مجله قهوه – خواه در حال راهاندازی یک رستری جدید باشید و یا تجهیزات خود را به روز کنید، پیدا کردن دستگاه رست قهوه مناسب میتواند دلهرهآور باشد. علاوه بر در نظر گرفتن فضا و بودجهای که در اختیار دارید، باید مراقب حجم قهوههایی که بهطور منظم تفت میدهید باشید.
در ادامه قسمت دوم این مقاله را با هم می خوانیم:
دستگاه رست قهوه دسته کوچک (1 کیلوگرم تا 3 کیلوگرم)
بعد از برشتههای نمونه، مرحله بعدی برای تفت دادن قهوه در هر نوع مقیاس تجاری، یک دستگاه رست قهوه دستهای کوچک است. اندازه این مواد از 1 کیلوگرم تا حدود 3 کیلوگرم است و برای برشته شدن نمونه در دستههای بزرگتر یا شناسایی مشخصات برشته مناسب برای یک قهوه جدید بسیار مناسب است.
اینها گزینه خوبی برای رسترهای خرد و همچنین کافیشاپهای موفقی هستند که به دنبال تفت دادن دانههای خود هستند. اکثر کافیشاپها در هر روز بیش از 10 کیلوگرم قهوه نمیفروشند، اما حتی اگر نزدیک شوند، یک کوره از 1 کیلوگرم تا 3 کیلوگرم میتواند ظرف چند ساعت آن را تأمین کند.
برای یک کافه یا تجارت کوچک موجود در قهوه، این مکان خوبی برای شروع است. با شروع کوچک و استراتژیک بودن در مورد میزان قهوه تفت داده شده، میتوانید بهطور پیوسته و بدون سربارهای پرخطر یک رستر گرانتر، یک مشتری عمدهفروشی ایجاد کنید.
«یک کوره 3 کیلوگرمی ستون فقرات صنعت بو دادن مالک است. شما ظرفیت کافی برای رشد واقعی را دارید و میتوانید با هزینه کم سرمایه کافی رشد کنید تا بتوانید برای هر کس با پسانداز و اشتیاق به تجارت در دسترس باشید.»
هرچند رسترهای دستهای کوچک نیز از کبابهای بزرگ استفاده میکنند. بسیاری از آنها دستگاه رست قهوه با این اندازه را برای پروفایل قهوههای جدید بدون اتلاف مقادیر زیادی قهوه سبز تازه در دسترس خواهند داشت. سپس میتوان این پروفیلها را بر روی ماشینهای بزرگتر تجاری ترجمه کرد تا حرکت در مقیاس بزرگتر شروع شود.
بااینحال، توجه به این نکته نیز مهم است که با شروع پخت تعداد بیشتری دسته، از قوام شما بهطور طبیعی کاسته میشود. بهعنوانمثال، کباب کردن 600 دسته در دستگاه 1 کیلوگرم فضای بیشتری برای خطا از مثلاً برشته شدن 100 دسته در دستگاه 6 کیلوگرمی دارد. به خاطر داشته باشید که عدم انسجام میتواند در حفظ مشتری تأثیر بگذارد.
دستگاه رست قهوه تجاری کوچک (5 کیلوگرم تا 15 کیلوگرم)
رسترهای دستهای کوچک تجاری از حدود 5 کیلوگرم شروع میشوند. مرحله بعدی که از یک بوداده کوچک استفاده میشود، این ماشینآلات بیشتر برای گروههایی که به دنبال تفت دادن قهوه در مقیاس بزرگتر هستند بیشتر مناسب هستند تا کسبوکارهای کوچک یا کافههایی که قصد تنوع دارند.
نیل به من میگوید: «یک کباب 6 کیلوگرمی میتواند حداکثر دو تن قهوه در ماه تفت دهد و این خیلی قهوه است.» وی خاطرنشان کرد، باوجوداین خروجی بالقوه، رستریهای تجاری با ظرفیت کمتری هنوز کاملاً متنوع هستند و هنوز هم میتوان از آنها برای کباب کردن دستههای بسیار کوچک برای پروفایل استفاده کرد.
نیل همچنین در مورد تفت دادن در حداکثر میزان تولید هفتگی یا ماهانه دستگاه هشدار میدهد. وی میگوید: «تفت دادن دو تن قهوه بر روی دستگاه 6 کیلوگرمی مانند رانندگی 5000 مایل در هر ماه است. مطمئناً این امکان وجود دارد، اما شما باید یک مکانیک داشته باشید که بهطور منظم سرویس و نگهداری اصلی را در اتومبیل خود انجام دهد.»
سرانجام، نیل متذکر میشود که یک دستگاه برشتهکن به این اندازه سرمایه قابلتوجهی است. وی برای بسیاری از رستریهای آینده دار هشدار میدهد که یک رستر بزرگتر میتواند بزرگتر از نیاز تجاری باشد. حتی اگر بتوانید ماهانه دو تن قهوه تفت دهید، باید فکر کنید: این قهوه را به چه کسی میفروشید؟
منبع: perfect daily grind
تنظیم و گردآوری: بهنام حاتم جعفری
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.