وریته

توصیه‌های سازمان وریته برای خریداران قهوه سبز

مجله قهوه – بر اساس نتایج نظرسنجی‌های انجام‌شده در مدت فراگیری بیماری کووید 19، از نمایندگان کشورهای تولیدکننده قهوه، این صنعت با یک بحران جهانی روبرو است. بر همین اساس سازمان بین‌المللی وریته که یک سازمان مدنی مستقل و غیرانتفاعی در حمایت از کارگران و شرکت‌ها است، توصیه‌هایی برای خریداران قهوه سبز در طی همه‌گیری بیماری کویید 19، ارائه داده است که در زیر آن را می‌خوانیم.

وریته در یادداشت اخیر خود با بیان اینكه «با تأثیرات اقتصادی چشمگیر بر بازیگران در امتداد زنجیره تأمین قهوه درنتیجه بیماری همه‌گیر کووید 19، این خطر جدی وجود دارد که شرایط کار رو به وخامت بگذارد، زیرا بحران‌ها معمولاً سخت‌تر کارگران را تحت تأثیر قرار می‌دهند.»

این یادداشت ادامه می‌دهد: «صنعت قهوه باید تأیید كند كه كارگران كشاورزی برای تأمین قهوه ضروری هستند و این بخش باید با تأكید بر ارزش مشترك، حاشیه سود و اهداف کسب‌وکار طولانی‌مدت؛ رفاه كارگران را متعادل كند.»

در این یادداشت، وریته تأثیرات بی‌شماری را بر کارگران مزرعه و همچنین تولیدکنندگان در این بیماری را برشمرده است. بااین‌حال، همچنین طیف گسترده‌ای از توصیه‌ها را برای خریداران قهوه بیان می‌کند.

توصیه‌های وریته برای خریداران قهوه:

وریته توصیه می کند که بلندمدت فکر کنید. کسب‌وکار شما باید امسال و سال‌های آینده نیز موفقیت‌آمیز باشد. برای ساخت سیستم‌های تأمین اجتماعی باثبات سرمایه‌گذاری در شبکه‌های منابع برای انجام فعالیت‌های اساسی از کاشت تا برداشت، متکی به کارگران مزرعه است. بیماری همه‌گیر یک آزمون تعهد شما برای ساختن یک بخش پایدار قهوه است.

دستورالعمل‌ها و خط‌مشی‌های واضح را در مورد پروتکل‌ها برای تأمین امنیت كارگران در زنجیره تأمین خود در طول بیماری همه‌گیر COVID-19، تقویت و تعهدات خود برای ریشه‌کن کردن کار اجباری و کودکان و تقویت شرایط شایسته کار، تهیه و ابلاغ کنید.

از تأمین‌کنندگان و همكاران خود در كشورهاي سازنده قهوه حمايت كنيد تا دسترسی كشاورزان و كارگران كشاورزي به برنامه‌های كمك اجتماعي تسهيل شود.

با تهیه و پرداخت هر چه سریع‌تر به تأمین‌کنندگان خود، از جریان‌های نقدی مثبت پشتیبانی کنید.

در مورد زنجیره تأمین خود، پیش‌بینی‌های نقدی اضطراری یا نقل و انتقالات نقدی را به تعاونی‌های کشاورزان و انجمن‌های کشاورزان یا مزارع انفرادی ارائه دهید.

شرایط انعطاف‌پذیر قرارداد را برای تأمین‌کنندگان خود فراهم کنید و از مجازات تحویل دیرهنگام قهوه که می‌تواند با محدودیت‌های مربوط به همه‌گیری بیماری کرونا در حمل‌ونقل و مهاجرت کارگران، خودداری کنید.

نظارت مداوم را انجام دهید و به‌طور مؤثری (با همکاری تأمین‌کنندگان خود) در برابر هرگونه خطرات یا تخلف مشخص‌شده پاسخ دهید. به‌جای خاتمه دادن به این روابط، بهبود مستمر در پرداخت را تقویت کنید.

منبع: dailycoffeenews

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *