Mechanical drying

واژه نامه قهوه: خشک‌کن مکانیکی قهوه Mechanical drying

مجله قهوه – خشک‌کن مکانیکی Mechanical drying تا حدودی شبیه یک دستگاه برشته کننده است که متشکل از یک درام چرخان بزرگ است که گرما روی آن اعمال می‌شود.

بااین‌حال، دمای هوا بسیار پایین‌تر است، بنابراین شاید خشک‌کن مقایسه بهتری باشد.

به‌طور سنتی، بیشتر قهوه‌ها در فضای باز خشک می‌شوند، با تکیه بر آفتاب، چه در پاسیوهای بزرگ بتونی و چه در تختخواب‌های بلند.

از خشک‌کن‌های مکانیکی اغلب در کشورهایی استفاده می‌شود که بارندگی باعث دشواری یا سرعت بخشیدن به روند کار می‌شود.

خشک‌کردن مکانیکی معمولاً کم‌اهمیت تلقی می‌شود و این کاملاً بی‌دلیل نیست، زیرا غالباً خشک‌کن‌ها خیلی داغ هستند و این باعث می‌شود کیفیت قهوه به خطر بیفتد.

بااین‌حال، بحثی وجود دارد که به‌خوبی مورداستفاده قرار می‌گیرد، یک خشک‌کن مکانیکی بیشترین تکنیک خشک‌کردن قهوه را کنترل می‌کند.

همچنین این اعتقاد وجود دارد که «استراحت» حاصل از شب‌های خنک نیز برای فرایند خشک شدن مفید است. تحقیقات در این برهه از زمان بی‌نتیجه به نظر می‌رسد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Mechanical drying

A mechanical drier is somewhat like a roaster: it is a big rotating drum to which heat is applied.

However, the temperatures involved are a lot lower, so perhaps the tumble dryer is a better comparison.

Traditionally, most coffee is dried out in the open, relying on sunshine, whether on big concrete patios or raised beds.

Mechanical driers are often used in countries where rainfall makes this difficult or to speed up the process.

 Mechanical drying is often seen as inferior, and this is not completely unwarranted, as often the driers are too hot, which risks compromising the quality of the coffee.

However, there is an argument that, used well, a mechanical drier offers the most controllable and quality-focused drying technique.

There is also the belief that the “resting” provided by cool nights is beneficial to the drying process, too. The research appears inconclusive at this point in time.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *