قهوه در السالوادور

تولید قهوه در السالوادور – بخش دوم

مجله قهوه – السالوادور کوچکترین و پرجمعیت‌ترین کشور در آمریکای مرکزی است. همچنین یک تولیدکننده قهوه مشهور در جهان است. از زمان رشد سریع که از اواسط تا اواخر قرن 19 اتفاق افتاد، قهوه در السالوادور بیش از 100 سال کمک قابل‌توجهی در اقتصاد السالوادور داشته است.

بااین‌حال، تولید قهوه سالوادور از دهه 1980 کاهش‌یافته است و امروز کمتر از 2 درصد از کل صادرات را تشکیل می‌دهد. باوجوداین، اکنون به‌عنوان یک تولیدکننده قهوه خاص معروف است و خانه برخی از پرطرفدارترین انواع جهان است.

بنابراین، برای درک بیشتر قهوه سالوادور، با کارلوس مورالس از قهوه Caravela و Santos Arnulfo Diaz از Finca La Trilla صحبت کردیم که در ادامه بخش دوم این مقاله را می‌خوانیم.

مناطق تولید قهوه در السالوادور

علی‌رغم این واقعیت که این کوچکترین کشور در آمریکای مرکزی است، السالوادور دارای تعدادی از مناطق مختلف تولید شناخته‌شده، ازجمله Ahuachapan، Chalatenango، La Libertad، سانتا آنا، سان سالوادور و مورازان است. اگرچه فصل برداشت از دسامبر تا مارس ادامه دارد، اما در ژانویه و فوریه به اوج خود می‌رسد.

در بسیاری از این مناطق، تولیدکنندگان می‌توانند به تعاونی‌ها و انجمن‌های محلی تولیدکنندگان قهوه بپیوندند. کارلوس می‌گوید: «این راه‌هایی است که تولیدکنندگان می‌توانند به تجهیزات و ابزارهای موردنیاز برای بهبود تولید محصولات کشاورزی خود دسترسی پیدا کنند.»

مزرعه سانتوس در Chalatenango، دریکی از مناطق کوچک تولیدکننده قهوه در السالوادور مستقر است. او می‌گوید که به دلیل وسعت این منطقه، پشتیبانی از سازمان‌های دیگر به‌راحتی پیدا نمی‌شود. ازآنجاکه منطقه من تعداد کمی تولیدکننده دارد، تعاونی‌هایی برای تولیدکنندگان وجود ندارد که به‌راحتی در دسترس و نزدیک باشند.

به همین ترتیب، کارلوس می‌گوید که برای تولیدکنندگانی که نیاز به حمایت بیشتر دارند، کاراولا برنامه PECA (برنامه آموزش پرورش‌دهنده) خود را ارائه می‌دهد. کارلوس می‌گوید: «این برنامه به آموزش مداوم تولیدکنندگان و خانواده‌های آن‌ها در مورد بهترین روش‌ها کمک می‌کند و به آن‌ها اجازه می‌دهد تا بهره‌وری و کیفیت را افزایش دهند تا درنهایت سودآوری بیشتری داشته باشند.»

برای کمک به تولیدکنندگان، کارلوس به من می‌گوید که کاراولا همچنین یک برنامه وفاداری را با تولیدکنندگان اجرا می‌کند. وی می‌گوید: «ما در آغاز کار با وام دادن کیسه‌های GrainPro به تولیدکنندگان هستیم تا بتوانند کارایی بیشتری داشته باشند.»

برخی از مزارع در السالوادور در مناطق دورافتاده یا کوهستانی واقع‌شده‌اند و حمل‌ونقل محصولات خود را به تأخیر می‌اندازند. بسته‌بندی باکیفیت خوب ماندگاری قهوه آن‌ها را به‌طور مؤثر افزایش می‌دهد، یعنی در برابر شرایط نامساعد جوی که باعث خراب شدن کیفیت می‌شود؛ جلوگیری می‌کند.

ماندگاری و کیفیت

همانند بسیاری از کشورهای تولیدکننده، السالوادور دارای برخی از مسائل قابل‌ردیابی و شفافیت است که بیشتر بر پایداری در سراسر زنجیره تأمین تأثیر می‌گذارد. دستیابی به اطلاعات برای تولیدکنندگان دشوار است و بدون آن‌ها، آن‌ها اغلب در تلاش‌اند تا کیفیت محصول خود را بهینه کنند.

کارلوس به من می‌گوید که مسائل باکیفیت اغلب در هنگام پردازش آشکار می‌شوند. به همین ترتیب، وی می‌گوید: «متخصصان زراعت در برنامه PECA قادر به «بستن حلقه» در بازخورد هستند و به تولیدکنندگان پاسخ‌های به‌موقع و عملی می‌دهند و به آن‌ها امکان می‌دهد «تعمیرات سریع» را انجام دهند. این بدان معنی است که تولیدکنندگان می‌توانند [هر مشکلی را برطرف کنند] و در اسرع وقت برای قهوه باکیفیت خوب دستمزد بگیرند.»

کارلوس اضافه می‌کند که مشکلات بسیاری برای تولیدکنندگان در السالوادور وجود دارد. بسیاری از تولیدکنندگان گزینه‌های مالی زیادی ندارند و کاملاً به پرداخت زمان مناسب قهوه خود اطمینان دارند. شرایط طولانی پرداخت می‌تواند زندگی را برای آن‌ها دشوارتر کند.

وی می‌گوید: «ما سعی می‌کنیم این مدل را تغییر دهیم و ریسک تولیدکنندگان را بپذیریم و تقریباً بلافاصله به آن‌ها پول پرداخت کنیم.»

خریدارانی که به قهوه السالوادور نگاه می‌کنند باید این نکات را به خاطر بسپارند، اما سانتوس می‌گوید که این عنصر انسانی است که اغلب تفاوت ایجاد می‌کند.

السالوادور منشأی است بی‌مانند که به هیچ کشور دیگری شباهت ندارد. از تاریخ غنی و شیوع انواع مختلفی مانند Pacas و Pacamara گرفته تا روش‌های فرآوری که تولیدکنندگان در حال آزمایش آن هستند، این کشور بخش‌های ویژه قهوه را دارد.

منبع: perfect daily grind

نوشته نیکلاس کاستلانو

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *