شکلات شیر

افزودن رسوبات قهوه به شکلات شیر

مجله قهوه – تحقیقات جدید نشان داده است که رسوب‌های قهوه، پوسته‌های بادام‌زمینی و سایر مواد آلی که معمولاً به‌عنوان پسماندهای غذایی در نظر گرفته می‌شوند با موفقیت می‌توانند به‌عنوان ترکیباتی در شکلات شیر ​​برای تقویت خاصیت آنتی‌اکسیدانی آن استفاده شوند.

تحقیقات ارائه شده امروز در نشست و نمایشگاه اکسپلیدر انجمن شیمیایی آمریکا (ارائه‌شده در قالب مجازی) نشان داد که مقادیر کمی از «پوست بادام‌زمینی» و قهوه صرف شده، می‌توانند آنتی‌اکسیدان‌های ضدالتهابی بیشتری حتی از شکلات تیره ایجاد کنند.

محققان ایالات‌متحده در خدمات تحقیقات كشاورزی وزارت كشاورزی پسماندهای مواد غذایی دیگر را از شرکت‌های بادام‌زمینی، رستری‌های قهوه و شرکت‌های چای جمع‌آوری کردند و بر اساس گزارش انجمن شیمیایی آمریکا، آن‌ها سپس این مواد ترکیبات فنلیک را با 70٪ اتانول استخراج کردند.

پودر فنولیک سپس با ترکیب مالتودکسترین افزودنی مواد غذایی مشترک برای ترکیب در شکلات شیر ​​ترکیب شد.

محققان برای آزمایش طعم، غلظت پودر فنولیک را بین 1/0 تا 8.1 درصد به شکلات شیرین افزودند.

ACS نوشت: «آزمایش‌کنندگان چشایی دریافتند كه غلظت‌های بیش از 0.9٪ قابل‌ردیابی هستند، اما ترکیب فنلها با 0.8٪ منجر به سازش خوب و سطح بالای زیست‌محیطی بدون آسیب رساندن به عطروطعم یا بافت می‌شود.» در حقیقت، بیش از نیمی از آزمایش‌کنندگان طعم شکلات شیر ​​فنلی 0.8٪ را نسبت به شکلات شیر ​​کنترل نشده ترجیح می‌دهند. این نمونه نسبت به بیشتر شکلات‌های تیره فعالیت آنتی‌اکسیدانی شیمیایی بالاتری داشته است.

محققان USDA ARS قصد دارند در مورداستفاده از پوست بادام‌زمینی و رسوب‌های قهوه در سایر محصولات غذایی بیشتر تحقیق کنند. در همین حال، ACS اظهار داشت: «درحالی‌که موجودی تجاری شکلات تقویت‌شده آن‌ها هنوز راهی غیرقابل‌انکار و مشروط به ثبت اختراعات شرکت‌ها است، آن‌ها امیدوارند که تلاش‌های آن‌ها درنهایت منجر به شکلات شیر ​​بهتر در قفسه‌های سوپر مارکت شود.»

منبع: daily coffeen ews

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *