تایوان

تایوان بازار عمده صادرات قهوه ایالات‌متحده

مجله قهوه – سازمان خدمات کشاورزی خارجی وزارت کشاورزی ایالات‌متحده (FAS) تایوان را به‌عنوان یک بازار استراتژیک و در حال رشد برای صادرات قهوه از ایالات‌متحده شناسایی و معرفی کرد.

بر اساس گزارشی که در اوایل ماه جاری منتشر شد، پتانسیل پایدار بازار تایوان، به‌ویژه در بخش قهوه مخصوص بوداده‌های رده بالاتر و قهوه‌های رشد یافته هاوایی؛ رشد بالایی را نشان می‌دهد.

باوجود اشغال جزیره‌ای به‌اندازه کنتیکت، تایوان در حال حاضر هشتمین بازار بزرگ صادرات مواد غذایی و کشاورزی از ایالات‌متحده را داراست.

آخرین تخمین سازمان بین‌المللی قهوه (ICO) حاکی از آن است که 23 میلیون نفر از ساکنان تایوان سال گذشته حدود 2.85 میلیارد فنجان قهوه نوشیده‌اند. در همین حال، گزارش FAS ارزش قهوه مصرفی تایوانی را در سال 2020 تقریباً 2.76 میلیارد دلار ارزیابی کرده و نرخ رشد سالانه آن 20٪ است.

درحالی‌که فروشگاه‌های زنجیره‌ای و چندین زنجیره بزرگ همچنان منبع اصلی قهوه در تایوان هستند، این گزارش حاکی از آن است که عرضه متنوع قهوه در بازار عطش قهوه‌های متفاوت و سطح بالاتر را ایجاد کرده است.

مصرف قهوه در تایوان

بر اساس این گزارش، تایوان در سال 2020؛ 263 میلیون دلار قهوه از ایالات‌متحده وارد كرد كه تقریباً به‌طور مساوی بین محصولات قهوه سوخاری و قهوه سبز و رست نشده تقسیم شد. این میزان رشد صادرات قهوه ایالات‌متحده به تایوان نسبت به سال گذشته 11 درصد است. ایالات‌متحده همچنان صادرکننده اصلی دانه‌های قهوه بوداده به بازار تایوان است که تقریباً 30 درصد از این سهم را در سال 2020 اشغال می‌کند و پس‌ازآن مالزی، ژاپن، ویتنام و ایتالیا در ردیف‌های بعدی قرار می‌گیرند.

طبق گزارش FAS، تایوان علاقه شدیدی به قهوه بدون بوداده و بوداده‌های هاوایی را حفظ کرده است.

در این گزارش آمده است: «واردکنندگان تایوان و صاحبان کافی‌شاپ علاقه بالایی به خرید دانه‌های قهوه آمریکایی باکیفیت، به‌ویژه دانه‌های قهوه Kona از هاوایی ابراز کرده‌اند.»

«علاوه بر این، اخیراً قهوه‌های بوداده آمریکایی به‌تدریج محبوبیت پیدا کرده‌اند و واردکنندگان تایوان همیشه مشتاق معرفی انواع بیشتری قهوه از هاوایی هستند.»

گزارش FAS پیش از نمایشگاه بین‌المللی قهوه تایوان در سال 2021 است که در مرکز نمایشگاهی نانگنگ در لبه شرقی تایپه برگزار می‌شود.

این نمایشگاه همچنین میزبان مسابقات قهرمانی جهانی بو دادن قهوه 2021، قهرمانی جهانی قهوه تخصصی و قهرمانی هنر جهانی لاته است که همه این مسابقات برای اولین بار در تایوان برگزار می‌شود.

منبع: daily coffee news

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *