مجله قهوه – خرید دستگاههای اسپرسو خانگی نیز دقیقاً مانند بقیه بخشهای قهوه، بهطور قابلتوجهی تکامل یافته است.
درحالیکه بسیاری از این تغییرات همان چیزی است که انتظار میرود (بهعنوانمثال راحتی بیشتر و اتوماسیون بیشتر)، برخی دیگر بر ایجاد اسپرسوی خوب برای مصرفکننده قهوه خانگی بیش از هر زمان دیگری متمرکز شدهاند.
بنابراین، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی تغییر دستگاههای اسپرسو خانگی، من با کریستین بدون از فیلیپین و Lauro Fioretti از تیم دانش و آموزش در گروه Simonelli صحبت کردم که در ادامه با هم میخوانیم:
تغییرات عملکردی در دستگاههای اسپرسو خانگی
درحالیکه در چند سال گذشته همه نوع تغییرات ایجاد شده است، اما یک پیشرفت عمده در دستگاههای اسپرسو خانگی اتفاق افتاده است: استخراج اکنون از کیفیت بالاتری برخوردار و مقرونبهصرفه تر از گذشته است.
این پیشرفتهای خاص شامل بهبود پایداری دما از دیگ بخار به سر گروپ و سیستمهای فشار مطمئن و پایدارتر است.
فراتر از این، بهطورکلی درجه کنترل بهتری نیز وجود دارد.
اکنون ماشینآلات خانگی این قدرت را به مصرفکنندگان میدهند که از طریق روشهای مشخصتری بر متغیرهای تولید دم خود تأثیر بگذارند.
بهعنوانمثال، عملکرد اختصاصی قبل از تزریق در دستگاههای اسپرسو خانگی در سالهای اخیر بهطور قابلتوجهی رایج شده است.
تغییرات کاربردی در هنگام تزریق
قبل از تزریق جایی است که دستگاه درست قبل از شروع استخراج، آب را با فشار کم (حدود 2 تا 4 بار) در دستگاه اسپرسو توزیع میکند.
هنگامیکه آسیاب قهوه را خیس میکنید، در اثر وارد شدن فشار کامل، ضخامت قهوه آسیب میبیند یا آشفته میشود.
این امر باعث کاهش خطر استخراج ضعیف و بهبود مشخصات حسی اسپرسو میشود.
در راستای تمرکز فزاینده بر روی قبل از تزریق، پروفایل جریان و فشار نیز در دستگاههای سطح بالاتر قابل دسترسی تر است.
شیرهای قابل تنظیم بین دیگ و سر گروپ به کاربر این امکان را میدهد تا ضمن تنظیم فشار، سرعت و زمان عبور آب از داخل گودال را نیز کنترل کند.
این تنظیمات را میتوان بهطورمعمول از طریق یک صفحه لمسی یا برنامه انجام داد و به باریستاهای خانگی اجازه میدهد سطح خاصی از اسیدیته، بادی و شیرینی را بهراحتی مشخص کنند یا با پروفایلهای عطروطعم قبلاً کشف نشده آزمایش کنند.
صرفهجویی در وقت
روند نوظهور دیگری که در طراحی دستگاه اسپرسو خانگی موردتوجه قرار دادهایم، تمرکز بر صرفهجویی در وقت است.
توزیع بهتر گرما به این معنی است که ماشینهای بیشتری مدتزمانی را که باریستاهای خانگی باید بین عصاره گیری قهوه و بخار دادن شیر منتظر بمانند، به حداقل میرسانند.
برای بیشتر ماشینهای جدید، این زمان انتظار یا کاملاً کاهش یافته یا از بین رفته است.
این بیشتر به دلیل افزایش ظرفیت دیگ بخار و بهبود سیستمهای مبدل حرارتی است.
این فنآوریها فشار و دما را در مدت طولانیتری در دیگ بخار حفظ میکنند، به این معنی که آب سرد نمیشود.
این باعث میشود دستگاه برای مدت طولانیتری گرم شود و درعینحال انرژی نیز صرفهجویی شود.
ارتقا در نازل بخار
سرانجام، یک حرکت قابل توجه به سمت فنآوری بهبود یافته عصای بخار است.
حرکت خاصی به سمت نازلهای بخار لمسی دوجداره و خنک در دستگاههای خانگی جدید انجام شده است.
اینها برای کاربران خانگی (که ممکن است بهاندازه باریستاهای حرفهای باتجربه نباشند) بهطورکلی ایمنتر هستند زیرا احتمال اینکه خودشان را بسوزانند کمتر است.
قدرت و کنترل در فناوری نازل بخار نیز طی چند سال گذشته چندین مورد بهروز شده است.
این از یک میکرو فوم سازگار، پایدار و با کیفیت بالاتر برای طیف وسیعی از نوشیدنیها پشتیبانی میکند.
منبع: daily coffee news
تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.