مجله قهوه – دانه قهوه عربیکا با میزان 59 درصد از سهم فروش قهوه در دنیا، پرفروشترین قهوه محسوب میشود. این قهوه به دلیل لطافت در هنگام نوشیدن و همچنین تفاوت در میزان کافئین به نسبت دیگر انواع قهوه از محبوبیت بسیاری برخوردار است و به همین دلیل هم میزان مصرف آن بیش از دیگر قهوههاست و به اعتقاد بسیاری، بهترین طعم و مزه قهوه از دانههای عربیکا به دست میآید.
از ویژگیهای این نوع از قهوه دارا بودن میزان اسیدیته بسیار عادی آن است که طعم شیرین و نرمتری را نسبت به دیگر انواع قهوه دارد.
دانه قهوه عربیکا
خاستگاه
گیاه عربیکا در مناطق گرمسیری اطراف خط استوا رشد میکند و بهترین نوع آن متعلق به افریقا و امریکای جنوبی است. باکیفیتترین قهوه عربیکا نیز، در کشورهای کاستاریکا، مکزیک، گواتمالا، اکوادور، کلمبیا، اتیوپی، بروندی و برزیل رشد میکند و در میان این کشورها برزیل بزرگترین تولیدکننده این نوع قهوه محسوب میشود.
ویژگیها
گیاه عربیکا بوتهای همیشهسبز از زیرگونه رده کافئاست و بخشی از خانواده گیاهی روبیاسئا را تشکیل میدهد.
انواع مختلفی از زیرگونههای کافئا وجود دارد که عربیکا بهترین نوع آن است و منشأ آن از ارتفاعات اتیوپی سرچشمه میگیرد.
مزیتها
وجود میزان بالای اکسیدان از ویژگی این نوع قهوه است. کافئین بالای موجود در این قهوه نیز باعث افزایش تمرکز و هوشیاری در انسان میشود و اگر این نوع قهوه را بدون شیر و شکر مصرف کنید، از کالری بیاز پایینی برخوردار است. این نوع قهوه همچنین دارای مقداری کمی ویتامین و مواد معدنی همچون نیاسین، منیزیم، منگنز و پتاسیم است که برای بدن انسان مفید است و به علت وجود مقداری زیادی آب در این نوع از قهوه، تشنگی به همراه نمیآورد.
6 نظر
تعقيب: آشنایی با قهوه عربیکا ، پرفروشترین قهوه - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه
تعقيب: قهوه اتیوپی ؛ زادگاه قهوه در جهان - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه
تعقيب: شناخت دانههای قهوه عربیکا و روبوستا - قهوه موریس فروش انواع قهوه 02166731451
تعقيب: قهوه تانزانیا به بلندای کلیمانجارو - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه
تعقيب: قهوه مولیناری قهوهای با قدمت دو قرن - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه
تعقيب: قهوه ایلی قهوهای خاص و منحصربهفرد - دانشنامه قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه