جمهوری دموکراتیک کنگو

درگیری در جمهوری دموکراتیک کنگو – قسمت دوم

مجله قهوه – جمهوری دموکراتیک کنگو (DRC) دومین کشور بزرگ آفریقا و دوازدهمین کشور بزرگ جهان است. این کشور محل زندگی حدود 87 میلیون نفر است و سرزمین آن ازنظر منابع طبیعی بسیار غنی است و شرایط بهینه برای تولید قهوه باکیفیت بالا را فراهم می‌کند.

باوجوداین، دهه‌ها درگیری و بی‌ثباتی سیاسی پیشرفت این کشور را محدود کرده است. برای درک بیشتر در مورد آنچه در DRC اتفاق می‌افتد و اینکه چگونه صنعت قهوه آن تحت تأثیر قرار گرفته است، من با کریس ترتر، تحلیلگر اقتصاد سیاسی در ÉLAN RDC و عضو سابق سازمان ملل صحبت کردم.

تأثیر قهوه در جمهوری دموکراتیک کنگو

«قهوه می‌تواند با ایجاد صلح و رفاه تأثیر مستقیم داشته باشد. این می‌تواند گروه‌های شورشی را به میز مذاکره بکشاند و پس از مذاکره فرصت‌های اقتصادی را برای آن‌ها فراهم کند.»

کریس با تبدیل‌شدن به کشاورزان قهوه به‌جای پیوستن به شبه‌نظامیان یا گروه‌های شورشی، می‌گوید که شهروندان کنگو می‌توانند با فرصت‌های اقتصادی به جامعه مدنی کنگو بازگردانده شوند.

وی توضیح می‌دهد: «آن‌ها در کار قهوه، کاکائو و سایر صنایع وابسته بیشتر از آنچه در گذشته به‌عنوان سرباز یا شورشی کار می‌کردند، درآمد کسب خواهند کرد.»

با دستیابی به درآمد پایدار، تولیدکنندگان قهوه می‌توانند بهبود واقعی در زندگی خود و خانواده‌هایشان ایجاد کنند. این شامل دسترسی به غذا و تغذیه بهتر، پرداخت هزینه مراقبت‌های پزشکی یا اعزام فرزندانشان به مدرسه است.

با تشویق جنگجویان برای پایین آوردن اسلحه‌ها و شروع به کشاورزی، قهوه می‌تواند علاوه بر رونق اقتصادی برای شهروندان DRC، پیام صلح باشد.

بخش قهوه کنگو درحال‌توسعه

در سراسر جمهوری دموکراتیک کنگو، ابتکارات بخش دولتی و خصوصی وجود دارد که برای توسعه و بهبود بخش قهوه تلاش می‌کنند.

یکی از این اتحاد Virunga است. کریس به من گفت که این پروژه‌ای است که توسط پارک ملی ویرونگا، اولین پارک ملی که در آفریقا تأسیس شده است، راه‌اندازی شده است. ویرونگا همچنین یک‌سوم کل جمعیت گوریل‌های کوهستانی جهان را در خود جای‌داده و زمین هزاران کشاورز خرده‌مالک را که در این منطقه زندگی می‌کنند، پوشش می‌دهد.

او توضیح می‌دهد که هدف از برنامه قهوه اتحاد Virunga این است که کشاورزان بتوانند از پتانسیل کامل محصولات خود استفاده کنند.

کریس توضیح می‌دهد: «ما به پارک ملی ویرونگا کمک کردیم تا برنامه قهوه خود را به‌عنوان بخشی از اتحاد ویرونگا تنظیم کند. این ناشی از مشارکت‌های عمومی و خصوصی بود که همه آن‌ها توسط پارک ملی ویرونگا هدایت می‌شوند.»

برنامه های اتحاد ویرونگا کنگو

این برنامه از آن زمان تکامل‌یافته و ابتکار رسمی قهوه ویرونگا توسط Farm Africa و اتحاد ویرونگا و با بودجه اتحادیه اروپا آغاز شده است.

کریس می‌افزاید: «اتحاد ویرونگا وسیله‌ای برای حمایت از چهار میلیون نفری است که در یک روز پیاده‌روی یکدیگر در پارک ملی قرار دارند. این فرصت‌های اقتصادی را از طریق منابع موجود در داخل پارک مانند استفاده از آب آن برای استفاده از انرژی برق فراهم می‌کند.»

قهوه‌های تولید شده در ویرونگا به‌طورمعمول در ارتفاعات بین 1000 تا 1800 مترمربع پرورش می‌یابند. در مورد کاوا کانزورورو، متوسط ​​سطح مزرعه 0.37 هکتار است. این تعاونی میزبان 22 ایستگاه شستشوی “میکرو” است که دو ایستگاه توسط زنان اداره می‌شود.

سرانجام، کریس به من گفت که Higher Grounds در حال همکاری با دولت کنگو برای ایجاد Saveur du Kivu به‌عنوان یک بستر ملی برای تولیدکنندگان قهوه است. او می‌گوید: «با تلاش برای ایجاد یك بستر ملی برای قهوه، ایجاد ظرفیت برای یك بخش قهوه به رهبری تولید كنگو … ما می‌توانیم مؤلفه‌های اصلی آنچه جوامع پایدار به آن نیاز دارند را تزریق كنیم.»

برای دستیابی به این هدف، صنعت جهانی قهوه گرد هم آمده است تا تعدادی ابتکار عمل را آغاز کند. با این کار، آن‌ها در حال ایجاد چارچوبی برای تأثیر جمعی هستند و به دنبال ایجاد یک صنعت قهوه هستند که از طریق زنجیره تأمین به نفع همه افراد باشد.

منبع: perfect daily grind

نوشته ژیسل گورا

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *