بسته‌بندی قهوه

رابطه بسته‌بندی قهوه با عطر قهوه – 1

مجله قهوه – تفت دادن قهوه برای نشان دادن رایحه‌ای غنی و مطلوب، به زمان، تلاش و کاملاً آزمون‌وخطا نیاز دارد. بااین‌حال، پس از رسیدن به آنجا، باید اطمینان حاصل کنید که مصرف‌کنندگان می‌توانند از آن در خانه یا کافه‌ها لذت ببرند. اینجا جایی است که بسته‌بندی قهوه وارد عمل می‌شود. با استفاده از مواد و ویژگی‌های مناسب، می‌توانید رایحه قهوه خود را به‌اندازه کافی حفظ کنید تا مصرف‌کنندگان همان یادداشت‌های مزه‌ای را که روی کیسه لیست می‌کنید، تجربه کنند.

برای درک بیشتر عطر و نحوه محافظت از بسته‌بندی، با یو یوکی، مدیر فروش در قهوه MTPak صحبت کردیم. این چیزی است که ما در خصوص بسته‌بندی قهوه پیدا کردیم.

آروما چیست و چرا رنگ می‌بازد؟

رایحه همان چیزی است که وقتی دانه‌های قهوه بوداده ترکیبات عطروطعم فرار خود را آزاد می‌کنند، بو می‌کنیم و به‌طورکلی برای توصیف بوی قهوه دم کرده استفاده می‌شود.

بااین‌حال، درحالی‌که کلمه «رایحه» اغلب با بویایی همراه است، اما اغلب آنچه ما می‌توانیم در هنگام نوشیدن یک قهوه میل کنیم، عطر آن است.

این به این دلیل است که زبان انسان فقط می‌تواند تعدادی از طعم‌های اساسی حسی (به‌عنوان‌مثال تلخی، شیرینی و احساس دهان) را مشخص کند؛ بنابراین، بسیاری از رایحه‌های طعم دار پیچیده‌تر قهوه درواقع از حس بویایی گرفته شده‌اند.

ترکیبات طعم‌دهنده‌ای که می‌توانیم در رایحه قهوه، شناسایی کنیم، درواقع از پیش سازهای رایحه در طی فرآیند بو دادن و به‌ویژه در طول واکنش میلارد ایجاد می‌شوند. هنگامی‌که این اتفاق می‌افتد، انتشار زیادی از ترکیبات معطر وجود دارد. بعضی از آن‌ها دلپذیر هستند و برخی دیگر نه خیلی.

رایحه یک قهوه و میزان کمرنگی آن اغلب به‌عنوان شاخصی از طراوت استفاده می‌شود. به زبان ساده: هرچه ترکیبات معطر لوبیا بیشتر باشد، طراوت آن بیشتر است و (معمولاً) طعم بهتری دارد. ترشح اجزای فرار در قهوه به‌طور طبیعی اتفاق می‌افتد، اما برخی از عوامل محیطی می‌توانند روند کار را تسریع کرده و باعث کم‌رنگ شدن رایحه شوند.

متانتیول یکی از شاخص‌های شادابی در بسته‌بندی قهوه

همچنین از متانتیول به‌عنوان یکی از شاخص‌های شادابی استفاده می‌شود. متانتیول به‌خودی‌خود یک ماده شیمیایی تند است، اما در کمال تعجب، در قهوه، به‌عنوان یک ترکیب طعم‌دهنده عمل می‌کند که درواقع بوهای نامطلوب را پنهان می‌کند.

پل سونگر در کتاب خود، یک سؤال از طراوت، می‌گوید: «وقتی قهوه آسیاب شده در هوای آزاد قرار می‌گیرد، کاهش متانتیول را می‌توان در طی یک روز درک کرد و 70٪ ظرف سه هفته از بین می‌رود.»

قرار گرفتن در معرض اکسیژن یا اکسیداسیون یکی از مهم‌ترین دلایل کم‌رنگ شدن رایحه در قهوه است.

Samo Smrke از دانشگاه علمی کاربردی زوریخ در این خصوص می‌گوید: «هنگامی‌که من در مورد طراوت شیمیایی صحبت می‌کنم، در مورد عطر قهوه صحبت می‌کنم زیرا عطر قهوه اساساً مواد شیمیایی است که در دانه‌های قهوه وجود دارد؛ بنابراین، از دست دادن طراوت شیمیایی به معنای از بین رفتن عطر، اکسیداسیون رایحه یا تغییر عطر است.»

طبق تحقیقات Smrke، دمای بالاتر نیز روند اکسیداسیون در قهوه بسته‌بندی شده را تسریع می‌کند. این باعث از دست رفتن برخی از ترکیبات فرار حساس‌تر قهوه می‌شود، مانند متانتیول یا بوتان 2،3 ione دیون (که اغلب با کره، کارامل، میوه و سایر یادداشت‌های مزه شیرین همراه است).

 

گرچه بهتر است دانه‌های قهوه را در یک مکان خشک و خنک نگهداری کنید، اما نباید آن‌ها را منجمد کرد. هنگام یخ‌زدایی، میعان منجر به رطوبت لوبیا می‌شود، کیفیت آن‌ها کاهش می‌یابد و برخی از ترکیبات فرار آن‌ها حل می‌شود. چند درجه زیر دمای اتاق بهترین است.

منبع: perfect daily grind

نوشته لورا فورنرو

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

گواهینامه قهوه

آشنایی با انواع گواهینامه قهوه –3

مجله قهوه – طی چند قرن اخیر قهوه به یک همراه همیشگی در سراسر کره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *