مصرف قهوه تخصصی

افزایش مصرف قهوه تخصصی در کشورهای تولیدکننده

مجله قهوه – در طی 10 سال گذشته، مصرف قهوه تخصصی در کشورهای تولیدکننده – که معمولاً با سرعتی کمتر از بازارهای مصرف سنتی رخ می‌دهد – افزایش‌یافته است.

در گزارشی جدید که توسط بخشی از انجمن تخصصی قهوه، اقتصاددان توسعه و عضو هیئت‌مدیره SCA پشتیبانی شده است، افزایش در مصرف قهوه تخصصی محصولات برزیل، کلمبیا، مکزیک و روآندا مورد تأیید قرارگرفته است. درک مصرف داخلی در کشورهای تولیدکننده قهوه و آشکار کردن تأثیر احتمالی افزایش مصرف قهوه داخلی یکی از محورهای این گزارش است.

این گزارش با بررسی چگونگی ایجاد ارزش در کیفیت ویژه، ردیابی از کیفیت لیوان محصول، ارزیابی قهوه سبز و تعیین درجه، اما همچنین با تعیین هویت و منحصربه‌فرد بودن محصول آغاز می‌شود. این می‌تواند از تنوع، زمین، پردازش و فرز حاصل شود. اخیراً، با اشاره به تجربه ایجادشده توسط مغازه‌ها و کافی‌شاپ‌ها، بخشی از ارزش قهوه را بیش از آنکه فقط «دارا بودن» یا مصرف آن باشد، بیشتر می‌کند. همه این عوامل به یکدیگر مربوط می‌شوند و به یکدیگر وابسته هستند که در این گزارش با نام «ارزش رابطه» یاد می‌شود.

مصرف قهوه در همه این کشورها رو به افزایش است که عمدتاً توسط محلول و کپسول / غلاف هدایت می‌شود، اگرچه مصرف قهوه بوداده و کباب شده نیز رو به افزایش است. بخش دیگری از این روند را می‌توان در ورود زنجیرهای بین‌المللی قهوه مشاهده کرد. امروزه تعداد فزاینده‌ای از کافی‌شاپ‌های مستقل نیز در این کشورها یافت می‌شود که محدود به مناطق شهری نیست. آنچه از این مسئله می‌توانیم بفهمیم این است که در هر سه کشور، مصرف‌کنندگان بیشتری خواستار قهوه باکیفیت هستند، خصوصاً با ظهور قهوه‌های دمی و موج سوم.

مزایای افزایش مصرف در کشورهای تولیدکننده این است که زنجیره تأمین کوتاه‌تر است و فرصت‌هایی برای شفافیت بیشتر و روابط طولانی‌مدت وجود دارد.

افزایش مصرف داخلی قهوه مخصوص در کشورهای تولیدکننده فرصتی برای ایجاد ارزش‌افزوده است که بازار قهوه را تقویت می‌کند و بیشتر از این ارزش را با روشی تأثیرپذیر به تولیدکنندگان می‌بخشد.

منبع: SCA

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *