بازار تخصصی قهوه

بازار تخصصی قهوه و منشأ آن – قسمت دوم

مجله قهوه – تهیه قهوه از مناطق در حال ظهور ممکن است راهی برای پاسخگویی به تقاضای آینده و پاسخگویی به انتظارات فزاینده از بازار تخصصی قهوه باشد.

چالش‌ها و فرصت‌های موجود برای کباب کردن

خریداران و رستوران‌های مخصوص قهوه باید در رده‌های بالاتر قرار بگیرند؛ گرچه قهوه‌هایی از منشأهای خاص (تک خاستگاه) کلاسیک به‌حساب می‌آیند، فهرستی از انواع جدیدتر باید در دسترس علاقه‌مندان کنجکاو قرار گیرد.

رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها باید مدام در جستجوی سلیقه‌های جدید باشند. دیل می‌گوید: «تازه بودن می‌تواند کافی باشد، اما کسی به سراغ شما می‌آید که به دنبال کیفیت است.»

صرف جدید بودن یک قهوه به این معنی نیست که از بین می‌رود. بعضی‌اوقات ممکن است درک منفی از یک کشور نقش‌آفرینی کند – به‌خصوص اگر این کشور دارای سابقه جنگ، فساد یا بیماری باشد.

رستری ها می‌توانند در اینجا با آموزش داستان پشت قهوه و تغییر روایت، در آموزش مصرف‌کننده نقش داشته باشند.

دیل خاطرنشان می‌کند، اگر این اتفاق بیفتد و قهوه به‌خوبی عمل کند، ارزش آن بالا می‌رود و تولیدکننده و رستر برای پذیرفتن این خطر حمایت می‌شود.

مناطق تولید قهوه برای جستجوی موارد خاص در بازار تخصصی قهوه

بسیاری از مناطق از سراسر جهان در حال تولید قهوه خاص خود هستند، یا حجم تولید موجود خود را بهبود می‌بخشند؛ که در زیر به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

آسیا و اقیانوس آرام در بازار تخصصی قهوه

برای ریچارد، قهوه‌های استثنایی از اندونزی مانند جاوا، سولاوسی، فلورس و سوماترا؛ خارج می‌شوند. درحالی‌که اندونزی یک تولیدکننده قهوه باسابقه است، این منطقه اخیراً شروع به صادرات قهوه‌های ویژه قابل‌توجه در حجم کمتر می‌کنند.

دیل تحت تأثیر قهوه‌ای که اخیراً از تایلند خارج می‌شود تحت تأثیر قرار گرفته و می‌گوید که آن‌ها دارای «قهوه‌های باکیفیتی هستند که طعم تند، شکلاتی دارند … این‌یک قهوه سنگین، غنی، شیرین و قابل‌انعطاف است.»

در چین، بیشتر قهوه‌ها از استان یوننان جنوبی (South Yunnan) می‌آید که دارای آب و هوایی مشابه کلمبیا و اندونزی است. این قهوه‌ها ازنظر کیفیت افزایش یافته‌اند.

دیل می‌گوید، «اولین نمونه‌ها … قابل‌مقایسه با نمونه [برزیلی] بسیار خوب بودند، اما هیچ‌چیز هیجان‌انگیزتر از این نیست که ما شاهد پیشرفت‌های پویایی ازنظر مسائل منفی کمتر، نقص کمتر، [و همچنین] نوآوری بیشتر در پردازش، بیشتر نوآوری در طعم و مزه قهوه‌ها و شفافیت بیشتر در مورد تنوع و تک خاستگاه بودن آن‌ها هستیم.»

آمریکای مرکزی و جنوبی در بازار تخصصی قهوه

کشورهای آمریکای جنوبی و مرکزی سابقه طولانی در تولید قهوه باکیفیت دارند. بااین‌حال، برخی مناطق مستقر در حال تغییر رویکرد خود برای تولید، آوردن نسل جدیدی از تولیدکنندگان و تمرکز خود به سمت قهوه‌های خاص هستند.

ریچارد می‌گوید که کشورهایی مانند السالوادور … قهوه بسیار باکیفیت تولید می‌کنند و نیاز فزاینده توجه به جزئیات را هنگام پردازش و داستان قهوه درک می‌کنند.

ما شاهد هستیم که نسل جوان شگفت‌انگیز دوباره به سمت تولید باز می‌گردند. این نسل جوان … بازاریابی شگفت‌انگیز و پردازش بسیار دقیق را به ارمغان می‌آورد.

قهوه‌ای فوق‌العاده پیچیده، بسیار شیرین، با اسیدیته بیش از انتظارات که از این منطقه انتظار داریم.

وی همچنین از گواتمالا نام برد، كه به گفته وی تحت تأثیر زنگ‌زدگی برگ و بحران قیمت قهوه قرار گرفته است.

«بااین‌حال، این کشور دارای آب‌وهوای بسیار کوچک است و بنابراین بسیار مقاوم است. گواتمالا را می‌توان یک کشور سنتی قهوه ساز دانست و از بسیاری جهات چنین است. بااین‌حال، این کشور در سال‌های اخیر در زیرساخت‌های ویژه قهوه سرمایه‌گذاری بیشتری می‌کند.»

بازار تخصصی قهوه ازنظر کیفیت و ردیابی تقاضای زیادی دارد اما می‌تواند در ازای آن قیمت مناسبی را ارائه دهد.

این امر، باعث ایجاد انگیزه در مناطق در حال ظهور برای تولید قهوه می‌شود – نه به‌عنوان کالایی با هزینه کم، بلکه به‌عنوان یک محصول باکیفیت بالا و دارای توانایی پاسخگویی به تقاضای ویژه مصرف‌کننده و تقویت اقتصاد.

منبع: perfect daily grind

نوشته سارا چارلز

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

جنبش قهوه زنان

ظهور پدیده جنبش قهوه زنان – 3

مجله قهوه – بخش قهوه به‌طور سنتی تحت سلطه مردان قرار دارد. درحالی‌که درصد بالایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *