انجمن ملی قهوه

انجمن ملی قهوه می‌گوید آمریکایی‌ها هنوز 3 فنجان در روز قهوه می‌نوشند

مجله قهوه – نتایج یک نظرسنجی جدید به رهبری انجمن ملی قهوه نشان داده است که بیماری همه‌گیر COVID-19 میزان قهوه نوشیدنی آمریکایی‌ها را تغییر نداده است.

درحالی‌که قهوه به‌طور منظم در حدود سه فنجان در روز ثابت است، داده‌ها نشان داد که میزان مصرف خانگی به میزان قابل‌توجهی افزایش‌یافته است، درحالی‌که 20٪ آمریکایی‌های کمتر به کافی‌شاپ‌ها مراجعه می‌کنند.

نظرسنجی همچنین نشان داد که درحالی‌که یک‌سوم آمریکایی‌ها هنوز «از مراجعه به کافی‌شاپ‌ها» بازمانده‌اند، بیش از نیمی از بازدیدکنندگان به کافی‌شاپ‌ها بازگشته‌اند یا قصد دارند در ماه آینده این کار را انجام دهند.

رئیس و مدیرعامل انجمن ملی قهوه ، بیل موری در بیانیه‌ای مکتوب به DCN گفت: «داده‌ها نشان می‌دهد که قهوه حتی در سخت‌ترین چالش‌ها نیز مقاوم است. آمریکایی‌ها حتی در این شیوع بی‌سابقه، راه‌هایی برای لذت بردن از قهوه پیدا می‌کنند، خواه با تولید بیشتر و دم آوری در خانه، بازدید از مغازه‌هایی که احساس امنیت و راحتی می‌کنند و یا استفاده از راه‌های سفارش در سفر.»

نتایج نظرسنجی انجمن ملی قهوه

سایر داده‌های مقدماتی به اشتراک گذاشته‌شده توسط گروه عبارت‌اند از:

سفارش مبتنی بر برنامه، ازجمله تحویل، در بین افرادی که در هفته گذشته نوشیدن قهوه گزارش کرده‌اند، 63٪ رشد داشته است.

سفارش قهوه از بیرون در میان افرادی که روزانه قهوه می‌نوشند 13 درصد افزایش‌یافته است.

مصرف‌کنندگان اظهار داشتند که وقتی کارگران از وسایل محافظتی مانند دستکش و روکش صورت استفاده می‌کنند، برای بازدید از کافی‌شاپ‌ها احساس راحتی می‌کنند (48 درصد) درحالی‌که 44 درصد از آن‌ها برای پوشیدن صورت برای همه کارکنان و مراجعه‌کنندگان را اصل می‌دانند.

گزارش انجمن ملی قهوه به‌عنوان نوعی الحاقیه به گزارش سالانه روند ملی داده‌های قهوه این گروه عمل می‌کند که از سال 1950 تاکنون روند مصرف‌کننده را برجسته کرده است و امسال در اواخر ماه مارس منتشرشده است، داده‌ها قبل از همه‌گیری و اثرات شدید آن بر رفتارهای مصرف‌کننده ثبت‌شده است.

انجمن ملی قهوه به‌عنوان یک سازمان تجاری مبتنی بر عضویت، نماینده بسیاری از بزرگ‌ترین شرکت‌های تولید قهوه، رستوران و خریداران قهوه سبز در ایالات‌متحده است.

نظرسنجی‌های اخیر از سازمان‌های دیگر نشان داده است که بسیاری از رستوران‌های بزرگ قهوه که دسترسی گسترده‌تری به مواردی مانند توزیع مواد غذایی، فناوری تجارت الکترونیکی و سایر کانال‌های مستقیم به مصرف‌کننده دارند، در دوران همه‌گیری وضعیت بهتری داشته‌اند، درحالی‌که خرده‌فروشان مستقل کوچک‌تر وضعیت بدتری دارند.

منبع: daily coffee news

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *