Buffer

بافر Buffer

مجله قهوه – در مورد آب در دم‌آوری قهوه حرف‌های بسیار زیادی وجود دارد. در این میان بافر آب بیشترین تأثیر را بر روی طعم قهوه دارد. درک این موضوع در ابتدا می‌تواند کمی گیج‌کننده باشد؛ چراکه این فرآیند یک امر علمی است و دومین دلیل پیچیدگی این بحث می‌تواند این باشد که در شیمی چندین اصطلاح و برداشت در مورد بافر Buffer وجود دارد و همچنین می‌توان به قلیائی بودن آب یا محتوای بی‌کربنات آن اشاره کرد. امری که در اکثر آب‌های بطری شده و معدنی به میزان آن اشاره‌شده است و به حفظ PH پایدار آب کمک می‌کند.

این سیستم بافر برای زندگی در سیاره زمین ضروری است. خون موجود در بدن شما برای حفظ pH پایدار به این سیستم متکی است.

قهوه یک نوشیدنی اسیدی با pH پایین‌تر از آب است که برای تهیه آن از آب استفاده می‌شود. آب‌هایی که دارای خاصیت بافر بالایی هستند، باعث می‌شوند که نوشیدنی کمتر اسیدی شود. این‌یک مشکل است زیرا ما ارزش اسیدیته خوبی در قهوه را می‌دانیم. برای دیدن اثر حیرت‌انگیز بافر کردن، یک آزمایش ساده انجام دهید تا اهمیت آن را بفهمید. مقداری جوش‌شیرین ریز شده (نوعی بی‌کربنات) را در داخل فنجان قهوه خود بریزید؛ می‌بینید که تمام اسیدیته خود را از دست می‌دهد و فنجان حاصل‌شده از آن بسیار تلخ خواهد بود.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Buffer

There is a lot to say on the topic of water. I chose to give “buffer” its own entry as I think it has the most dramatic impact on flavour. It can be slightly confusing to understand at first, mainly because it is a scientific process and because there are several terms for “buffering” in water chemistry.

It can also be referred to as the “alkalinity” of the water or the “bicarbonate content”. It is listed on most bottled waters and its job is to help maintain a stable pH. This “buffering” system is integral to life on planet Earth. The blood running through your body relies on the very same system to keep a steady pH.

Coffee is an acidic beverage with a lower pH than the water you will have used to make it. Waters with high buffering ability will make the drink less acidic. This is a problem as we value good acidity in coffee. To see the startling effect of buffering, simply take the tiniest pinch of baking soda (a form of bicarbonate) and drop it into your cup of coffee. Taste and notice that it will have lost all of its acidity. The resulting cup will be bland and bitter

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *