کارائیب

بررسی قهوه در منطقه کارائیب –2

مجله قهوه – کارائیب دارای سابقه طولانی و غنی در تولید قهوه است. از جامائیکا و کوبا گرفته تا هائیتی و جمهوری دومینیکن، خاک و شرایط رشد در مناطق کوهستانی خنک جزایر کارائیب برای پرورش قهوه ایدئال است.

باوجود نقش مهم کارائیب در تاریخ جهانی قهوه، کشت مدرن قهوه در سراسر جزایر در کل داستان متفاوتی است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تولید قهوه کارائیب و برخی از برجسته‌ترین ریشه‌های منطقه، با Rene Leon Gomez از PROMECAFE و Adarian Lherisson از Javae Coffee صحبت کردم که در ادامه بخش دوم آن را می‌خوانید:

کوبا

اگرچه قهوه از قرن 18 در کوبا کشت می‌شود، اما در قرن 19 و اوایل قرن 20 به یک تولیدکننده عمده قهوه تبدیل شد.

امروزه تقریباً تمام قهوه‌های این کشور در کوه‌های سیرا مائسترا کشت می‌شود.

قهوه این منطقه به‌طورکلی دارای طعم‌های شیرین با اسیدیته کم و بادی جسورانه است.

بااین‌حال، ملی شدن بخش قهوه و انقلاب کوبا شاهد کاهش حجم تولید در اواخر قرن 20 بود. این تنها با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در اواخر دهه 1980 و اوایل دهه 1990 تشدید شد.

اتحاد جماهیر شوروی به دلیل شباهت‌های ایدئولوژیک و روابط سیاسی یکی از شرکای تجاری اصلی کوبا بود.

از قرن 21، تولید قهوه کوبا تا حدودی بهبود یافته است. اکنون ازنظر حجم، سی و ششمین تولیدکننده بزرگ قهوه در جهان است.

بااین‌حال، باوجوداین بهبود، ارقام تولید فعلی حدود 40٪ ازآنچه در اواسط دهه 1950 بود، است.

جامائیکا

بیش از 70٪ از تمام قهوه‌های تولیدشده در جامائیکا Typica است. بیشتر گیاهان در ارتفاع 1500 مترمربع یا بالاتر پرورش می‌یابند.

در بخش قهوه، جامائیکا بیشتر به خاطر کوه‌های آبی (بلومانتین) شهرت دارد که یک منطقه معروف رشد قهوه را تشکیل می‌دهند که مدت‌هاست به دلیل داشتن طعم‌های بسیار مطلوب شناخته‌شده است.

امروزه، قهوه بلومانتین جامائیکا ازنظر جغرافیایی شناخته‌شده و دارای یک گواهینامه جهانی است.

این بدان معنی است که تنها قهوه‌ای که توسط یک سازمان صادراتی دولتی جامائیکا تأیید شده باشد، می‌تواند به‌عنوان قهوه Blue Mountain برچسب‌گذاری و فروخته شود.

به‌طورمعمول دانه‌های Blue Mountain دارای عطروطعم ملایم و تقریباً تلخی بسیار کمی دارند.

دلیل این امر این است که منطقه کوهستانی بلومانتین از ارتفاعات زیادی برخوردار است و تا 2200 مترمربع افزایش می‌یابند.

این منطقه به دلیل مقدار بارندگی سالم، دمای خنک و خاک غنی، آب‌وهوای مناسب برای کشت قهوه را فراهم می‌کند.

آینده قهوه کارائیب

واضح است که کارائیب شرایط ایدئال برای تولید قهوه را ارائه می‌دهد.

ازلحاظ تئوری، این امکان وجود دارد که کارائیب از طریق ادامه سرمایه‌گذاری، نمای خود را در بخش ویژه قهوه افزایش دهد.

بااین‌حال، مانند سایر افراد در سراسر جهان، تولیدکنندگان قهوه کارائیب با چالش‌های زیادی روبرو هستند.

درحالی‌که این موارد شامل قیمت‌های پایین بازار و مسائل لجستیکی است، اما آب‌وهوای ایدئال تولید کارائیب همچنین تعداد زیادی بلایای طبیعی ازجمله طوفان‌های گرمسیری و زلزله را با خود به همراه می‌آورد.

آینده‌ای با ثبات تر می‌تواند از طیف متنوعی از خریداران حاصل شود. آدریان می‌گوید:

«عمده قهوه‌های ما به آمریکای شمالی و مناطقی از آسیا صادر می‌شود، اما اروپا [اخیراً] بازار موردعلاقه این نوع قهوه بوده است.»

بااین‌حال، رنه می‌گوید که نوآوری و ابتکارات گسترده برای بهبود کیفیت و حجم نیز به مقیاس سازی تولید قهوه کارائیب کمک می‌کند.

«به‌عنوان‌مثال، جامائیکا بسیار متمرکز بر کیفیت در حجم کمتر است، درحالی‌که جمهوری دومینیکن حجم بیشتری تولید می‌کند، اما به‌عنوان‌مثال از کیفیت بالایی نسبت به جامائیکا، برخوردار نیست.»

رنه همچنین اضافه می‌کند که افزایش آگاهی و مصرف داخلی کلید رشد و توسعه این مناطق رشد قهوه خواهد بود.

«همراه باتجربه تولیدکننده، مصرف داخلی برای رشد و توسعه مناطق کارائیب مانند جمهوری دومینیکن مهم است.»

باوجود چالش‌های مختلفی که تولیدکنندگان قهوه کارائیب با آن روبرو هستند، این منطقه به لطف شرایط عالی رشد، ظرفیت قابل‌توجهی برای تولید قهوه دارد.

اینکه آیا این پتانسیل در سال‌های آینده محقق خواهد شد یا نه باید منتظر ماند.

بااین‌حال، این منشأ در آینده به کشت قهوه ادامه خواهد داد، به نظر می‌رسد که تولید همچنان بخشی جدایی‌ناپذیر از اقتصاد این منطقه است.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *