مجله قهوه – برای رسیدن به خوشایندترین طعم قهوه، به میزان مناسبی از عصارهگیری و دقت در زمان دمآوری قهوه نیاز است. درک این موضوع میتواند به شما اجازه دهد تا مشکل قهوهای که طعم موردنظر را ندارد، تشخیص دهید و نسبت به رفع نواقص قهوه خود اقدام کنید.
دمآوری طولانی، زمان بیشتری جهت عصارهگیری را طلب میکند. بهطورکلی دمآوری کوتاه، اسیدیته تر و دمآوری طولانی، تلختر است و بر همین اساس روشهای مختلف دمآوری قهوه به وجود آمدند.
اسپرسو معمولاً زمان دم بسیار کوتاهی دارد و از فشار نیروی آب جهت عبور از توده قهوه استفاده میکند. برای این روش به قهوه با درجه آسیاب ریز نیاز است تا در این زمان کوتاه، سطح بیشتری را عصارهگیری کند.
فرنچ پرس زمان دمآوری طولانیتری دارد، لذا جهت اجتناب از تلخی زیاد و تنظیم درصد عصارهگیری، از درجه آسیاب درشت استفاده میشود.
اما هر دو روش قوانین کلی هستند که میتوانید بر اساس ذائقه خود آنها را تا حدودی تغییر دهید. شما میتوانید زمان دم اسپرسو را چند ثانیه تغییر دهید که منجر به تغییر میزان عصاره میشود. همچنین میتوانید زمان دم را برای جبران تغییر دهید. در برخی موارد از درجه آسیاب متوسط جهت دمآوری به روش فرنچ پرس توصیه میشود.
در روش دمآوری کمکس زمان همجواری قهوه با آب بیشتر است و به همین خاطر توصیه میشود تا از درجه آسیاب بزرگتری نسبت به دو روش قبل استفاده شود.
درروش سایفون که دم آوری به روش غوطهوری در آب است و در دسته دمآوری غوطهور همچون فرنچ پرس محسوب میشود، همجواری قهوه و آب بیشتر است و به همین خاطر درجه آسیاب قهوه درشتتر از نوع اسپرسو انتخاب میشود.
بسته به نوع روش دمآوری قهوه باید به مدتزمان همجواری آب و قهوه و همچنین درجه آسیاب دقت کرد تا عصاره گری به شکل مطلوبی انجام شود.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

