قهوه‌های ترکیبی

دلایل اهمیت قهوه‌های ترکیبی

مجله قهوه – قهوه اسپرسو ترکیبی را می‌توان هم به‌تنهایی و هم به‌عنوان بخشی از نوشیدنی دیگری تهیه و میل کرد. بااین‌حال، برای تهیه یک اسپرسو که تعادل اسیدی، بادی و شیرینی مطلوبی داشته باشد، باید از یک قهوه مناسب شروع کرد و یا قهوه‌های مختلف را با هم ترکیب کرد. درحالی‌که قهوه‌های تک خاستگاه برای تهیه قهوه‌های دمی بسیار مناسب‌اند، اما اغلب فاقد پیچیدگی‌های موردنیاز قهوه اسپرسو هستند. به همین دلیل است که برای داشتن یک اسپرسوی خوب و متعادل اغلب از قهوه‌های ترکیبی استفاده می‌شود.

ساختن یک ترکیب مناسب اسپرسو در ابتدا نیاز به درک و شناخت دانه قهوه، نوع و سطح رُست و پروفایل‌های طعمی انواع قهوه است.

چرا قهوه‌های ترکیبی درست می‌شوند؟

درگذشته، رُسترها برای مخفی کردن مقادیر کمی قهوه بوداده یا کم کیفیت، قهوه‌های مختلف را با هم مخلوط می‌کردند، یا از این قهوه‌ها برای بزرگتر کردن حجم مخلوط‌ها استفاده می‌کردند.

با گذشت زمان، ترکیب‌سازی قهوه برای ایجاد یک امضای منحصربه‌فرد، محبوب شد و همچنین برای افرادی که می‌خواستند یک طعم خاص را در طول سال و به مدت طولانی حفظ کنند، بدون محدودیت در استفاده از یک منبع، بسیار مناسب بود.

بسیاری از افراد از یک قهوه تک خاستگاه برای تهیه اسپرسو استفاده می‌کنند، اما این کار می‌تواند منجر به یک پروفایل طعمی نامتعادل شود.

به همین دلیل افرادی که مایل به استفاده و نوشیدن یک اسپرسوی متعادل رو به استفاده از قهوه‌های ترکیبی با منشأهای مجزا می‌کنند.

تأمین نیاز مشتریان با قهوه‌های ترکیبی

اسپرسو به‌هیچ‌وجه نوشیدنی جدیدی نیست، اما محبوبیت آن در سال‌های اخیر افزایش یافته است.

پیش‌بینی می‌شود که بازار بین‌المللی اسپرسو تا سال 2023 به 7 درصد رشد در سال برسد.

ایجاد اسپرسو ترکیبی به رُسترها اجازه می‌دهد تا نیازهای این گروه مصرف‌کننده را برآورده سازند.

دیوید کوبلی قهرمان رُست 2020 ایتالیا می‌گوید که درحالی‌که بسیاری از قهوه‌های تک خاستگاه به‌صورت فصلی تغییر می‌کنند، ترکیب‌ها اجازه می‌دهند تا رُسترها بتوانند در یک دوره طولانی‌تر همان مشخصات را حفظ کنند.

قهوه‌های ترکیبی قوام، عمق عطروطعم و توانایی برش دادن شیر را فراهم می‌کنند … با ترکیب قهوه‌های مختلف، ما می‌توانیم یک قهوه تمام عیار و قابل‌اطمینان را به مشتریان خود ارائه دهیم.

خصوصیات قهوه اسپرسو ترکیبی

انواع و نسبت‌های قهوه‌ای که یک رُستر در قهوه‌های ترکیبی استفاده می‌کند به چندین چیز بستگی دارد که شامل مواردی همچون سلیقه مشتریان، آنچه کافی‌شاپ‌ها به‌طورمعمول ارائه می‌دهد و دسترسی به نوع قهوه، می‌شود. به همین دلیل، هیچ دو ترکیب اسپرسو یکسان نیستند.

استفاده از چند نوع قهوه مجرا و ترکیب آن‌ها با یکدیگر، این امکان را به خود می‌دهید که در هنگام در دسترس نبود یک نوع از قهوه آن را بدون تغییر در پروفایل طعمی خود جایگزین کنید.

نکات رُست در قهوه‌های ترکیبی

هیچ بهترین روشی برای رُست کردن قهوه برای اسپرسو وجود ندارد، زیرا این بستگی به این دارد که شما از چه قهوه‌ای استفاده می‌کنید، چه مقدار از آن‌ها را استفاده می‌کنید و کدام نمایه موردنظر را انتخاب می‌کنید.

تنظیم دقیق قهوه ترکیبی و رسیدن به یک امضای منحصربه‌فرد نیاز به آزمون‌وخطا دارد و به‌محض رسیدن به ترکیب دلخواه، قادر خواهید بود که به‌سرعت و راحتی آن را تکرار کنید.

یک رُست سبک می‌تواند اسیدیته و پیچیدگی ترکیب اسپرسو را برجسته کند اما این ممکن است برای نوشیدنی‌های حاوی شیر مناسب نباشد، زیرا ممکن است کیفیت ظریف قهوه از بین برود.

قهوه بوداده شده برای استفاده در قهوه‌های ترکیبی نیاز به افزایش حلالیت و به‌طورکلی مدت‌زمان طولانی‌تر رُست احتیاج دارد. همچنین باید طولانی‌تر توسعه یابند تا زمان استخراج مخلوط کوتاه‌تر شود.

منبع: Perfect Daily Grind

نوشته جانیس چینا کننیا

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

 

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *