استخراج اسپرسو

تحقیق بر روی استخراج اسپرسو

مجله قهوه – انجمن تخصصی قهوه (SCA) اعلام کرده است که از محققان دانشگاه اورگان در اوژن را برای هدایت یک پروژه چهارساله در مورد استخراج اسپرسو دعوت کرده است.

با حمایت مالی از شرکت تجهیزات اسپرسو مستقر در ایتالیا، گروه Simonelli Group، این پروژه تحقیقاتی در اکتبر گذشته به‌عنوان ابتکار SCA و بنیاد علمی قهوه (CSF) اعلام شد.

این گروه‌ها می‌گویند که این تحقیق تحت عنوان «به‌سوی درک عمیق‌تر استخراج اسپرسو» برای ایجاد دستورالعمل‌های رسمی برای پارامترهای استخراج و ایجاد اولین نمودار کنترل دم آوری اسپرسو مورداستفاده قرار خواهد گرفت. SCA در حال حاضر یک نمودار کنترل دم برای قهوه فیلتری را حفظ می‌کند، اگرچه که آن نیز در مرحله تجدیدنظر از طریق تحقیقات علمی قرار دارد.

هدایت تیم دانشگاه اورگان در تحقیق اسپرسو، شیمی‌دان کریستوفر هندون خواهد بود. با توجه به کارهای تأثیرگذار هندون درگذشته شامل قهوه و آب و بهبود ثبات اندازه ذرات قهوه آسیاب شده از طریق خنک کردن، این نام ممکن است برای متخصصان قهوه آشنا باشد. هندون اخیراً بخشی از تیم محققانی بود که دستورالعمل‌های سنتی در استخراج اسپرسو را به چالش کشید.

همچنین استاد تحقیق دانشگاه ایالتی اورگان مایکل سی کیان و الیزابت توماسینو خواهند بود. محققان دانشگاه پورتسموث (انگلستان) نیز بر اساس اعلامیه SCA در این تحقیقات شرکت خواهند کرد.

SCA گفت تیم تحقیقاتی متشکل از دانشمندان حسی، شیمی‌دانان و ریاضیدانان است که نحوه تأثیر پارامترهای دمش اسپرسو بر روی خواص شیمیایی، حسی و لذت شناختی را بررسی خواهند کرد.

SCA انتظار دارد نتیجه کار «مجموعه‌ای از ابزارهای جدید باشد که نویدبخش تغییر روش اندازه‌گیری اسپرسو است، ازجمله ایجاد دستگاهی برای ارزیابی سریع شیمی و طعم قهوه.»

منبع: daily coffee news

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *