخراج، آب را با فشار کم (حدود 2 تا 4 بار) در دستگاه اسپرسو توزیع می‌کند.

هنگامی‌که آسیاب قهوه را خیس می‌کنید، در اثر وارد شدن فشار کامل، ضخامت قهوه آسیب می‌بیند یا آشفته می‌شود.

این امر باعث کاهش خطر استخراج ضعیف و بهبود مشخصات حسی اسپرسو می‌شود.

در راستای تمرکز فزاینده بر روی قبل از تزریق، پروفایل جریان و فشار نیز در دستگاه‌های سطح بالاتر قابل دسترسی تر است.

شیرهای قابل تنظیم بین دیگ و سر گروپ به کاربر این امکان را می‌دهد تا ضمن تنظیم فشار، سرعت و زمان عبور آب از داخل گودال را نیز کنترل کند.

این تنظیمات را می‌توان به‌طورمعمول از طریق یک صفحه لمسی یا برنامه انجام داد و به باریستاهای خانگی اجازه می‌دهد سطح خاصی از اسیدیته، بادی و شیرینی را به‌راحتی مشخص کنند یا با پروفایل‌های عطروطعم قبلاً کشف نشده آزمایش کنند.

صرفه‌جویی در وقت

روند نوظهور دیگری که در طراحی دستگاه اسپرسو خانگی موردتوجه قرار داده‌ایم، تمرکز بر صرفه‌جویی در وقت است.

توزیع بهتر گرما به این معنی است که ماشین‌های بیشتری مدت‌زمانی را که باریستاهای خانگی باید بین عصاره گیری قهوه و بخار دادن شیر منتظر بمانند، به حداقل می‌رسانند.

برای بیشتر ماشین‌های جدید، این زمان انتظار یا کاملاً کاهش یافته یا از بین رفته است.

این بیشتر به دلیل افزایش ظرفیت دیگ بخار و بهبود سیستم‌های مبدل حرارتی است.

این فن‌آوری‌ها فشار و دما را در مدت طولانی‌تری در دیگ بخار حفظ می‌کنند، به این معنی که آب سرد نمی‌شود.

این باعث می‌شود دستگاه برای مدت طولانی‌تری گرم شود و درعین‌حال انرژی نیز صرفه‌جویی شود.

ارتقا در نازل بخار

سرانجام، یک حرکت قابل توجه به سمت فن‌آوری بهبود یافته عصای بخار است.

حرکت خاصی به سمت نازل‌های بخار لمسی دوجداره و خنک در دستگاه‌های خانگی جدید انجام شده است.

این‌ها برای کاربران خانگی (که ممکن است به‌اندازه باریستاهای حرفه‌ای باتجربه نباشند) به‌طورکلی ایمن‌تر هستند زیرا احتمال اینکه خودشان را بسوزانند کمتر است.

قدرت و کنترل در فناوری نازل بخار نیز طی چند سال گذشته چندین مورد به‌روز شده است.

این از یک میکرو فوم سازگار، پایدار و با کیفیت بالاتر برای طیف وسیعی از نوشیدنی‌ها پشتیبانی می‌کند.

 


منبع: daily coffee news

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *