تجارت مستقیم قهوه

تجارت مستقیم قهوه تخصصی -1

مجله قهوه – تجارت مستقیم قهوه یک مدل تجارت قهوه است که نوید زنجیره ارزش قوی‌تری را می‌دهد که با به حداقل رساندن تعداد واسطه‌ها حاصل می‌شود. این مفهومی است که به‌شدت با ایدئال‌های فرهنگ قهوه موج سوم مرتبط است که اغلب به‌عنوان ابزاری برای فعال کردن «قهوه رابطه‌ای» مورداستفاده قرار می‌گیرد، جایی که تولیدکننده و خریدار برای بهبود شفافیت، ردیابی و کیفیت به‌طور مستقیم در ارتباط هستند.

قطع خریداران و فروشندگان «واسطه» سنتی برای بهبود ارتباط مستقیم و به حداکثر رساندن سود در هر دو طرف منطقی است و ازنظر تئوری عالی به نظر می‌رسد. بااین‌حال، در عمل، تجارت مستقیم قهوه همیشه ساده نیست و بیشتر اوقات، تولیدکنندگان در صورت عدم موفقیت، عمده کسری‌های آن را متحمل می‌شوند.

برای درک بهتر نحوه تجارت مستقیم قهوه، با ریکاردو اوتروس از Supracafé، کانی Kolosvary از کافه Femenino و بلانکا کاسترو از اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان صحبت کردم که در ادامه می‌خوانیم:

تجارت مستقیم قهوه چیست؟

تجارت مستقیم قهوه به‌عنوان اصطلاحی كه توسط دستگاه‌های برشته كننده قهوه برای توصیف عمل خرید مستقیم از تولیدكنندگان به كار می‌رود، شروع‌شده است كه هدف آن از بین بردن نقش سنتی صادركننده و واردكننده است.

این یک روش تجارت قهوه است که بر رابطه مستقیم بین تولیدکننده و خریدار برای بهبود ارتباطات، کیفیت، شفافیت و پایداری متمرکز است.

تجارت مستقیم قهوه ابتدا در پاسخ به زنجیره تأمین قهوه که به‌طور سنتی تقسیم‌شده است، به وجود آمد که در طول تاریخ به دلیل شفافیت کم و قابل‌ردیابی موردانتقاد قرار گرفته است. درحالی‌که همه‌چیز تغییر می‌کند، در مدل سنتی، تولیدکنندگان قهوه قدرت مذاکره کمتری دارند، سود کمتری دارند و تعامل با سیستم‌های کنترل کیفیت یا تولید پایدار دشوارتر است.

تأمین اخلاقی قهوه در تجارت مستقیم قهوه

این زنجیره تأمین قطع‌شده اختلاف بین تولیدکننده و مصرف‌کننده را نیز گسترش می‌دهد که می‌تواند احتمال تأمین اخلاقی قهوه را کاهش دهد.

طبق گفته منشور قهوه اخلاقی، طرفداران تجارت مستقیم ادعا می‌کنند که این مدل روابط متقابل سودمند و محترمانه‌ای را بین خریداران و تولیدکنندگان یا تعاونی‌های منفرد ایجاد می‌کند. بعضی از رستری‌ها نیز ممکن است این کار را انتخاب کنند زیرا می‌خواهند کنترل بیشتری بر روی هر یک از متغیرها داشته باشند. این از کیفیت قهوه گرفته تا مسائل اجتماعی و نگرانی‌های زیست‌محیطی در مبدأ است.

مهم است که به یاد داشته باشید تجارت مستقیم یک رویکرد است و نه یک مجوز. این بدان معنی است که وقتی برچسب «محصول تجارت مستقیم» را روی بسته‌بندی قهوه مشاهده می‌کنید، لزوماً به این معنی نیست که هیچ واسطه‌ای در این کار دخیل نیست. فقط به این صورت که خریدار یا رستر در برخی ظرفیت‌ها با تولیدکننده ارتباط مستقیم دارد. برخی از رستری‌ها برای جلوگیری از سردرگمی از استفاده کامل از برچسب خودداری می‌کنند، درحالی‌که دیگران آن را آزادتر تفسیر و اجرا می‌کنند.

ریكاردو اتروس رئیس و مدیرکل Supracafé، می‌گوید که بسیار نادر است که به یک مدل تجارت مستقیم «واقعی» برسیم. او می‌گوید: «همیشه افرادی در این بین هستند.»

از طریق مدل‌های تجارت مستقیم قهوه، تولیدکننده و مصرف‌کننده در مورد قیمت و کیفیت بحث می‌کنند، اما هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید که مستقیم از تولیدکننده خریداری می‌کند.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *