رژیم غذایی

دستورالعمل‌های رژیم غذایی قهوه

مجله قهوه – وزارت کشاورزی ایالات‌متحده (USDA) و بهداشت و خدمات انسانی (HHS) فقط در صدور مشترک دستورالعمل‌های به روز شده رژیم غذایی خود برای 2020-2025، زنگ خطر را زدند.

این دستورالعمل که هر پنج سال یکبار به روز می‌شود و اکنون نهمین نسخه آن منتشر می‌شود، «دستورالعمل‌های رژیم غذایی برای آمریکایی‌ها» راهنمایی برای الگوی غذایی سالم برای مراحل مختلف زندگی، از بدو تولد تا بزرگسالی، ازجمله برای زنان باردار و شیرده است.

به‌عنوان یکی از پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌ها، قهوه و کافئین همراه مکرر آن در کل سند راهنما به‌طور برجسته ذکر شده است. نسخه 2020-25-20، 16 مورد ذکر قهوه و 18 مورد ذکر کافئین ذکر شده است، اگرچه این نسبت به نسخه 2015-2020 که 25 بار قهوه و 37 بار کافئین ذکر کرده است، کاهش‌یافته است.

این اختلاف را می‌توان در دو نوع معبر مختلف جستجو کرد که در سال 2015 وجود داشته است، اما در سال 2020 وجود ندارد. اولاً، در سال 2015، دستورالعمل‌ها اظهار داشتند:

موارد دستورالعمل رژیم غذایی 2020

این راهنمایی در مورد قهوه با شواهد قوی و ثابت ارائه می‌شود که نشان می‌دهد، در بزرگسالان سالم، مصرف متوسط ​​قهوه با افزایش خطر بیماری‌های مزمن عمده (به‌عنوان‌مثال سرطان) یا مرگ زودرس، به‌خصوص با CVD ارتباط ندارد. بااین‌حال، افرادی که قهوه کافئین یا سایر نوشیدنی‌های کافئین دار مصرف نمی‌کنند، توصیه نمی‌شوند که آن‌ها را در الگوی غذایی خود بگنجانند.

به‌استثنای یک بخش مبهم و عمدتاً مفید در مورد کافئین در دوران بارداری و شیردهی، دستورالعمل‌های سال 2020 تقریباً منحصراً روی قهوه به‌عنوان وسیله بالقوه قند اضافی تمرکز می‌کنند.

انجمن ملی قهوه به‌عنوان یک انجمن عضو صنعت به نمایندگی از بزرگترین شرکت‌های فروش قهوه، به توصیف سند راهنما در مورد قهوه توجه کرد و گفت: «بیش از نیمی از افراد قهوه‌خور آمریکایی از هیچ نوع شیرین‌کننده‌ای در قهوه خود استفاده نمی‌کنند.»

در زیر هر واژه قهوه (پررنگ) در «دستورالعمل‌های رژیم غذایی برای آمریکایی‌ها» 25-20-20 ذکر شده است. لطفاً توجه داشته باشید که این‌ها گزیده‌ای هستند و پاراگراف‌ها، فصل‌ها یا بخش‌های کامل را تشکیل نمی‌دهند.

رژیم غذایی در معرفی «نوشیدنی‌ها»:

هنگام انتخاب نوشیدنی‌ها با الگوی غذایی سالم، هم کالری و هم مواد مغذی موردنیاز آن‌ها نکات مهم است. نوشیدنی‌های فاقد کالری – به‌ویژه آب – یا مواد مغذی مفیدی مانند شیر بدون چربی و کم‌چربی و 100٪ آب، باید در کنار نوشیدنی‌های اصلی مصرف شوند. قهوه، چای و آب‌های خوش‌طعم نیز گزینه‌هایی هستند، اما غنی‌ترین مواد مغذی برای این نوشیدنی‌ها شامل شیرین‌کننده‌ها یا خامه‌های کمی است، البته در صورت وجود.

رژیم غذایی در معرفی «کافئین»:

کافئین یک جزء غذایی است که در بدن به‌عنوان یک محرک عمل می‌کند. بیشترین مصرف کافئین در ایالات‌متحده از طریق قهوه، چای و نوشابه است. کافئین ماده‌ای است که به‌طورکلی در نوشیدنی‌های نوع کولا به‌عنوان بی‌خطر (GRAS) توسط سازمان غذا و دارو (FDA) شناخته می‌شود. برای بزرگسالان سالم، FDA چهارصد میلی‌گرم در روز کافئین عنوان کرده است که به‌طورکلی با اثرات منفی خطرناک همراه نیست.

رژیم غذایی در مورد «نوشیدنی‌ها و قندهای اضافه‌شده»:

نمونه‌هایی از نوشیدنی‌هایی که غالباً در آن قند اضافه می‌کنند نوشابه معمولی (بدون قند)، نوشیدنی‌های میوه‌ای، نوشیدنی‌های ورزشی، نوشیدنی‌های انرژی‌زا، آب‌های شیرین و نوشیدنی‌های قهوه و چای با قندهای اضافه‌شده هستند. نوشیدنی‌های قهوه و چای از رستوران‌ها به دلیل افزودن خامه یا شیر و شکر می‌توانند کالری اضافی زیادی داشته باشند.

در یک مثال از یک صبحانه سالم، دستورالعمل‌ها شامل قهوه (1 فنجان) با 1/4 فنجان شیر فاقد چربی و نوشیدنی 25 کالری است.

رژیم غذایی در مورد قندهای اضافه‌شده:

قندهای اضافه‌شده به‌طور متوسط ​​تقریباً 270 کالری – یا بیش از 13 درصد کل کالری – در روز در جمعیت ایالات‌متحده را تشکیل می‌دهند. منابع عمده قندهای اضافه‌شده در رژیم‌های غذایی معمول ایالات‌متحده، نوشیدنی‌های شیرین قند، دسرها و تنقلات شیرین، قهوه و چای شیرین و آب‌نبات است. درمجموع، این گروه‌های غذایی بیش از نیمی از کل قندهای اضافه‌شده را تشکیل می‌دهند درحالی‌که به توصیه‌های گروه غذایی بسیار کم کمک می‌کنند.

در مورد نوشیدنی‌های کافئین دار برای کودکان خردسال:

نگرانی در مورد اثرات منفی بالقوه کافئین برای کودکان در سلامتی وجود دارد و هیچ محدودیتی برای کافئین برای این گروه سنی مشخص نشده است. کافئین محرکی است که می‌تواند به‌طور طبیعی در غذاها و نوشیدنی‌ها یا به‌عنوان ماده افزودنی وجود داشته باشد. منابع عمده کافئین برای آمریکایی‌ها شامل نوشیدنی‌هایی مانند نوشابه، چای، قهوه و نوشیدنی‌های ورزشی است. از نوشیدنی‌های حاوی کافئین برای کودکان زیر 2 سال باید خودداری شود.

در مورد مصرف قند اضافه‌شده در دوران کودکی:

در دوران کودکی، نوشیدنی‌های شیرین قند حدود 15 تا 25 درصد از کل قندهای اضافه‌شده را تشکیل می‌دهند. در دوره نوجوانی، مشارکت آن‌ها در هنگام در نظر گرفتن نوشیدنی‌های قهوه و چای با قندهای اضافه‌شده (7 درصد اضافی)، 32 درصد و حتی بیشتر است. بیشتر نوشیدنی‌های شیرین شده با شکر (به‌عنوان‌مثال، نوشابه، نوشیدنی‌های ورزشی) در رسیدن به اهداف گروه غذایی سهیم نیستند و اغلب حاوی مقدار زیادی کالری هستند.

در مورد نوشیدنی‌های شیرین:

نوشیدنی‌های شیرین شده با شکر (به‌عنوان‌مثال، نوشابه، نوشیدنی‌های ورزشی، نوشیدنی‌های انرژی‌زا، نوشیدنی‌های میوه‌ای) و قهوه‌ها و چای‌های شیرین (ازجمله انواع آماده برای نوشیدنی) بیش از 40 درصد از مصرف روزانه قندهای اضافه شده را تشکیل می‌دهند. بیشتر از مراحل اولیه زندگی، بزرگسالان قهوه و چای با مواد افزودنی مانند قند و شربت طعم دار مصرف می‌کنند. مصرف مکرر این نوشیدنی‌ها و سایر نوشیدنی‌های حاوی قندهای اضافه شده می‌تواند به دریافت کالری بیش‌ازحد کمک کند. برخی از نوشیدنی‌های شیرین شده با قند، مانند قهوه و چای با شیر، در مصرف گروه غذایی (به‌عنوان‌مثال لبنیات) نقش دارند و می‌توانند بدون قند اضافه‌شده تهیه شوند.

در مورد مصرف کافئین در دوران بارداری و شیردهی:

بسیاری از خانم‌ها در دوران بارداری یا شیردهی کافئین مصرف می‌کنند. بیشترین مصرف کافئین در ایالات‌متحده از قهوه، چای و نوشابه تأمین می‌شود. نوشیدنی‌های کافئین دار از نظر کافئین بسیار متفاوت هستند. کافئین از طریق شیر مادر به مقدار کم از مادر به نوزاد منتقل می‌شود، اما معمولاً هنگامی‌که مادر مقادیر کم تا متوسط ​​(حدود 300 میلی‌گرم یا کمتر در روز، یعنی حدود 2 تا 3 فنجان قهوه) مصرف می‌کند، بر کودک تأثیر منفی نمی‌گذارد. زنانی که می‌توانند باردار باشند یا باردار هستند باید با ارائه‌دهنده خدمات بهداشتی خود در مورد مصرف کافئین مشورت کنند.

 

منبع: daily coffee news

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *