بسته بندی قهوه

جریان های نوظهور در بسته بندی قهوه – 1

مجله قهوه – در چند سال گذشته، بسته بندی قهوه به یکی از موضوعات موردتوجه رس‌ترها و مصرف‌کنندگان تبدیل شده است.

هرروز که می‌گذرد، بخش قهوه بیشتر و بیشتر به تأثیرات بسته‌بندی محیطی توجه می‌کند. فراتر از آن، ظهور گزینه‌های ابتکاری طراحی نشان می‌دهد که رستری‌ها همیشه به دنبال راه‌های جدید برای تمایز خود در یک بازار کاملاً رقابتی هستند.

برای درک برخی از مهم‌ترین الگوهای ظهور در بسته بندی قهوه، من با مارک ژو و کورینا یه از قهوه MTPak صحبت کردم. برای اطلاعات بیشتر در مورد این روندها ادامه مطلب را بخوانید.

اول طراوت

همه ما می‌دانیم که سال 2020 سال عجیبی برای بخش جهانی قهوه بوده است و این روش خرید و نوشیدن قهوه را تغییر داده است.

هنگامی‌که کشورهای جهان شروع به قرنطینه کردند، برخی از مصرف‌کنندگان از خرید غذا و نوشیدنی به‌صورت حضوری به سفارش آنلاین آن روی آوردند.

درنتیجه، بخش قهوه شاهد افزایش جعبه‌های اشتراک و تحویل کالا بوده است.

برای تولیدکنندگان قهوه خانگی، رستری‌ها کار خود را با تهیه کیسه‌های قهوه کوچکتر که مناسب این عادات در حال تغییر مصرف باشد، شروع کرد.

این امر نه‌تنها به کاهش ضایعات کمک نمی‌کند بلکه به حفظ کیفیت قهوه نیز کمک می‌کند تا اطمینان حاصل شود که اکسیداسیون مسئله کمتری است.

بااین‌حال، وقتی قهوه آسیاب شد، اکسیداسیون حتی یک نگرانی بزرگتر می‌شود. وقتی این اتفاق می‌افتد، سطح آن افزایش می‌یابد.

این بدان معنی است که درنتیجه بیشتر ترکیبات طعم فرار موجود در لوبیا در معرض اکسیژن قرار می‌گیرند و آن‌ها به‌طور مؤثر «کهنه» می‌شوند و طعم‌های ظریف خود را با سرعت بیشتری از دست می‌دهند.

باوجوداین، درحالی‌که سفارش‌های آنلاین در پاسخ به Covid-19 سر به فلک می‌کشد، مشتریان بیشتری خواستار راحتی قهوه پیش آسیاب شده می‌شوند.

بسته بندی قهوه در رستری ها

Corina Ye مدیر ارشد در MTPak Coffee می‌گوید که اکثر رستری‌هایی که عمدتاً با آن‌ها کار می‌کنند بسته بندی می‌کنند و قهوه لوبیای کامل می‌فروشند، اگرچه بسیاری از آن‌ها گزینه آسیاب کردن قهوه را پس از بو دادن ارائه می‌دهند.

او می‌گوید، در این میان یک روش قابل‌اعتماد برای آب‌بندی و بسته شدن مجدد کیسه‌ها (برای جلوگیری از ادامه اکسیداسیون) ضروری است.

کورینا توضیح می‌دهد که راه‌حل‌های قابل بازخوانی در ماه‌های اخیر در بین برشته کننده‌های مخصوص قهوه بسیار محبوب بوده‌اند.

قفل‌های زیپ سنتی و زیپ‌های جیبی (که در ابتدا با کشیدن زبانه باز می‌شوند)، دو گزینه رایج هستند.

کورینا توضیح می‌دهد که به‌ویژه زیپ‌های جیبی را می‌توان در هر ساختار کیسه‌ای، بدون توجه به شکل آن استفاده کرد.

وی توضیح می‌دهد: «این کار پر کردن کیسه‌ها را برای رستوران‌ها بسیار راحت‌تر می‌کند و به مشتریان دو گزینه باز می‌کند:

استفاده از زیپ جیبی یا برش قسمت بالای آن برای تخلیه کل کیسه.»

وی می‌افزاید که گرچه اندازه کیسه‌ها متنوع است، سفارش‌های بیشتر از خرید عمده به کافه‌ها یا سایر مشاغل قهوه، به سمت خرید مستقیم به مصرف‌کننده معطوف می‌شوند.

مصرف قهوه در سال جاری

مارک ژو مدیرعامل و رئیس قهوه MTPak می‌گوید: «این روند احتمالاً ادامه خواهد یافت. انتظار می‌رود که مصرف قهوه بر اساس ارقام USDA در نیمه دوم سال 2021 و در سراسر سال 2022 بهبود یابد.»

مارک اضافه می‌کند که امسال تعدادی درخواست برای ساخت کیسه‌های قهوه محکم و سبک نیز دریافت کرده است.

او می‌گوید که این به این دلیل بود که عمده نگرانی‌ها کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل و محافظت مؤثرتر از حبوبات در حین حمل‌ونقل بود.

بسته بندی انعطاف‌پذیر هم محکم و هم قابل‌انعطاف است، به این معنی که فضای کمتری را اشغال می‌کند بدون اینکه یکپارچگی قهوه بو داده درون آن را به خطر بیندازد.

طرح‌های سفارشی بسته بندی قهوه

سفارشی‌سازی کامل نیز روند رشد دیگری بوده است.

رستری‌ها با آزمایش کیسه‌های قهوه خود، توانسته‌اند نام تجاری خود را روی بسته‌بندی‌های خود زنده کنند

و حتی از طریق کیسه‌های قهوه که به‌طور منحصربه‌فرد طراحی‌شده‌اند، مشتریان خاص یا بخش‌هایی از بازار را هدف قرار دهند.

کورینا می‌گوید به‌ویژه چاپ دیجیتال یک روش عالی برای سریع‌تر و آسان‌تر کردن این سفارشی‌سازی است.

او می‌گوید که «این راه را برای تعداد بی‌شماری از راه‌های بازگو کردن داستان و ایجاد اعتماد با مشتریان باز می‌کند.»

باوجود جذابیت در طراحی‌های سفارشی و چاپ دیجیتال، توجه به این نکته مهم است که جذب مشتری‌های قهوه فراتر از جذابیت بصری بسته بندی شماست.

طراح برچسب برنده جایزه، ماریو دی پائولو در مصاحبه‌ای گفت که «مصرف‌کنندگان نیاز به الهام بخشیدن به مواد جدید دارند …

موادی که آن‌ها را به رؤیا می‌اندازند و داستان محصولاتی را که مصرف می‌کنند انتقال می‌دهند.»

رستری‌های مخصوص قهوه

در همین راستا، رستری‌های مخصوص قهوه در سال‌های اخیر به‌شدت مواد را آزمایش کرده‌اند.

به‌طور خاص کاغذ کرافت سفید نشده و کاغذ برنج از محبوبیت خاصی برخوردار بوده است

و به سبک بسته بندی قهوه بوداده به‌گونه‌ای که موردتوجه مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد، حس و حال روستایی و صنعتی می‌دهد.

در مقایسه، بااین‌حال، برخی از برشته کننده‌ها مواد براق‌تر و نرم‌تری مانند پلاستیک‌های زیستی مانند LDPE و PLA را ترجیح داده‌اند.

علاوه بر چاپ آسان‌تر، برخی از رستری‌ها احساس می‌کنند مصرف‌کنندگان زیبایی «تمیزتر» این مواد را ترجیح می‌دهند.

مهم نیست که از کدام ماده استفاده می‌کنید، واضح‌تر از همیشه این است که طراحی برای مصرف‌کنندگان خاص قهوه مهم است.

باوجود گزینه‌های بسیار زیاد در فروشگاه و آنلاین، مهم است که رستری‌ها از بسته بندی های خود برای جلب‌توجه مصرف‌کنندگان،

متفاوت شدن از رقابت و به دست آوردن سهم ذهنی در یک بازار رقابتی استفاده کنند.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

گواهینامه قهوه

آشنایی با انواع گواهینامه قهوه –3

مجله قهوه – طی چند قرن اخیر قهوه به یک همراه همیشگی در سراسر کره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *