نیکاراگوئه

تولید قهوه در نیکاراگوئه – 1

مجله قهوه – درست مانند سایر کشورهای آمریکای مرکزی، تولید قهوه نقش مهمی در تاریخ و توسعه اقتصادی نیکاراگوئه داشته است. قهوه برای اولین بار در این کشور در سال 1850 کشت شد. فقط 20 سال بعد، در سال 1870، این بزرگترین محصول صادراتی در نیکاراگوئه بود.

امروزه، قهوه همچنان یک کالای اصلی صادراتی در نیکاراگوئه است و در طول بی‌ثباتی سیاسی در قرن 20 و 21، یک نیروی اقتصادی قابل‌توجه به شمار می‌رفت.

بااین‌حال، باوجود جایگاه اصلی خود در بخش قهوه که بیش از 330 هزار نفر در آن مشغول به کار هستند، انتظار می‌رود رشد اقتصادی این کشور در سال 2021، 5.9٪ کاهش یابد که بیشتر درنتیجه همه‌گیری Covid-19 است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بخش قهوه نیکاراگوئه و چالش‌های پیش روی آن، من با ویلیام اورتیز، مدیر کشور نیکاراگوئه در قهوه Caravela و سیلویو سانچز، تولیدکننده Finca Santa Teresa در Nueva Segovia صحبت کردم که در ادامه می‌خوانید:

درک قهوه نیکاراگوئه

اگرچه موقعیت دقیق آن بازار جهانی نوسان دارد، اما قهوه هرسال مرتباً در صادرات محصولات نیکاراگوئه قرار دارد.

در این بخش بیش از 330 هزار نفر اشتغال دارند. این حدود 5٪ از جمعیت کشور، 15٪ از بازار کار آن و بیش از نیمی از نیروی کار کشاورزی است.

در سال 2018، ارزش صادرات قهوه از نیکاراگوئه 433 میلیارد دلار آمریکا تخمین زده شد و اروپا و آمریکای شمالی دو بازار بزرگ هدف این کشور بودند.

ارقام اطلس جهانی در سال 2019 نشان داد که نیکاراگوئه دوازدهمین صادرکننده بزرگ قهوه در جهان است،

زیر هندوراس (6) و گواتمالا (10) و بالاتر از کاستاریکا (15)، السالوادور (19) و پاناما (37).

علاوه بر این، در چند سال گذشته، تولید قهوه نیکاراگوئه به‌طور مداوم رشد کرده است.

درحالی‌که در 2019/20 این رقم کاهش‌یافته بود، در سال قهوه 2018/19 حجم تولید کشور با رشد 3.4٪ به 2.9 میلیون کیسه 60 کیلوگرمی رسید.

ویلیام اورتیز مدیر کشوری Caravela Coffee در نیکاراگوئه می‌گوید که متوسط ​​مزرعه قهوه در نیکاراگوئه تقریباً 5 هکتار است.

او به من می‌گوید گرچه زیرساخت‌های ضعیف ازنظر تاریخی زندگی را برای تولیدکنندگان دشوار کرده است، اما اوضاع در حال تغییر است.

کمی آموزش در میان تولیدکنندگان

ویلیام می‌گوید: هنگامی‌که ما برای اولین بار وارد شدیم، تولیدکنندگان راه‌های کمی برای فروش قهوه‌های خود داشتند.

ایستگاه‌ها و مراکز شستشو و خشک‌کردن محدود بودند و تولیدکنندگان دسترسی کمی به آموزش داشتند.

ازنظر تاریخی، نیکاراگوئه به لطف سال‌ها ناآرامی‌های سیاسی و اجتماعی با چندین چالش سیاسی و اقتصادی نیز روبرو بوده است و تأثیرات این امر متأسفانه در بخش قهوه کشور احساس شده است.

اعتراض به حاکمیت خانواده استبدادی سوموزا منجر به ناآرامی‌های چند دهه‌ای در دهه‌های 1970 و 1980 شد.

اخیراً، اعتراضات، تظاهرات و نافرمانی مدنی گسترده‌تر، موجب تلاطم اقتصادی شده است.

سیلویو سانچز مالک شرکت Finca Santa Teresa de Mogoton در La Union، Nueva Segovia می‌گوید که برای بخش قهوه، این دشواری‌ها یک معنی اساسی داشته است.

وی می‌گوید: «تولیدكنندگان نیكاراگوئه قهوه‌های خود را به‌سادگی تولید كرده و آن‌ها را به‌صورت محلی با قیمت بسیار كم و با در نظر گرفتن كم كیفیت به فروش رسانده‌اند.»

کیفیت، پروفیل‌های طعم، انواع و فرآوری

به‌طورکلی، قهوه‌های نیکاراگوئه با طعم روشن، اسیدسیتریک، بادی صاف و طعم‌های گل، مرکبات یا شکلات همراه هستند.

بااین‌حال، در سراسر کشور، مشخصات عطروطعم معمول بسته به منطقه و اقلیم خاص آن متفاوت است.

به‌عنوان‌مثال، ویلیام می‌گوید که قهوه‌هایی که در جینوتگا رشد می‌کنند اغلب دارای اسیدیته ملایم، طعم‌های گل و رایحه زرد هستند، درحالی‌که در Nueva Segovia، مشخصات فنجان می‌تواند کاملاً متفاوت باشد.

نیکاراگوئه همچنین در سال‌های اخیر شهرت خود را ازنظر کیفیت ارتقا داده است. از زمان حضور جام تعالی در سال 2002، کیفیت بیشتر موردتوجه خریداران بین‌المللی قرار گرفته است.

متعاقباً، بسیاری علاقه بیشتری به نیکاراگوئه به‌عنوان یک منبع قهوه نشان داده‌اند.

مانند اکثر کشورهای تولیدکننده دیگر، ارتفاعات بالاتر نیز با افزایش کیفیت قهوه در نیکاراگوئه همراه بوده است.

بااین‌حال، ویلیام به من می‌گوید که در ارتفاعات پایین نیز پتانسیل عظیمی وجود دارد.

وی می‌گوید: «درحالی‌که مزارع با ارتفاع كم خطر بیشتری در مورد بیماری و خشك شدن دارند، اما اگر به‌درستی كنترل شوند، پتانسیل زیادی برای افزایش كیفیت در مناطق با ارتفاع كمتر مانند Jinotega و Matagalpa وجود دارد.»

انواع محبوب در نیکاراگوئه مشابه انواع دیگر کشورهای آمریکای مرکزی است. این‌ها شامل Marogogipe، Pacamara، Bourbon، Catuai، Geisha و Pacas است.

بیشتر این گونه‌ها می‌توانند در محدوده اقلیم‌های آب و هوایی کشور رشد کنند و منجر به انتخاب زیادی برای خریداران احتمالی شوند.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *