تجارت مستقیم قهوه

تجارت مستقیم قهوه تخصصی -2

مجله قهوه – برای درک بهتر نحوه تجارت مستقیم قهوه ، با ریکاردو اوتروس از Supracafé، کانی Kolosvary از کافه Femenino و بلانکا کاسترو از اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان صحبت کردم که در ادامه بخش دوم این مقاله را می‌خوانیم:

یک کسب‌وکار با نگهداری بالا و اغلب با خطر بالا

تجارت مستقیم قهوه هم به تولیدكنندگان و هم به خریداران نیاز دارد تا به مهارت‌ها و منابع خاصی دسترسی داشته باشند تا بتوانند به‌طور مؤثر عمل كنند. بدون این موارد، معامله می‌تواند به‌راحتی نابود شود و هر دو طرف در معرض خطر و آسیب‌پذیری قرار می‌گیرند.

علاوه بر این، ازآنجاکه مدل تجارت مستقیم قهوه از وضعیت تجارت قهوه فاصله زیادی دارد، متعاقباً فاقد مقررات و چارچوب‌های قبلی برای محافظت از طرف‌های درگیر است.

 

خطرات

وقتی دو تجارت کوچک در تجارت غیرقانونی شرکت می‌کنند، بسیاری از مسائل ممکن است به وجود آید. برخی از خطرات اصلی مرتبط با تجارت مستقیم قهوه عبارت‌اند از:

 

مسائل مربوط به قرارداد و پرداخت

با مقررات کمتر و فقدان قراردادهای استاندارد، خطر در هر دو طرف زیاد است. این بدان معناست که تولیدکننده می‌تواند در پایان بدون پرداخت و خریدار می‌تواند بدون محصول باشند.

 

تحویل یا کیفیت غیرقابل‌اعتماد

قهوه ممکن است کمتر از انتظار باشد و بدون مقررات، هیچ شبکه ایمنی وجود ندارد. این بدان معنی است که تولیدکننده و خریدار می‌توانند در معرض خطر مالی قرار گیرند.

 

بوروکراسی و تدارکات غیرقابل‌کنترل

با درگیر شدن طرفین کمتر، مسئولیت مدیریت مدارک خواستار و تدارکات پیچیده بر عهده هر یک از دو بازیگر است. غالباً چنین اتفاقی می‌افتد که یکی یا هر دو از مهارت‌ها و منابع کافی برای کنترل این حجم کار اضافی برخوردار نیستند.

 

تشریفات کمتر

تمرکز بر روابط گاهی اوقات می‌تواند منجر به اقدامات غیررسمی و فقدان قوانین، سازماندهی و پاسخگویی شود. این همچنین بدان معنی است که اگر مدیریت تغییر کند، واگذاری مشکل‌تر می‌شود.

 

کاهش انعطاف‌پذیری

به‌طورکلی، مقیاس کوچکتر تجارت مستقیم قهوه معمولاً به این معنی است که اندازه عملیات (و بنابراین منابع و نقدینگی مالی) محدودتر می‌شوند. این بدان معنی است که اگر مشکلی پیش بیاید، تولیدکننده و خریدار ظرفیت کمتری برای جذب خطردارند.

 

فاصله‌ها

تجارت مستقیم قهوه نیاز به‌وقت و تلاش دارد. بااین‌حال، برای بسیاری از افراد، مهارت‌ها، منابع و اطلاعات موردنیاز به این معنی است که بازگشت سرمایه گاهی ارزش ندارد.

کانی کولوسواری مدیر کافه فمنینو با شرکت بازرگانی محصولات ارگانیک است. وی «خلأ» های زیر را مشخص می‌کند که هم تولیدکنندگان و هم خریداران می‌توانند از آن رنج ببرند.

 

اندازه عملیات

در مدل‌های تجارت مستقیم قهوه، اگر ظرفیت تولید پایین باشد، ممکن است تنوع محصول کم شود، مانند بسیاری از گروه‌های تولیدکننده کوچک. این امر خطر را به‌طور چشمگیری برای تولیدکننده و رستری‌ها افزایش می‌دهد.

کانی می‌گوید: «این می‌تواند موقعیت شکننده‌ای باشد. اگر تولیدکننده نتوانند به تعهد خود عمل کنند، مکان‌های تولید بیشتر و خریداران بیشتر باعث تقویت هر دو طرف معادله می‌شوند.»

فعالیت‌ها نیز به‌ندرت قابل مقیاس هستند و ممکن است پایین بودن ظرفیت خرید یا فروش درنهایت برای هیچ‌یک از طرف‌ها ارزش نداشته باشد. علاوه بر این، خرید مقادیر کم از مبدأ به‌طورکلی گران‌تر است و هزینه حمل‌ونقل به‌تنهایی می‌تواند سود را به همراه نداشته باشد.

 

سواد مالی

كانی می‌گوید: «گروه‌های تولیدكننده كوچك از بسیاری از كشاورزان تشكیل شده‌اند كه ممكن است منابعی برای دفاع از خود داشته باشند یا نداشته باشند. به‌عنوان‌مثال، عدم دانش در مورد بازار قهوه می‌تواند مانعی جدی برای مذاکرات باشد، مگر اینکه سازمان شخصی را با این مجموعه مهارت‌ها در اختیار داشته باشد.»

درک موضوعات دیگر مانند عملیات زنجیره تأمین، تأمین مالی، پیش تأمین مالی، ریسک و نقدینگی (که برای تجارت هر کالایی بسیار مهم است) حتی برای بسیاری از تولیدکنندگان و رستوران‌هایی که در مقیاس کوچکتر کار می‌کنند، کمتر قابل‌دسترسی است.

 

ارتباطات

تولیدکنندگان اغلب در معرض «شکاف دیجیتالی» قرار دارند. دسترسی غیرقابل‌اعتماد به اینترنت و دریافت بد تلفن همراه می‌تواند ارتباطات را بسیار دشوار کند.

موانع زبانی و فرهنگی نیز موانع مشترک طرفین است و می‌تواند منبع اصلی مشکلات باشد.

 

شبکه بازار

كانی توضیح می‌دهد: «برای یك كشاورز مقیاس كوچك در یك جامعه دورافتاده در پرو بسیار دشوار است كه بتواند بدون كمك مستقیماً با یك رستر در مقیاس كوچك، سیاتل تماس پیدا كند.»

کشاورزان خرده‌مالک غالباً فاقد شبکه در بازار قهوه و ابزارهایی برای بهبود آن هستند که اغلب شامل استفاده گسترده از رسانه‌های اجتماعی و اینترنت است.

سختی‌های مشابهی نیز برای رستری‌ها وجود دارد. ایجاد یک شبکه جهانی از تولیدکنندگان قابل‌اعتماد و ارائه‌دهنده کیفیت، گواهینامه‌ها و قیمت‌ها مطابق با انتظاراتشان کار ساده‌ای نیست.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *