مجله قهوه – سلیمان روتگا، رهبر بخش قهوه اوگاندا، بهعنوان مدیر اجرایی سازمان قهوه بین آفریقایی (IACO) بهعنوان جانشین فردریک کاووما اوگاندایی که به مدت هشت سال این سمت را بر عهده داشت، انتخاب شد.
روتگا یکی از شخصیتهای اصلی ایجاد انجمن قهوههای زیبا در آفریقا است و او اکنون در یک دوره پنجساله قابل تمدید بهعنوان دبیرکل IACO که یکی از اولین انجمنهای بین دولتی است، خدمت میکند.
گفتنی است این انجمن در سال 1960 در قاره آفریقا ایجاد شده است.
سازمان قهوه بین آفریقایی که بهتازگی شصتمین مجمع عمومی، هشتمین سمپوزیوم سالانه قهوه و کنفرانس علمی سالانه خود را بهصورت آنلاین با کشور میزبان غنا برگزار کرده است، 25 کشور قهوه ساز آفریقایی در آن عضویت دارند.
روتگا با توجه به موقعیت وی بهعنوان سفیر و سرکنسول اوگاندا در گوانجو چین، یکی از چهرههای اصلی روابط چین و آفریقا در بخش قهوه محسوب میشود.
دکتر امانوئل ایامولمیه، مدیرعامل در سازمان توسعه قهوه اوگاندا، در این خصوص میگوید: «با این انتصاب جدید و با توجه به تجارب و شبکههای فراوان روتگا درزمینهٔ تبلیغ و بازاریابی قهوه اوگاندا در چین و منطقه آسیا و اقیانوسیه، ما یک متحد بسیار قوی در سازمان قهوه بین آفریقایی خواهیم داشت.»
«ما تلاش خواهیم کرد تا بازارهای جدیدی را برای قهوههای آفریقایی باز کنیم. بهعنوانمثال، چین در حال حاضر با داشتن 1.4 میلیارد نفر جمعیت در رتبه دوم اقتصاد بزرگ جهان قرار دارد. باوجود جمعیت زیاد، سرانه مصرف قهوه هنوز 5 فنجان در سال کم است.
بااینحال، مصرف قهوه با 15 درصد در سال در حال رشد است و این فرصت بزرگی را برای قهوههای آفریقایی فراهم میکند.»
سلیمان روتگا، پس از جلسه سازمان قهوه بین آفریقایی در خصوص برنامههای آینده این سازمان گفت: «ما اطمینان خواهیم داد که قهوههای کشورهای عضو IACO بهطور تهاجمی ارتقا مییابند، اما مهمتر از همه، تولیدکنندگان آفریقایی را برای ایجاد مشارکت جدید و دسترسی به بازار قهوههای خود در این مناطق تشویق و حمایت میکنیم.»
منبع: daily coffee news
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
