دستگاه رست قهوه

انتخاب دستگاه رست قهوه – 1

مجله قهوه – خواه در حال راه‌اندازی یک رستری جدید باشید و یا تجهیزات خود را به روز کنید، پیدا کردن دستگاه رست قهوه مناسب می‌تواند دلهره‌آور باشد. علاوه بر در نظر گرفتن فضا و بودجه‌ای که در اختیار دارید، باید مراقب حجم قهوه‌هایی که به‌طور منظم تفت می‌دهید باشید.

اکثر تولیدکنندگان توصیه می‌کنند که رستری‌ها از ماشین با ظرفیت کامل استفاده نکنند. به‌عنوان یک قاعده کلی، آن‌ها توصیه می‌کنند از حدود 75٪ ظرفیت ذکرشده استفاده کنید (بستگی به سازنده دارد) تا جریان مداوم هوا از طریق رست فراهم شود.

برای تفت دادن و پروفایل نمونه حتی می‌توانید به 50٪ ظرفیت یا پایین‌تر برسید. بااین‌حال، انجام این کار به این معنی است که شما باید فضای بو دادن را تنظیم کنید زیرا فضای بیشتری در طبل یا کولینگ خود دارید.

در کل، این بدان معنی است که هنگام تصمیم‌گیری در مورد اندازه دستگاه رست قهوه ، داشتن رویکرد متعادل مهم است. خیلی بزرگ می‌تواند به‌اندازه کوچک بودن نیز مضر باشد. برای بینش بیشتر و تقسیم رستری‌ها به چند دسته مختلف، با نیل ماری از Genio Roasters در ژوهانسبورگ، آفریقای جنوبی صحبت کردم که در ادامه می‌خوانید:

انتخاب اندازه مناسب دستگاه رست قهوه مهم است

نیل می‌گوید که در Genio، مشتریان غالباً از جزئیاتی که باید هنگام خرید یک کوره جدید بدانند، بی‌اطلاع هستند. وی می‌گوید: «مردم اغلب اندازه كاملاً اشتباه را درخواست می‌کنند یا از قیمت همه دستگاه‌های رست ما می‌پرسند. از نظر من، این به عدم دانش و درک هم در مورد بازار هدف آن‌ها و هم در توانایی فروش آن‌ها اشاره دارد.»

وی می‌گوید درحالی‌که مردم معمولاً به‌عنوان روشی برای اطمینان از اینکه توانایی گسترش دارند، به دنبال دستگاه رست قهوه بزرگتر می‌گردند، این ساده نیست. وی افزود: «بسیاری از مردم تصور می‌کنند كه برای به دست آوردن سود باید به دنبال یك رستر بزرگ بروند. این افراد تصور می‌کنند كه فقط برای تفت دادن قهوه برای جامعه محلی به یك دستگاه عظیم نیاز دارند.»

«درنهایت، ارتقای سطح عملکرد شما ساده است، به‌شرط آنکه خریدار قهوه داشته باشید. توانایی تفت دادن 5000 کیلوگرم قهوه به این معنی نیست که می‌توانید 5000 کیلوگرم قهوه بفروشید. با فروش 1 کیلوگرم، سپس 100 کیلوگرم و سپس 500 کیلوگرم و غیره شروع کنید.» نیل توضیح می‌دهد. «اغلب، ما خود را متقاعد می‌کنیم که به دنبال ماشین‌های کوچکتر برویم.»

بااین‌حال، این بدان معنا نیست که در میان افرادی که به دنبال ماشین‌های کوچکتر دستگاه رست قهوه هستند اشتباهاتی رخ نمی‌دهد. نیل می‌گوید: «در طرف دیگر، افرادی را پیدا کرده‌ایم که فکر می‌کنند می‌توانند یک کباب یک کیلویی خریداری کنند و با آن کسب‌وکار راه‌اندازی کنند.»

«کباب کردن یک قهوه با رستر یک کیلویی 15 دقیقه طول می‌کشد که شاید 30 دلار فروخته شود. برای اینکه بتوانید به‌عنوان صاحب مشاغل با این کار درآمد دریافت کنید، باید کل روز پشت دستگاه بایستید. این هیچ فرصتی برای فروش شما باقی نمی‌گذارد! کباب کردن برابر با درآمدزایی نیست. فروش برابر با درآمدزایی است.»

اندازه‌ها و دسته‌ها در دستگاه رست قهوه

برای اهداف این لیست، ما رستری‌های قهوه تجاری را به ظرفیت شش دسته اصلی تقسیم کرده‌ایم: نمونه، دسته کوچک، تجاری کوچک، تجاری متوسط ​​، تجاری بزرگ و تجاری فوق‌العاده بزرگ.

نمونه برشته کننده (50 گرم تا 500 گرم)

همان‌طور که از نامش پیداست، تمرکز اصلی یک برشته کننده نمونه؛ ارزیابی نمونه‌های یک قهوه خاص است قبل از اینکه متعهد شوید که مقادیر زیادی از آن را بخرید.

درحالی‌که می‌توانید قهوه اختصاصی و باکیفیت بالا را که به‌صورت دسته کوچک تفت‌داده شده است، در رسترهای نمونه پیدا کنید، اما برای هرکسی که به دنبال راه‌اندازی کارگاه رست در مقیاس بزرگ است، کافی نیست.

همچنین در این دامنه تداخل زیادی بین صنعت و تفت نمونه وجود دارد. بسیاری از رستوران‌های خانگی اگر قهوه را تفت دهند تا فقط در خانه از آن لذت ببرند، به‌طور طبیعی به حداقل ظرفیت پایین می‌رسند.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری: بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

قهوه بو داده

سرو قهوه بو داده در مبدأ – 2

مجله قهوه – مدتی است که بخش تخصصی قهوه ایده پر کردن شکاف بین تولیدکننده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *