مجله قهوه – قوانین و مقررات بهروز شده برای مسابقات جهانی قهوه آتن در سال 2021 منتشر شد. مسابقات قهرمانی جهانی باریستا، جام جهانی دم آوری، قهرمانی تست دهندههای جام جهانی و قهرمانی سزو / ایبریک میتوانید قوانین موجود را بیابید که عمدتاً مربوط به اقدامات احتیاطی نسبت به بیماری همهگیر COVID-19 است که برای تسهیل تدارکات بهتر برای رقبا، مربیان، قضات و داوطلبان در این رویداد که در انجمن تخصصی قهوه جهان قهوه برگزار میشود، معرفیشده است که از 23 تا 26 ژوئن 2021 برگزار میشود.
در چهار مسابقه رویداد مسابقات جهانی قهوه آتن، تعدادی تغییر برای تسهیل ارزیابی داور در مورد نوشیدنیها ایجادشده است، درحالیکه اطمینان حاصل میشود که دستورالعملهای فاصله اجتماعی حفظ میشوند. بعلاوه، قوانين موجودي كه در مورد نهادهاي رقابت (CB) اعمال میشوند، در بخشي جديد متمركز و شفاف شدهاند، كه شامل تغييرات در قالب رقابت و روند تجدیدنظر در سطح CB است.
درنتیجه تغییرات مربوط به COVID در سلیقه قاضی رئیس در مسابقات جهانی باریستا، کمیته قوانین و مقررات تعدادی از قوانین موجود در مورد ارزیابی داور حسی را روشن کرده است تا روند امتیازدهی کنونی در مسابقات جهانی قهوه آتن را با دقت بیشتری محصور کند.
ما میفهمیم که این بهروزرسانی قوانین مسابقات جهانی قهوه آتن در یکزمان نامعلوم برای رقبا در سراسر جهان راهاندازی میشود – ما هیچ تغییری ایجاد نکردهایم که بر روی امتیازات یا وزن کلی برای هر قهرمانی تأثیر بگذارد تا ضمن ایجاد اقدامات احتیاطی بیشتر در رویداد WCC، تأثیر را برای رقبا به حداقل برسانیم.
منبع: world coffee events
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine
اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news
آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee
آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee
آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting
آشنایی با برندهای قهوه coffee brands
آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee
آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing
آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe
آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary
آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه
آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary
آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee
آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories
آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder
باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista
مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید
آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee
آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee
آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee
با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید
آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee
آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee
آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee
آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee
آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee
کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine
آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee
آشنایی با قهوه ترک turkish coffee
آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press
آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress
آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60
آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee
آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee
آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex
آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot
آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee
آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee
آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee
آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee