کیفیت قهوه سبز

بسته‌بندی و کیفیت قهوه سبز – قسمت نخست

مجله قهوه – همه‌گیری Covid-19 کل زنجیره تأمین قهوه را تحت تأثیر قرار داده است. کافی‌شاپ‌ها در سراسر جهان مجبور شده‌اند درهای خود را ببندند، رستوران‌ها تمرکز جدیدی را بر روی برنامه‌های خریدوفروش آنلاین آغاز کرده‌اند و مصرف‌کنندگان بیش از هر زمان دیگری در خانه قهوه می‌نوشند. بااین‌حال، برای برخی در بخش قهوه، مهم‌ترین مسائل لجستیکی با حمل‌ونقل و کیفیت قهوه سبز به وجود آمده است. تأخیر در مزارع و بندرها به یک نگرانی بزرگ برای تولیدکنندگان، خریداران و رسترها در سراسر جهان تبدیل‌شده است.

قهوه محصولی است که باید سریع ارسال شود. تأخیر در روزها، هفته‌ها یا حتی ماه‌ها، به‌ویژه برای قهوه‌های خاص، می‌تواند تأثیر منفی بر کیفیت قهوه داشته باشد و درنتیجه مسائل پیش‌بینی‌نشده ایجاد شود. این به‌نوبه خود، تأثیر زیادی بر همه افراد در زنجیره تأمین دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برخی از مشکلات تولیدکنندگان و بررسی بهترین روش برای حفظ کیفیت قهوه سبز در این اوقات نامشخص، با دو تولیدکننده قهوه برنده جایزه صحبت کردم. ادامه مطلب را بخوانید تا از صحبت‌های آن‌ها مطلع شوید و از اهمیت بسته‌بندی خوب قهوه در هنگام حمل‌ونقل مطلع شوید.

بسته‌بندی قهوه سبز بر اساس کیفیت

تولیدکنندگان با توجه به کیفیت دانه‌ها و میزان حمل، قهوه سبز را بسته‌بندی و ارسال می‌کنند. درحالی‌که هیچ قهوه‌ای در هنگام حمل‌ونقل در برابر کاهش کیفیت «ایمن» نیست، قهوه‌های خاص و باکیفیت بالاتر رنج می‌برند، زیرا درواقع کیفیت بیشتری برای از دست دادن دارند. قهوه سبز مخصوص میکرولات باکیفیت بالا که باظرافت رشد کرده و فرآوری شده است، در صورت ذخیره و حمل نامناسب، در معرض خطر بیشتری قرار می‌گیرند.

آرتورو آگوئیر مالک Finca El Injerto در گواتمالا می‌گوید که پس از خشک‌کردن قهوه سبز، دانه‌های خود را در پودرهای فوق‌العاده هرماتیک GrainPro ذخیره می‌کند. وی می‌گوید استراحت قهوه سبز به همان شیوه در سراسر مزرعه به ایجاد یکنواختی در بسیاری از مزرعه کمک می‌کند. پیله‌های GrainPro با محافظت از قهوه سبز در برابر شرایط نامساعد جوی، تابش مستقیم نور خورشید و رشد کپک، کیفیت آن را حفظ می‌کنند.

وی می‌افزاید: «پس از ذخیره قهوه در پیله آن را برای حمل‌ونقل در GrainPro Bags ذخیره می‌کنیم.»

ویلفورد لاماستوس صاحب خانواده Lamastus Family Estates در پاناما و تولیدکننده نسل چهارم قهوه می‌گوید که در بیشتر مراحل تولید خود فرآیندی مشابه را دنبال می‌کند. پس از خشک شدن، تیم وی قهوه سبز را در داخل کیسه‌های پلاستیکی هرمتیک بسته‌بندی می‌کند، سپس در داخل آسترهای بزرگ‌تر و جداگانه قرار می‌گیرد. بااین‌حال، ویلفورد اضافه می‌کند که برای قهوه گیشا، او آن را جدا کرده و برای استراحت در یک اتاق تهویه مطبوع قرار می‌دهد.

در طول شیوع بیماری چه عواملی تغییر کرده است؟

بر اساس گزارشی که ICO در ماه مه منتشر كرد، كشورهای تولیدکننده قهوه در سراسر جهان به دلیل حمل‌ونقل ناشی از Covid-19 متحمل ضرر شده‌اند.

در برزیل، تأخیرهای حمل‌ونقل گسترده‌ای رخ داده است، درحالی‌که در اندونزی، کمبود کانتینر وجود دارد. در کنیا، برخی از خطوط حمل‌ونقل به‌طورکلی لغو شده‌اند.

اگرچه این امر برای تولیدکنندگان و بازرگانان قهوه ویران‌کننده بوده است، اما روند حمل‌ونقل قهوه همچنان ثابت مانده است. مسئله اما زمانی است که قهوه سبز در هر مرحله از فرآیند حمل‌ونقل صرف می‌کند. وقتی قهوه به تأخیر می‌افتد، کیفیت آن پایین می‌آید؛ و افزایش زمان حمل‌ونقل، کمبود فضای موجود در کانتینر و اقدامات فاصله اجتماعی همه برای دشوارتر کردن حمل‌ونقل اضافه می‌شود.

مقاله منتشرشده توسط Nasdaq در ماه اکتبر اظهار داشت که «عدم تعادل تقریباً 80 هزار جعبه در برزیل در آگوست 2020» وجود دارد. این بدان معناست که درحالی‌که 251 هزار ظرف قهوه سبز در طول آن ماه از کشور خارج‌شده است، فقط 172 هزار ظرف وارد کشور شده است. برای مرجع، در ژانویه، قبل از اثرات گسترده بیماری همه‌گیر Covid-19، 216 هزار جعبه وارد شد و 201 هزار جعبه خارج شد.

دلیل آن این است که شرکت‌های حمل‌ونقل جهانی در برزیل هفته‌ها قبل ظرفیت خود را رزرو می‌کنند. طبق این مقاله، «بازرگانان می‌گویند صادرات قهوه برزیلی برای حمل سریع امکان‌پذیر نیست» و هزینه حمل‌ونقل بیشتر از قبل از همه‌گیری است.

اگرچه این مسئله بیشتر در برزیل مشهود است، اما این علامت تأخیر گسترده‌تری در بخش جهانی قهوه است.

آرتورو می‌گوید: «متأسفانه، ما بیشترین برداشت خود را در طول دوره شیوع بیماری داشته‌ایم. این بدان معنی بود که ما نیاز به ذخیره قهوه برای مدت‌زمان طولانی‌تری داشتیم که فصل بارندگی را در گواتمالا پوشش می‌داد.»

منبع: perfect daily grind

نوشته ایوان لارانجیرا پتریچ

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

گواهینامه قهوه

آشنایی با انواع گواهینامه قهوه –3

مجله قهوه – طی چند قرن اخیر قهوه به یک همراه همیشگی در سراسر کره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *