Good Food

برندگان جوایز Good Food 2021 در بخش قهوه

مجله قهوه – چهارده شرکت تخصصی قهوه از سراسر ایالات‌متحده جوایز 2021 Good Food را همراه با فرصت‌های بازاریابی و فروش مستقیم، به خانه بردند.

از فهرست 25 نامزد نهایی اعلام‌شده در پاییز گذشته، لیست برندگان 2021 شامل نمایندگی قوی از جنوب (قهوه ایستلیک، آزمایشگاه قهوه Onyx، رستوران قهوه هلو)، غرب میانه (جوجه قهوه JBC، قهوه متوسط ​​، قهوه PT’s Roasting)، and the Rockies / Plains (کباب قهوه Big Creek، Roaster هاکلبری) را شامل می‌شود.

تمام قهوه‌های این مسابقه که اکنون یازدهمین سال خود را سپری می‌کند، با عطروطعم مورد ارزیابی قرار می‌گیرند، داوران به دنبال «بادی شیرین، تمیز، رشد یافته، اسیدیته متعادل و مواد معطر خارق‌العاده» هستند.

بااین‌وجود رستری‌ها همچنین باید شواهدی مبنی بر برآورده یا بیشتر بودن حق ارسالی Fairtrade برای قیمت‌های پرداختی ارائه دهند؛ که تولیدکنندگان پشت هر قهوه شیوه‌های پایدار را نشان دادند؛ و اینکه بوداده خود ضمن کار با سایر علائم پایداری پایه، یک محیط کار مثبت و ایمن فراهم می‌کند.

قهوه‌های برنده جوایز Good Food عصر جمعه گذشته در مراسمی که به دلیل همه‌گیری به‌صورت محدود برگزار شد، موردتقدیر قرار گرفتند.

اطلاعات بیشتر در مورد معیارهای ارسال و روند داوری جوایز Good Food را می‌توان در اینجا یافت.

سارا وینر، بنیانگذار جوایز Good Food ، به مهمانان گفت: «با تخمیر، پخت و ساخت مواد غذایی کاملاً مغذی، شما جوامعی سالم را ایجاد می‌کنید که بتوانند هر دو در یک قرن با عوامل بیماری‌زا و نیز بازندگی روزمره روبرو شوند. طولی نمی‌کشد که غذای خوب به جریان اصلی تبدیل می‌شود.»

در اینجا لیست کاملی از برندگان جایزه Good Food در گروه قهوه آورده شده است:

شرکت قهوه Abracadabra (وودستاک، ورمونت)، مکزیک Finca Santa Cruz Natural

شرکت Bend Roasting (Bend، Oregon)، تخمیر لایه‌ای از ایستگاه شستشوی Abore Shatawene Village Sidamo

کباب قهوه Big Creek (همیلتون، مونتانا)، اتیوپی گوجی اوراگا

رستوران قهوه پرنده راک (سان دیگو)، سررو آزول

قهوه Campos ایالات‌متحده آمریکا (سالت لیک سیتی، یوتا)، کلمبیا La Negrita Natural Gesha

شرکت قهوه ایستلیک (اولدزمار، فلوریدا)، سودان روم، مزارع قهوه اینماکولادا

هاکلبری رستر (دنور)، Phantom Limb Blend

JBC Cough Roasters (مدیسون، ویسکانسین)، داغ اتیوپی طبیعی

قهوه متوسط ​​(شیکاگو غربی، ایلینوی)، گردآورنده: کاستاریکا – Familia Monge

تفت قهوه نجیب (اشلند، اورگان)، “Benti Nenqa” اتیوپی

آزمایشگاه قهوه Onyx (راجرز، آرکانزاس)، خانواده پاناما لاماستوس

رستوران قهوه هلو (آلفارتا، جورجیا)، کاستاریکا کوردیلرا د فوگو

شرکت بو دادن قهوه PT (Topeka، کانزاس)، اتیوپی Tigesit Waqa Natural

شرکت قهوه سه‌گانه (سانفرانسیسکو)، Pacamara Natural Abel Giron، هندوراس

 

منبع: daily coffee news

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *