کوپی لوواک

تجدیدنظر در مورد کوپی لوواک در عصر COVID-19

مجله قهوه – ازجمله فجیع‌ترین روایت‌های دانه به فنجان که تاکنون توسط صنعت قهوه تداوم‌یافته است، داستان کوپی لوواک است.

این یکی از مواردی بود که در فیلم کمدی The Bucket List تکرار شد.

در آن شخصیت جک نیکلسون در حال خواندن توضیحات محصول قهوه برای شخصیتی است که مورگان فریمن بازی می‌کند که نزدیک به مرگ است اما می‌تواند از خنده خوبی استفاده کند. نیکلسون می‌خواند:

کوپی لوواک گرانترین قهوه جهان است، اگرچه برای برخی از افراد در طبقه‌بندی خیلی خوب واقع شده قرار می‌گیرد.

در دهکده سوماتران که در آن حبوبات پرورش داده می‌شود نژادی از گربه‌های درخت وحشی زندگی می‌کنند …

از آن لحظه، تجارت کوپی لوواک – قهوه‌ای که گویا از دستگاه گوارش سلول‌های خرما اندونزی عبور می‌کند – به سرعت افزایش‌یافته است.

اکنون صدها فروشنده کوپی لوواک از طریق کانال‌های مختلف مشروع و غیره مشروع به‌صورت آنلاین وجود دارد و یک صنعت در مناطقی از اندونزی وجود دارد که عمدتاً پذیرای گردشگرانی است که به دنبال هیجان، مجذوب قهوه هستند.

تجارت غیر قانونی کوپی لوواک

همه این‌ها علی‌رغم این واقعیت است که شواهد حیوانی در مورد حیوانات در قفس شده که با گیلاس قهوه با زور تغذیه می‌شوند و در میان بیماری و سایر حیوانات مجاور در رنج و شکنجه مانده‌اند، مستند شده است – همه این‌ها برای فروش بیشتر “گران‌ترین قهوه” جهان و کسب ثروت است.

همچنین نظارت کمی بر بخش کوپی لوواک در صنعت قهوه صورت گرفته است، زیرا بخش از برنامه‌های صدور گواهینامه خارج‌شده است و تأیید ادعاهای بدون قفس یا قانونی کوپی لوواک یک پیشنهاد تقریباً غیرممکن است.

علی‌رغم این واقعیت‌ها، تولید کوپی لوواک موفق شده است که در یک دهه، بهتر ادامه یابد.

در این روزهای همه‌گیری ویروس کرونا، حتی یک دلیل مهم‌تر نیز ممکن است وجود داشته باشد تا صنعت قهوه در موضع خود در مورد کوپی لوواک تجدیدنظر کند: انتقال انسان و مشترکات، یعنی انتقال بیماری از یک میزبان حیوانی به یک انسان.

گزراش های گروه حقوق حیوانات

گروه غیرانتفاعی حقوق حیوانات PETA این هفته گزارشی مخفی ویدئویی منتشر کرد که نشان می‌داد شرایط حیوان‌های قفس شده در جزیره بالی، اندونزی وجود دارد که در آن عوامل PETA تظاهر به گردشگری می‌کنند.

این گزارش مشابه گزارش‌های مشابه در مورد تولید غیراخلاقی کوپی لوواک بود، اگرچه PETA این بار زمین دیگری را ارائه داد: همه‌گیری بعدی می‌تواند از صنعت قهوه باشد.

استدلال آن‌ها این است که همان‌طور که سیوها در کنار انسان و انواع دیگر حیوانات در قفس، معامله و حمل‌ونقل زیرزمینی انجام می‌شود، تولید کوپی لوواک می‌تواند منجر به‌نوعی زمینه پرورش بیماری‌های جدید از حیوانات شود.

اگرچه PETA هیچ مدرک محکمی برای تأیید این نظریه ارائه نمی‌دهد، اما در جامعه علمی به‌طور گسترده‌ای درک شده است که ویروس SARS – سلف 2004 COVID-19 – قبل از انتقال به انسان، از جمعیت خفاش‌ها به سایه منتقل می‌شود.

گرچه شواهد هنوز قطعی نیست، اما این پانگولین پستاندار در حال حاضر در لیست کاندیداهای میزبان حیوانات غیرانسانی قرار دارد که گمان می‌رود ویروس کرونا را به انسان منتقل کرده است.

در صنعت قهوه، جدا کردن کوپی لوواک به‌عنوان تنها وسیله بالقوه برای ویروس بزرگ بعدی در جهان ناعادلانه خواهد بود.

این صنعت سهم خود را در فعالیت‌های گسترده جنگل‌زدایی و کاربری اراضی ایفا کرده است که اکوسیستم‌ها را نابود کرده و انسان را در تماس نزدیک با تعداد ناگفته‌های بیماری‌های جدید حیوانات قرار داده است.

اما شاید زمان آن فرا رسیده است که نوشندگان قهوه که هیجان‌طلب هستند برخی از موارد را از لیست خود به‌طور پیشگیرانه خارج کنند.

منبع: daily coffee news

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *