مجله قهوه – سرویس پستی ایالاتمتحده که به دلیل تحویل به موقع خود شناختهشده است، سرانجام مجموعهای از تمبرها را به اکسیر جادویی اختصاص داده است که به سوخت صنعت قهوه مدرن در ایالاتمتحده کمک کرده است: نوشیدنیهای اسپرسو. این آژانس هفته گذشته مجموعه تمبرهای پستی 55 سنت را منتشر کرد. هر کتابچه حاوی چهار تمبر مختلف است که چهار نوشیدنی محبوب اسپرسوی آمریکایی را جشن میگیرد: اسپرسوی، کاپوچینو، کافه لاته و کافه موکا.
این مجموعه با استفاده از آثار هنری الهام گرفته از پوسترهای تبلیغاتی دهه 1920 و 30
و حروف هنری الهام گرفته از دکو، برای جذب «فضای جذاب یک کافه اوایل قرن 20» طراحی شده است.
بی توجه به این واقعیت که دستگاههای اسپرسو تا حدود سه چهارم قرن بعد در کافههای ایالاتمتحده عنصر اصلی نبودهاند
و همچنین این واقعیت که چشمانداز روشنی از فرهنگ کافه در ایالاتمتحده، USPS وجود ندارد در عوض در اینجا و اکنون متمرکز شده است.
آژانس پست ایالاتمتحده در خصوص تمبرهای اسپرسوی آمریکایی اظهار داشت:
«نوشیدن اسپرسو در ایالاتمتحده در بالاترین حد خود قرار دارد. با محبوبیت روزافزون کافیشاپهای صنعتی،
تحقیقات گسترده در مورد فرآیند پخت و دم و ادامه نوآوری در ماشینآلات برای ساختن یک فنجان عالی، قهوه ویژه از هر زمان دیگری بهتر است.»
Philatelists اختصاصی – جمع آورندگان تمبر یا محققان – اشاره کردهاند که خارج از یک جفت تمبر قهوه تزئینی 5 سانتیمتری که در سال 2007 منتشر شد،
این اولین بار است که USPS تمبرهایی را که بهطور صریح بر قهوه متمرکز شده است، منتشر میکند.
محل افتخاری انتشار تمبرهای جدید سیاتل است، جایی که یک شرکت معروف قهوه به نام استارباکس به ایجاد انقلاب اسپرسوی آمریکایی در دهههای 1980 و 90 کمک کرد.
منبع: daily coffee news
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
