مجله قهوه – متخصصان قهوه برای رعایت کیفیت، عطروطعمهای یک قهوه، قهوه را مورد آزمایش قرار میدهند. قهوه آزمایی بهطورمعمول بهصورت گروهی انجام میشود، برای تقویت بحث و مقایسه بین تسترهای فردی یا دانش آموزان. اقداماتی که بسیاری از کشورها برای جلوگیری از شیوع coronavirus اعمال کردهاند، برگزاری جلسات قهوه آزمایی را دشوارتر از همیشه کرده است. بااینحال، با برخی اصلاحات دقیق و ترفندهای مربوط به پروتکل قهوه آزمایی، میتوانید با تأثیرپذیری قهوه آزمایی را انجام دهید.
در ادامه راهکارهای برگزاری جلسات قهوه آزمایی را و به حداقل رساندن گسترش کووید 19 را با هم مرور میکنیم.
انجمن تخصصی قهوه (SCA) پروتکل قهوه آزمایی اصلاحشده را در ماه مارس منتشر کرد.
برای جلوگیری از آلودگی، SCA استفاده از قاشقهای مخصوص قهوه آزمایی و لیوانهای مخصوص را توصیه میکند.
همچنین استفاده از یک فنجان نمونه را توصیه میکند و مشخص میکند که هر شرکتکننده باید مقداری قهوه را درون لیوان عصارهگیری شده خود قاشق کند.
آنها سپس باید از شیشه گلوله بنوشند تا اطمینان حاصل شود که قاشق به دهان آنها نمیرسد.
این فرایند میتواند در فاصلهای از دیگران انجام شود تا زمانی که هر یک از شرکتکنندگان به ترتیب سفارش شده، فنجان قهوه را تست کنند.
پروتکل اصلاحشده همچنین ضدعفونیکننده اتاق قهوه آزمایی و سطوح آن بین جلسات را توصیه میکند.
این نکته همچنین حائز اهمیت است که SCA پیشبینی میکند که پروتکل «با همکاری کارشناسان بهداشت و حسی و دریافت بازخورد از جامعه هدف، تحول یابد.»
توصیه عملی برای تأثیرپذیری قهوه آزمایی
برای مشاوره در مورد قهوه آزمایی با مسئولیتپذیری در طول کرونا ویروس، من با Shaun Aupiais، مربی آکادمی گروه Red Barista در بندر الیزابت، آفریقای جنوبی صحبت کردم.
شون پروتکلی ایجاد کرده است که توسط متخصصان و همچنین هرکسی که مایل به تهیه قهوه در خانه است، قابلاستفاده است.
Shaun پروتکل «قهوه آزمایی هوشمندانه کووید» را در 23 ژوئیه در کیپتاون، آفریقای جنوبی راهاندازی کرد.
وی میگوید: «من متوجه شدم که کافیشاپها برای تهیه قهوه در دوران ویروس کرونا با یکدیگر مشاجره میکنند.»
او میگوید: «من حدود 9 ماه پیش این پروژه را شروع کردم اما سه ماه گذشته را برای کامل کردن روش آن سپری کردهام. من کنار هم با کاسههای حجیم را باهم مقایسه کردم و در هر مرحله روی زمانبندی کار کردم تا اینکه به نتیجهای کامل رسیدم.»
The Clever Dripper یک دستگاه ریختهگری هیبریدی است که ترکیبی از غوطهوری کامل و دم کردن قطرهای را تشکیل میدهد.
این دستگاه مجهز به دریچهای است که کف دراپر را باز و بسته میکند و به شما این امکان را میدهد تا قهوه را تا زمانی که دوست دارید و قبل از اجازه دادن به آغشته شدن با آب، نگاه دارید.
«من فکر میکنم، برای هر یک از ما، دم کردن قهوه در خانه به دو چیز بستگی دارد: راحتی و قوام.»
عوامل تأثیرپذیری قهوه آزمایی
عوامل بسیاری وجود دارد که نقش بسزایی در دستیابی به این دو چیز دارند.
به گفته وی، این روش امکان ایجاد یک سازگاری را در حالی فراهم میکند که شرکتکنندگان بتوانند از آلودگی متقابل جلوگیری کنند و از یکدیگر فاصله بگیرند.
شان میگوید: «این روش در مورد سهولت استفاده است. این امکان را به شما میدهد تا بدون داشتن احساس ناراحتی از یک جلسه قهوه آزمایی با مشتریان، همکاران یا دوستان خود لذت ببرید. برای من، امنیت مهم است.»
با پیروی از دستورالعملهای اصلاحشده SCA با هر نوع روش دم کردن که میتواند نتیجهای مداوم و تکرارشونده را تضمین کند، شما قادر خواهید بود قهوه را به روشی مسئولانه آزمایش کنید.
به یاد داشته باشید که مقررات فاصله اجتماعی را در خاطر داشته باشید و میتوانید درحالیکه ایمن هستید، جلسات قهوه آزمایی منظم را برگزار کنید.
منبع: Perfect Daily Grind
نوشته جانیس چینا کننیا
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine
اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news
آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee
آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee
آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting
آشنایی با برندهای قهوه coffee brands
آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee
آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing
آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe
آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary
آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه
آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary
آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee
آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories
آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder
باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista
مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید
آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee
آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee
آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee
با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید
آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee
آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee
آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee
آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee
آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee
کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine
آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee
آشنایی با قهوه ترک turkish coffee
آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press
آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress
آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60
آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee
آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee
آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex
آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot
آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee
آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee
آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee
آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee