نیکاراگوئه

تولید قهوه در نیکاراگوئه – 2

مجله قهوه – درست مانند سایر کشورهای آمریکای مرکزی، تولید قهوه نقش مهمی در تاریخ و توسعه اقتصادی نیکاراگوئه داشته است. قهوه برای اولین بار در این کشور در سال 1850 کشت شد. فقط 20 سال بعد، در سال 1870، این بزرگترین محصول صادراتی در نیکاراگوئه بود.

امروزه، قهوه همچنان یک کالای اصلی صادراتی در نیکاراگوئه است و در طول بی‌ثباتی سیاسی در قرن 20 و 21، یک نیروی اقتصادی قابل‌توجه به شمار می‌رفت. بااین‌حال، باوجود جایگاه اصلی خود در بخش قهوه که بیش از 330 هزار نفر در آن مشغول به کار هستند، انتظار می‌رود رشد اقتصادی این کشور در سال 2021، 5.9٪ کاهش یابد که بیشتر درنتیجه همه‌گیری Covid-19 است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بخش قهوه نیکاراگوئه و چالش‌های پیش روی آن، من با ویلیام اورتیز، مدیر کشور نیکاراگوئه در قهوه Caravela و سیلویو سانچز، تولیدکننده Finca Santa Teresa در Nueva Segovia صحبت کردم که در ادامه بخش دوم آن را می‌خوانید:

مناطق تولیدکننده و تجارت در نیکاراگوئه

قهوه نیکاراگوئه علی‌رغم اینکه دوازدهمین تولیدکننده بزرگ در جهان است، عمدتاً در منطقه شمالی کوچک این کشور تولید می‌شود.

این منطقه فقط از پنج منطقه تشکیل شده است: استلی، جینوتگا، مادریز، ماتاگالپا و نوئوا سگوویا.

همان‌طور که در بالا ذکر شد، هرکدام از این قهوه‌ها ازنظر مشخصات جام منحصربه‌فرد هستند.

این بدان دلیل است که اقلیم‌های کوچک منحصربه‌فرد هر منطقه به روشی کاملاً متفاوت بر تولید تأثیر می‌گذارند.

به‌عنوان‌مثال، علی‌رغم اینکه هر دو اهل نیکاراگوئه هستند، قهوه‌های Madriz و Nueva Segovia به‌طورکلی دارای مشخصات مختلف طعم هستند.

در مناطق با ارتفاع کمتر، مانند Jinotega، قهوه‌ها بسیار مستعد ابتلا به بیماری هستند.

پروفایل‌های عطروطعم به‌طورکلی پیچیده نیستند.

بااین‌حال، ویلیام خاطرنشان می‌کند که مزارع در این مناطق در صورت مدیریت کافی با جزئیات، هنوز هم می‌توانند قهوه‌هایی باکیفیت بالاتر تولید کنند.

وی می‌گوید: «در مناطق با ارتفاع زیاد نیز کیفیت بیش‌ازحد ذهنیت وجود دارد، درحالی‌که در مناطق کم ارتفاع در سراسر نیکاراگوئه کمی بیش‌ازحد ذهنیت وجود دارد.»

تجارت قهوه در نیکاراگوئه

ویلیام همچنین خاطرنشان می‌کند که تجارت قهوه در نیکاراگوئه بر نحوه دید کشور از کیفیت و تمایز امروز تأثیر داشته است.

وی می‌گوید فراتر از تولیدکنندگان، اقدامات سایر بازیگران زنجیره تأمین در نیکاراگوئه شهرت این کشور را به دلیل کیفیت خود دشوار کرده است.

وی می‌گوید: «این به دلیل پردازش‌های مرطوب و خشک است که قهوه‌هایی باکیفیت بالا می‌گیرند و آن‌ها را از طریق روش‌های کنترل کیفیت پایین و عدم توجه کافی خراب می‌کنند.»

سرانجام، وی اضافه کرد که بسیاری از تولیدکنندگان نیکاراگوئه فضا و هزینه‌ای برای خشک‌کردن تختخواب‌ها یا خشک‌کن‌های مکانیکی ندارند.

این بدان معنی است که درنتیجه بسیاری از آن‌ها باید قهوه‌های خود را «مرطوب» به آسیاب‌های خشک بفروشند.

اگر این کارخانه‌ها از نظر کنترل کیفیت ضعیف عمل کنند، ممکن است قیمت نهایی فروش برای تولیدکننده تحت تأثیر قرار گیرد.

پایداری و کیفیت

مانند اکثر کشورهای تولیدکننده دیگر، پایداری اجتماعی و زیست‌محیطی در سال‌های اخیر به اولویت‌های بخش قهوه نیکاراگوئه تبدیل شده است.

به همین ترتیب، بازیگران زنجیره تأمین مانند کاراولا تعدادی از ابتکارات را اعلام کرده‌اند که از تولیدکنندگان برای پایداری بیشتر اقتصادی و محافظت از محیط محلی حمایت می‌کنند.

ویلیام می‌گوید با رشد کیفی قهوه نیکاراگوئه، تولیدکنندگان بیشتری دریافتند که ثبات مالی آن‌ها بهتر شده است.

او به من می‌گوید که روابط محکمی که کاراولا با تولیدکنندگان در نیکاراگوئه دارد منحصربه‌فرد نیست.

این امر به آن‌ها امکان می‌دهد تا با خریداران دیگر ارتباط برقرار کنند، درنهایت مقیاس بندی کرده و پایداری تولید خود را بهبود بخشند.

دقیقاً مانند السالوادور، ویلیام به من می‌گوید که کاراولا همچنین یک برنامه PECA (برنامه آموزش پرورش) را در نیکاراگوئه اجرا کرده است.

به‌طور خلاصه، این برنامه تولیدکنندگان را برای بهبود کیفیت آموزش می‌دهد

و از آن‌ها حمایت می‌کند تا با محدود کردن آلودگی و زباله‌ها ازنظر محیط‌زیست پایدارتر باشند.

سیلویو و ویلیام بر این باورند که تنوع غنی نیکاراگوئه در مناطق در حال رشد و اقلیم‌های کوچک می‌تواند از این کشور برای بهبود مداوم کیفیت قهوه خود در سال‌های آینده پشتیبانی کند.

بااین‌حال، واضح است که تولیدکنندگان باید از محیط‌زیست در سطح مزرعه قدردانی کنند و درک کنند که بهبود مستمر مهم است.

درمجموع، نیکاراگوئه هنوز هم‌ظرفیت عظیم استفاده‌نشده برای تولید قهوه باکیفیت بالا را دارد.

علی‌رغم سابقه اقتصادی و سیاسی آشفته، اقلیم‌های کوچک مطلوب برای تولید قهوه و تمرکز بیشتر بر کیفیت به این معنی است که به نظر می‌رسد این کشور فقط در بخش قهوه رشد می‌کند.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *