قهوه در مبدأ

بو دادن قهوه در مبدأ قهوه – 2

مجله قهوه – زنجیره تأمین قهوه طولانی و پیچیده است و یکی از بزرگترین انتقادات آن این است که ارزش به‌طور سنتی فراتر از کشور تولیدکننده به آن اضافه می‌شود. درنتیجه، هرگز درآمد حاصل از افزودن این ارزش واقعاً به تولیدکننده‌ای که معمولاً فقط بخش کمی از قیمت فروش نهایی به آن پرداخت می‌شود، منتقل نمی‌شود. اگرچه ما امروز بیش از گذشته از این موضوع آگاه هستیم، اما هیچ راه‌حل ساده‌ای وجود ندارد که بتواند این مشکل را در مقیاس گسترده حل کند. بااین‌وجود، یکی از روش‌هایی که در سال‌های اخیر در سراسر صنعت موردبحث قرار گرفته است، بو دادن قهوه در مبدأ است.

چالش‌های تفت دادن قهوه در مبدأ

تعدادی از چالش‌های عمدتاً تدارکاتی، وجود دارد که می‌تواند برشته شدن قهوه را در مبدأ دشوار کند.

در مرحله اول، رستری‌ها در کشورهای تولیدکننده باید زمان حمل‌ونقل را هنگام فروش به بازارهای بین‌المللی در نظر بگیرند. درحالی‌که می‌توان قهوه سبز را با استفاده از ساختارهای موجود دریایی حمل کرد، حمل قهوه بوداده در سطح بین‌المللی بسیار دشوارتر است و اغلب باید از طریق حمل‌ونقل هوایی ارسال شود.

طعم و رایحه قهوه بوداده چند هفته پس از تاریخ بو دادن کم می‌شود، به این معنی که ماندگاری آن بسیار کمتر است. این بدان معنی است که حمل‌ونقل به‌موقع آن، به‌ویژه برای مصرف‌کنندگان بین‌المللی، فوق‌العاده مهم است.

Evelin سر رستر Chica Bean می‌گوید که زمان می‌دهد تا قهوه در حین انتقال استراحت کند. به‌طورمعمول، رستوران‌ها توصیه می‌کنند که قهوه برای مدت چند روز بین بو دادن و دم کردن، گاز زدایی شود.

Evelin می‌گوید: «ما همیشه اهمیت گاز زدایی را پس از تفت دادن یادآوری می‌کنیم تا به آن‌ها اجازه دهد از قهوه خود کاملاً لذت ببرند. این فرآیند در حین حمل‌ونقل اتفاق می‌افتد و به ما امکان می‌دهد دانه‌های قهوه تازه را به‌موقع حمل کنیم درحالی‌که قهوه هنوز گاز دارد. این باعث صرفه‌جویی در وقت می‌شود و همچنین اطمینان حاصل می‌شود که قهوه هنگام ورود به بازار با مصرف‌کننده تازه می‌ماند، حتی وقتی به خارج از کشور ارسال می‌شود.»

چشم‌انداز مصرف‌کننده

مشتریانی که قهوه تفت‌داده شده را از ابتدا تهیه می‌کنند می‌توانند بدانند که آن‌ها مدافع مدل پایدارتری هستند که از تولیدکننده پشتیبانی می‌کند. بعلاوه، برای برخی از نوشندگان قهوه، چشیدن قهوه‌ای که در همان کشور پرورش‌یافته و بوداده است، تجربه معتبرتری خواهد بود. این به‌تنهایی می‌تواند دلیل جدیدی برای آزمایش باشد.

اما فقط مصرف‌کنندگان فردی نیستند که از مزایای خرید مستقیم قهوه بوداده در مبدأ لذت می‌برند. هزینه عملیاتی کمتر برشته سازی در کشورهای تولیدکننده را می‌توان با کافی‌شاپ‌ها و خرده‌فروشی‌هایی که به دنبال کار با روش‌های اخلاقی و پایدار هستند که همچنان سودآوری دارند، تقسیم کرد.

بااین‌حال، هنگام تفت دادن در مبدأ، مهم است که اولویت‌های مصرف‌کننده را در ذهن داشته باشید. اگر به چندین بازار در سراسر دنیا می‌فروشید، ممکن است مجبور شوید مشخصات رست خود را بر این اساس تغییر دهید.

هرچند که چالش‌های آن خالی از لطف نیست، بو دادن قهوه در مبدأ می‌تواند توانایی و آموزش همه افراد در زنجیره تأمین از تولیدکننده تا مصرف‌کننده را به همراه داشته باشد. همچنین می‌تواند به تولیدکنندگان قهوه مالکیت بیشتری نسبت به محصول خود بدهد.

درنهایت، این مدل با تمرکز بر پایداری و ثبات برای تولیدکننده تمرکز دارد. این کار می‌تواند به تولیدکنندگان قیمت عادلانه‌تری برای محصول خود بدهد و ثبات اقتصادی جوامع وسیع‌تری را برای رشد قهوه بهبود بخشد.

منبع: perfect daily grind

نوشته نیکلاس کاستلانو

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

قهوه بو داده

سرو قهوه بو داده در مبدأ – 2

مجله قهوه – مدتی است که بخش تخصصی قهوه ایده پر کردن شکاف بین تولیدکننده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *