برچسب‌گذاری اشتباه

برچسب‌گذاری اشتباه در درجه بندی قهوه

مجله قهوه – گاهی اوقات انواع قهوه به‌طور ناخواسته اشتباه شناسایی‌شده و سپس در گردش قرار می‌گیرند. این برچسب‌گذاری اشتباه تصادفی، باعث شده است برخی از اعضای زنجیره تأمین قهوه نسبت به انواع خاصی تردید داشته باشند.

هرروز، تولیدکنندگان، بازرگانان، رستری ها و مصرف‌کنندگان انواع مختلف قهوه را جستجو می‌کنند.

هر گیاه قهوه، در میان تعدادی از صفات فردی دیگر، مشخصات جام منحصربه‌فرد خود را دارد.

کشاورزان به دلایل مختلف و نه‌فقط کیفیت، به دنبال انواع مختلف خواهند بود. همچنین ممکن است مقاومت یا عملکرد را برای مثال در نظر بگیرند.

علاوه بر این، انواع مختلف گیاه متناسب با نیازهای تولیدکنندگان مختلف است.

به‌عنوان‌مثال، تولیدکنندگانی که سرمایه کمتری دارند به‌طورکلی از انواعی که نیاز به کود کمتری دارند استفاده می‌کنند.

من برای آگاهی از چگونگی شناسایی بذر قهوه، چگونگی برچسب‌گذاری اشتباه در تقسیم‌بندی و مواردی که می‌توان برای حل این مسئله انجام داد، به سه متخصص صنعت قهوه مراجعه کردم.

ساختارهای بذر داخلی و برچسب‌گذاری اشتباه : بذرها در کشورهای مختلف چگونه اداره می‌شوند

هر منشأ چیزی است که ما ساختار دانه یا سیستم بذر می‌نامیم.

این شامل همه موارد از نحوه فروش بذر تا نحوه تولید بذر در نهالستان‌ها قبل از کاشت در مزرعه است. این سیستم دانه داخلی راستی آزمایی انواع را نیز تحت پوشش قرار می‌دهد.

نحوه رسیدگی بذرها از مبدأ به منشأ متفاوت است. بااین‌حال، یکی از موضوعات مهم در برخی ساختارهای داخلی بذر عدم شفافیت و ردیابی است.

وقتی ساختار بذر شفاف‌تر باشد و اطلاعات بیشتری در دسترس باشد، تولیدکنندگان می‌توانند از خرید انواع متناسب با برچسب صحیح، احساس راحتی بیشتری داشته باشند.

Kraig Kraft مدیر آسیا و آفریقا در تحقیقات جهانی قهوه (WCR) می‌گوید: «درحالی‌که کشورهایی مانند کلمبیا و برزیل از ساختار دانه داخلی بسیار خوبی برخوردارند، بسیاری از خاستگاه‌ها ازنظر ساختار و قابلیت ردیابی برای تأیید اینکه آنچه شما فکر می‌کنید خریداری می‌کنید درواقع همان چیزی است که آن‌ها می‌گویند و سندیت خاصی ارائه داده نمی‌شود.»

در پرو، فروش عمدتاً بر اساس روابط معتمد بین فروشندگان و تولیدکنندگان باتجربه محلی انجام می‌شود.

اریک جارا از انجمن آلپ آندینو می‌گوید که معمولاً تولیدکننده‌ها بذرهای خود را تهیه می‌کنند و آن‌ها را باقیمت مناسب به مردم محلی می‌فروشند، زیرا بذرهای گواهی‌شده گران هستند.

وی می‌گوید: «اعضای تولیدی تعاونی‌ها معمولاً مهندسان کشاورزی در دسترس آن‌ها هستند كه در مورد كیفیت، تهیه بذر، به دست آوردن بذر و غیره مشاوره می‌دهد.»

بنجامین وینر از تولیدکنندگان قهوه Gold Mountain می‌گوید که در نیکاراگوئه، بررسی داخلی ساختار بذر وجود دارد، اما دسترسی به این اطلاعات محدود است.

چرا تأیید انواع قهوه دشوار و منجر به برچسب‌گذاری اشتباه می شود؟

یکی از بزرگ‌ترین موانع طبقه‌بندی دقیق تنوع و برچسب‌گذاری اشتباه عدم دسترسی به اطلاعات صنعت است.

بنابراین این بدان معنی است که تولیدکنندگان معمولاً اطمینان ندارند که چیزی که می‌خرند واقعی است – و درنتیجه به‌طور تصادفی تنوع اشتباهی را رشد می‌دهند.

این بدان معنی است که به‌عنوان‌مثال، اگر تولیدکننده‌ای بذر کاستیلو خریداری کند اما فکر کند که در حال پرورش گیاه گیشا است، ممکن است شش بار در سال کود دهی کند. گرچه این مورد برای گیاه گیشا مناسب است، اما باعث می‌شود گیاه Castillo بیش‌ازحد بارور شود و به‌طور بالقوه بر موفقیت و عملکرد آن تأثیر می‌گذارد.

چگونه تولیدکنندگان می‌توانند با برچسب‌گذاری اشتباه کنار بیایند

با ایجاد بهترین روش‌ها در مهد مزرعه قهوه، تولیدکنندگان می‌توانند شناسایی غلط و گردش غیرعمدی انواع «غلط» را کاهش دهند. همچنین به آن‌ها درک بهتری از ارقامی که می‌کارند، می‌دهد.

در مرحله اول، تولیدکنندگان باید اطمینان حاصل کنند که برای اجرای این شیوه‌ها به اطلاعات باکیفیت دسترسی دارند.

راهنماهای WCR’s Good Practices به‌راحتی در دسترس هستند و تکنیک‌های خوب بذر و نهالستان را با جزئیات ارائه می‌دهند.

قهوه آزمایی های تولیدی روش دیگری است که تولیدکنندگان می‌توانند در مورد انواع مختلف، وقتی قادر به دسترسی به اطلاعات آزمایش و تأیید DNA نیستند، اطلاعات موردنیاز را کسب کنند.

بن می‌گوید: «وقتی منابع محدود هستند، مهم است که به‌طور مداوم قهوه‌ها را فنجان کنیم تا در مورد هر یک از جنبه‌های حسی انواع مختلف اطلاعات کسب کنیم.»

قهوه آزمایی می‌تواند به تولیدکنندگان کمک کند تا درک بهتری برای بررسی انواع مختلف پیدا کنند و به آن‌ها کمک کند تا از خریداران سؤال کنند.

بااین‌حال، مهم است که به یاد داشته باشید که شما غالباً در قهوه، انواع مختلفی را حجامت خواهید کرد، بنابراین در وهله اول ردیابی کامل برای کمک به شناسایی حسی انواع مختلف ضروری است.

منبع: perfect daily grind

نوشته نیکلاس کاستلانو

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

دستگاه‌های اسپرسو

تکامل دستگاه‌های اسپرسو در گذر زمان – 2

مجله قهوه – دستگاه‌های اسپرسو مرکز کافی‌شاپ‌های سراسر جهان و نمادی از تخصص فنی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *