مجله رست

انتشار شماره جدید مجله رست

مجله قهوه – شماره ژانویه / فوریه 2021 مجله رست اکنون منتشر شده است و مقالات مفصلی در مورد چگونگی استفاده از بو دادن نمونه برای گرفتن تصویر بزرگ یک قهوه خاص، نقش مهندسی مواد غذایی در صنعت قهوه و تکامل مفهوم قهوه ویژه در آن انعکاس یافته است.

در این شماره مجله رست شناسایی یک گروه ژنتیکی جدید در یمن، روش‌های پردازش پس از برداشت محصول و اثرات آن بر عطروطعم قهوه و کاوش در قهوه‌های کلاسیک شسته آمریکای مرکزی را پوشش می‌دهد.

درون این شماره مجله رست می‌خوانیم:

در مجله رست «برشته کاری مصور: استفاده از نمونه سوخاری برای گرفتن تصویر بزرگ»، مایک ابرت، بنیان‌گذار مشاوران قهوه Firedancer، روش‌هایی را که با استفاده از بو دادن نمونه می‌تواند اطمینان حاصل کند که یک قهوه عاری از نقص است، بررسی می‌کند، تأیید می‌کند که با مشخصات خاص مطابقت دارد ویژگی‌های حسی موردنظر و تصمیم‌گیری در مورد خرید. این مقاله همچنین انواع مختلفی از ماشین‌آلات بو دادن را که می‌تواند برای اهداف مختلف مورداستفاده قرار گیرد، پوشش می‌دهد.

تهیه یک برنامه برشته کردن نمونه رسمی برای موفقیت شرکت قهوه شما بسیار مهم است. گمان نکنید که این فقط برای مشاغل بزرگتر است – ایجاد پروتکل‌های محکم اعتمادبه‌نفس لازم برای خرید و ایجاد نمایه را به شما می‌دهد.

ویژگی بعدی، «مهندسی قهوه: نقش مهندس غذا در صنعت قهوه» توسط Luz Stella Artajo Medina، شامل شرایط و کیفیت یک مهندس مواد غذایی، مسیرهای بالقوه شغلی در صنعت قهوه و چگونگی کمک مهندسان غذا به تسهیل درک با توجه به چالش‌های زیادی که قهوه در زمان‌های کنونی با آن روبرو است و اینکه چگونه کار در این نقش می‌تواند صنعت را پشتیبانی کند.

مهندسان صنایع غذایی که در بخش قهوه کار می‌کنند، فرصتی عالی برای حمایت از نوآوری و تمرکز بر فرآیندهای پایدارتر دارند. یک مثال خوب، تفکر و نوآوری است که منجر به استفاده و طراحی تجهیزات اکولوژیکی بیشتری برای کاهش مقادیر زیادی مواد زائد جامد و مایع از فرآوری قهوه شده است.

از منظر فنی، قهوه مخصوص نشان‌دهنده درجه خاصی از قهوه است که از معیارهای خاصی برخوردار است … درزمینهٔ خرده‌فروشی یا بو دادن، این اصطلاح معنای دیگری به خود گرفته است. این معیارها قابل تفسیر و فاقد تعریفی کاملاً پذیرفته‌شده هستند و بنابراین می‌توانند برای مصرف‌کنندگان و متخصصان صنعت کاملاً نامشخص باشند.

منبع: daily coffee news

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *