مجله قهوه – کتاب «از قهوه و مواد معدنی ؛ راهنمای حسی و تعاملی استخراج» که راهنمایی برای آشنایی با راهنمای استخراج و عصارهگیری قهوه است منتشر شد.
توسط فلیکس اف. بصیر داکارت نویسندگان این کتاب در خصوص انتشار این کتاب میگویند:
«در مصاحبهای از پابلو پیکاسو، پرسیده شد که از کجا الهام کار خود را گرفته است، او پاسخ داد: «من به موسیقی اعتقادی ندارم، اما اگر آنها بیایند، بگذارند من را مشغول کار کنند.»
پیکاسو، بهعنوان یکی از استادان بزرگ نقاشی، تشخیص داد که همه هنرها (و آنچه الهام و نبوغ درون آن است) چیزی است که میتواند با کار مداوم توسعه یابد و به کمال برسد.
فلیکس اف. فرناندو بصیر در کتاب “De café y extracciones یک راهنمای عصاره حسی و تعاملی را به اشتراک میگذارد و به روشی سیستماتیک، دوستانه و تعاملی، به همه ما نشان میدهد که در یک فنجان خوب قهوه تجربه، تمرین و هنر وجود دارد.
راهنمای حسی و تعاملی استخراج
بهعنوان یک معلم باریستا، فلیکس متوجه مسئولیت بزرگ این کار شده است و این همیشه عالی است، بنابراین او تلاش خود را برای سفارش دانش، روش و توصیههای عملی خود انجام داد با این هدف که “باریستاها و نه باریستاها دانش کافی برای تهیه یک فنجان خوب قهوه را دارند “.
او به لطف سالها تدریس، در مورد آنچه میخواهد به دانشجویانش ارائه دهد بسیار واضح است:
«واژگان خاص (و بهبود آن)، درک در مورد قهوه و انواع آن، راهنمای روشهای مختلف تهیه و مهمتر از همه یعنی آزمایش کردن و دانستن.
بخشهای مختلف کتاب «از قهوه و مواد معدنی ؛ راهنمای حسی و تعاملی استخراج» شامل افسانهها، راهنمای استخراج، کتاب آشپزی، واژهنامه کیفیت فنجان و کتابچه راهنمای آزمایش (و کشف) طعمها است.
این کتاب همچنین یک ابزار تعاملی است که در آن فرناندو بصیر کدهای QR، پیوندها و ویدیوهایی را به اشتراک میگذارد که گامبهگام “3 متغیر برای درک ” را نشان میدهد که در مورد آنها در کتاب بحث شده است: قهوه، استخراج و آسیاب کردن.
این راهنمای حسی کوتاه برای هرکسی است که میخواهد به دنیای قهوه خاص نزدیک شود و پایههای آن را درک کند؛ بسیار مناسب است.
منبع: daily coffee news
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine
اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news
آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee
آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee
آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting
آشنایی با برندهای قهوه coffee brands
آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee
آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing
آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe
آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary
آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه
آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary
آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee
آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories
آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder
باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista
مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید
آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee
آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee
آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee
با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید
آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee
آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee
آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee
آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee
آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee
کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine
آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee
آشنایی با قهوه ترک turkish coffee
آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press
آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress
آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60
آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee
آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee
آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex
آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot
آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee
آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee
آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee
آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee