مجله قهوه – هرساله SCA سه دسته را با جوایز پایداری معرفی میکند. برندگان جوایز 2020 که برای دستاوردهای آنها در سمپوزیوم مجازی Re: co امسال شناخته میشوند، پنجشنبه، 16 ژوئیه معرفی شدند.
برنده پروژه “Las Manos del Café” در جوایز پایداری : یک پروژه توسط RGC Coffee Inc
کارگران مزرعه یکی از آسیبپذیرترین و نامرئیترین شرکای زنجیره تأمین قهوه هستند و بااینحال، اکثر پروژهها صرفاً بر بهبود رفاه تولیدکنندگان قهوه متمرکز میشوند. “Las Manos del Café” برای پاسخگویی به نیازهای کارگران مزرعه، تولیدکنندگان و سازمانهای محلی کار میکند و درعینحال گزینههای دیگری را برای ایجاد اشتغال در صنعت قهوه ازنظر اجتماعی نیز مناسبتر نشان میدهد.
برای اولین باریک پروژه بر کارگران متمرکز است که کشاورزان مایل هستند 100٪ از حق بیمه اجتماعی را در رفاه خود به اشتراک بگذارند. محور اجرای این برنامه ایجاد مکانیسمهایی است که بتوانند کارهای کمیاب را برای فعالیتهای مربوط به محصولات زراعی فراهم آورند و یک سری توصیههای عمومی را ارائه میدهند که باعث تقویت صنعت میشود.
این پروژه با همکاری با محققانی که از زمان شروع پروژه با آنها همراه بودهاند، تأیید میکند که تا چه اندازه راهحلهای اجراشده برای تولیدکنندگان، کارگران، صنعت و سازمانهای محلی کار مؤثر هستند.
برنده مدل کسبوکار در جوایز پایداری : تعاونی قهوه کوفیس
تعاونی قهوه کوفیس یک واردکننده تجارت عادلانه و قهوه ارگانیک است که متعهد به بهبود وضعیت معیشت کشاورزان قهوه در مقیاس کوچک، ارائه خدمات به اعضای خود و ایجاد ارتباطاتی است که تأثیر احیاکننده و پایدار دارد. این تعاونی در سال 1999 تأسیس شد، هفت گونه قهوه پیش رو، یک سیستم نوآورانه واردات قهوه را ایجاد کرد که باعث تقویت روابط درازمدت با کشاورزان بهعنوان شرکای تجارت شد و به اولین تعاونی قهوه سبز که متعلق به رُستری ها است، تبدیل شد. امروزه، شرکتهای تعاونی کوفیس 23 عضو در سرتاسر آمریکای شمالی و با 54 سازمان تولیدکننده در آمریکای لاتین، آفریقا و آسیا دارند. مهمتر از همه، این تعاونی جمعی از مزارع است که متعهد به کمک بهسلامت و توسعه پایدار جوامع تولیدکننده و تقویت اتصالات در کل زنجیره تأمین هستند.
قهرمان جوایز پایداری : دکتر تیموتی شیلینگ
فعالیت دکتر تیموتی شیلینگ بهعنوان رهبر دو برنامه USAID برای ایجاد امنیت غذایی و افزایش درآمد برای بیوهها و یتیمان پس از نسلکشی در روآندا (برنامههای PEARL، SPREAD) و ایجاد نخستین سازمان جهانی مشترک، تحقیق و توسعه در جهان برای قهوه، تحقیقات جهانی قهوه، یکی از قاطعترین سوابق کمک به امنیت غذایی و افزایش معیشت مردم در کشورهای تولیدکننده قهوه توسط افراد خاص این دوره را تشکیل میدهد.
شیلینگ در طول مدت 18 سال فعالیت خود در قهوه، یک رهبر استثنایی و حلکننده مشکل بوده است. متفکر و شریک سازگار، انعطافپذیر و مبتکرانه؛ بیامان روی تأثیرگذاری و ایجاد تغییرات متمرکز شد؛ و الهامبخش برای دهها یا صدها جوان که بخش قهوه را به نسل بعدی خود هدایت میکنند. وی سرمایههای فنی، انسانی و نهادی را تشکیل داد که برای دهها سال در خدمت تولیدکنندگان قهوه در سراسر جهان خواهد بود.
منبع: SCA
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.