لانگ بلک

تاریخچه قهوه لانگ بلک

مجله قهوه – اگر در یک کافی‌شاپ سفارش لانگ بلک بدهید شاید در نگاه اول آن را شبیه یک آمریکانو ببینید اما با کمی عمیق‌تر شدن به نوشیدنی خود متوجه خواهید شد که تفاوت وجود دارد.

درست مانند آمریکانو، لانگ بلک یک نوشیدنی مبتنی بر اسپرسو است. مواد تشکیل‌دهنده هر دو یکسان هستند: اسپرسو و آب گرم؛ اما تفاوت در آماده‌سازی است.

اما لانگ بلک چیست و چه چیزی آن را منحصربه‌فرد می‌کند و چگونه می‌توان یکی از آن‌ها را تهیه کرد؟ در این مقاله به این سؤالات پاسخ می‌دهیم.

چه چیزی لانگ بلک را ایجاد می‌کند؟

ازآنجایی‌که لانگ بلک یک نوشیدنی قهوه‌فروشی محبوب در استرالیا و نیوزیلند است، من برای تعریف این نوشیدنی و چگونگی تهیه آن به متخصصان این منطقه مراجعه کردم.

Levent Doganay یک متخصص قهوه در ملبورن استرالیا می‌گوید: «در استرالیا و نیوزیلند، لانگ بلک به‌طور سنتی با ریختن یک شات دوتایی از اسپرسو یا ریستریتو بیش از 100 تا 120 میلی‌لیتر آب گرم از دستگاه اسپرسو ساخته می‌شود.»

تفاوت اصلی بین یک آمریکانو و لانگ بلک در نحوه مخلوط کردن آب گرم با اسپرسو است.

درحالی‌که یک آمریکانو با ریختن آب گرم بر روی اسپرسو ساخته می‌شود، برعکس این مسئله در مورد لانگ بلک صدق می‌کند.

این نوشیدنی با ریختن اسپرسو روی آب داغ، بیشتر ازآنچه معمولاً در یک آمریکانو است، کرمای بیشتری حفظ می‌کند.

به‌طورمعمول، یک لانگ بلک نیز با آب کمتری نسبت به یک آمریکانو تهیه می‌شود؛ بنابراین بیشتر متمرکز است، به این معنی که طعم اسپرسو برجسته‌تر است.

همان‌طور که از نام آن پیداست، از این نوشیدنی عموماً بدون شیر لذت می‌برند.

لونت می‌گوید: «آب اضافه‌شده باعث می‌شود که طعم قهوه باز شود و ویژگی‌های دانه قهوه و کباب را برجسته کند … [و می‌توانید] مدت طولانی‌تری از قهوه خود لذت ببرید.»

در خارج از استرالیا و نیوزیلند، این نوشیدنی معمولاً در منوهای کافه با نام دیگری تبلیغ می‌شود.

مولیا هندایانی صاحب Smile Koffie، یک کافه در غرب جاوا، اندونزی می‌گوید: «نام در کافه من kopi hitam (قهوه سیاه) است … [ما آن را به مشتریان می‌دهیم] وقتی می‌گویند سیاه یا آمریکانوی بلند می‌خواهند.»

چیزهایی که باید در مورد لانگ بلک در نظر بگیرید

در لانگ بلک مهم است که از قهوه مرغوب استفاده کنید. لونت می‌گوید که او از یک قهوه منفرد کلمبیایی استفاده می‌کند که برای اسپرسو مناسب است.

مولیا از دو ترکیب مختلف استفاده می‌کند: یکی عربیکا و دیگری روبوستا، هر دو از منطقه تمانگگونگ اندونزی.

در کنار اضافه کردن طعم‌دهنده‌های دیگر یا شیر به لانگ بلک، می‌توانید اسپرسو را نیز تغییر دهید تا به آن نوعی طعم متفاوت بدهید.

یکی از این تغییرات شامل افزودن یک شلیک متمرکز و دوتایی است.

با افزودن قهوه غلیظ‌تر، لانگ بلک جسورتر، اسیدی‌تر خواهد بود و کمی شفاف‌تر خواهد داشت.

طرز تهیه لانگ بلک

درحالی‌که تهیه یک لانگ بلک نسبتاً ساده است، مانند هر نوشیدنی، باید مراقب باشید. ریختن یک اسپرسو روی آب بسیار گرم، بر طعم و مزه این نوشیدنی تأثیر می‌گذارد.

همچنین این بدان معنی است که مشتریان باید منتظر خنک شدن نوشیدنی خود باشند و نمی‌توانند فوراً از آن لذت ببرند.

لونت توصیه می‌کند از آب گرم باد دمای حدود 70 درجه سانتی‌گراد استفاده کنید. او می‌گوید که این امر به وضوح بیشتری در رنگ و طعم تمیز می‌انجامد.

همچنین این نوشیدنی را شیرین نگه می‌دارد و به آن کمک می‌کند تا لایه خامه را در قسمت بالای آن حفظ کند.

اگر آب در هنگام ریختن اسپرسو خیلی گرم باشد، کرما سریعتر از بین می‌رود.

این نوشیدنی ممکن است شبیه سایر نوشیدنی‌های مبتنی بر اسپرسو سیاه باشد، اما روش بی نظیر تهیه آن به بادی شفافی به آن می‌بخشد و آن را از آمریکانو جدا می‌کند.

منبع: perfect daily grind

نوشته Janice Chinna Kanniah

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

 

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *