سیستم تهویه مناسب

استفاده از سیستم تهویه مناسب برای کارگاه رست

مجله قهوه – رست کردن قهوه به جزئیات دقیق‌تر مربوط می‌شود – و این در مورد تجهیزات مورداستفاده شما نیز صادق است. اطمینان از نصب صحیح تجهیزات در ابتدای کار جدید یا هنگام سرمایه‌گذاری جدید مانند سیستم تهویه مناسب در فضای خود، می‌تواند در درازمدت در وقت و هزینه شما صرفه‌جویی کند.

راه‌اندازی و یا آوردن یک وسیله جدید و ناآشنا می‌تواند دلهره‌آور باشد.

جزئیات زیادی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود و اگر ماشین‌آلات خود را به‌درستی نصب نکنید، می‌تواند منجر به مشکلات و هزینه‌های پیش بینی نشده شود.

یکی از مهم‌ترین جزئیات برای هر فضای برشته سازی قهوه، سیستم تهویه مناسب است.

اولاً، سیستم‌های تهویه ضعیف طراحی‌شده می‌توانند منجر به کاهش جریان هوا یا انسداد شوند که می‌تواند بر کیفیت کباب شما تأثیر بگذارد و به یک خطر آتش‌سوزی تبدیل شود.

علاوه بر این، اگر دستگاه رست شما به دمایی برسد که سیستم تخلیه شما به‌درستی قادر به کنترل آن نباشد، می‌تواند باعث خراب شدن کل سیستم شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اهمیت استفاده از سیستم‌های تهویه نصب‌شده به هنگام رست قهوه، با سه متخصص در این زمینه صحبت کردم.

تخلیه دستگاه رست: یک نمای کلی سیستم تهویه مناسب

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تهویه برشته، با رایان کاراتیموس، رئیس Usonian Systems صحبت کردم.

رایان می‌گوید که وقتی شروع به فروش دستگاه‌های رست کرد، متوجه شد که بسیاری از مشتریان نمی‌دانند که وقتی به بخش‌های فنی‌تر مانند تهویه مراجعه می‌کنند، به چه کسی مراجعه کنند.

رایان به من می‌گوید كه او وقت زیادی را صرف تحقیق و فهم تهویه كرد.

وی اضافه می‌کند که تجربه‌اش در پروژه‌های مربوط به تجهیزات دم آوری قهوه، اجاق‌های پیتزا و بسیاری از اجاق‌های مختلف قهوه به تمرکز تهویه کمک می‌کند.

رایان می‌گوید: شما نمی‌توانید داخل کارگاهی بروید و به اطراف نگاه کنید بدون اینکه در جایی دودکش نبینید.

تنظیم یک سیستم تهویه مناسب سرگرم‌کننده است، اما به نظر می‌رسد هیچ‌کس نمی‌داند چگونه این کار را انجام دهد.

رایان توضیح می‌دهد که حتی اگر نصب یک سیستم تهویه باکیفیت نیاز به برنامه‌ریزی زیادی دارد، اما هدف نهایی کاملاً ساده است. او به من می‌گوید که درک سیستم‌های تخلیه با استفاده از چند قیاس ساده آسان است.

وی توضیح می‌دهد: «برای من، این فقط لوله‌ای است كه مایع را در خود نگه می‌دارد. این تمام است. مایعات شما گاز خروجی است. شما فقط باید آن را به‌درستی مسیریابی کنید.»

وی اضافه می‌کند که آینده‌نگری فوق‌العاده مهم است.

دانش تخصصی به شما کمک می‌کند و برنامه‌ریزی قبل از انتقال هر چیزی در فضای کارگاه کلیدی است. اگر از قبل برنامه‌ریزی نکنید و سرخ کردن شما در مکان اشتباهی قرار بگیرد، ممکن است در پایان مدت‌زمان پرداخت بیش از مبلغی که لازم دارید بپردازید.

استفاده از مواد در سیستم تهویه

اول و مهم‌تر از همه، تهویه باکیفیت خوب باید بتواند در برابر درجه حرارت بالایی که یک برشته کننده ایجاد می‌کند مقاومت کند.

اگر سیستم شما توسط یک پیمانکار استاندارد و غیرمتخصص HVAC نصب‌شده باشد، ممکن است نتواند درجه حرارت بالایی را که برخی از دستگاه‌های برشته کننده مدرن ایجاد می‌کنند تحمل کند.

بااین‌وجود انتخاب مواد مناسب فقط محافظت در برابر حرارت نیست.

مهم است که به جذابیت بصری لوله‌کشی خود نیز توجه کنید، به‌خصوص اگر مشتری‌های بالقوه خود را به کارگاه خود بیاورید.

طراحی و برنامه‌ریزی اصل هستند

کارگاه رست یک فضای منحصربه‌فرد است. برنامه‌ریزی برای چگونگی قرارگیری همه‌چیز – ازجمله تهویه – فوق‌العاده مهم است.

غالباً، شما با اتاقی کار می‌کنید که ازنظر اندازه و شکل محدودیت دارد و باید نحوه و محل تهویه هوا را در نظر بگیرید.

بااین‌وجود، اگر شروع به افزایش خروجی و به‌روزرسانی به ماشین‌آلات با ظرفیت بالاتر می‌کنید، به یاد داشته باشید که آن‌ها به‌طورکلی به سیستم تهویه قابل‌توجه و پیچیده‌تری احتیاج دارند.

اگر می‌خواهید قهوه بیشتری را رست کنید، فضای کافی برای خود بگذارید.

همچنین لازم به ذکر است که برای تمیز کردن و نگهداری منظم آن، به تهویه هوا دسترسی آسان خواهید داشت، دقیقاً مانند خود کوره.

از طریق استفاده منظم، گردوغبار در لوله‌های شما جمع می‌شود که در صورت عدم رسیدگی مناسب، می‌تواند باعث انسداد شود.

رایان اضافه می‌کند که سیستم‌های ضعیف طراحی‌شده تنها خطر آتش‌سوزی ندارند.

اگر تهویه بی‌اثر باشد، درواقع می‌تواند فشار را برگرداند و جریان هوا به‌جای خروج از آن برگردد.

این بدان معناست که گردوغبار و کباب حاصل از برشته شدن به سمت برشته کننده برمی‌گردد و در کیفیت تفت شما تأثیر می‌گذارد و باعث ایجاد انسداد می‌شود.

تهویه قسمت کلیدی طراحی فضایی برای یک کارگاه رستری قهوه است.

چه در حال جایگزینی یک رستر قدیمی باشید یا به‌طور کامل فضای جدیدی را تنظیم می‌کنید، این چیزی است که باید به‌درستی نصب شود.

درحالی‌که انتخاب مواد و تأمین‌کننده مناسب برای تهویه هوا مهم است، اطمینان حاصل کنید که از قبل برنامه‌ریزی کرده‌اید.

محدودیت‌های فضای خود را در نظر بگیرید و برای طراحی کارگاه رست خود وقت بگذارید.

منبع: perfect daily grind

نوشته یوزف مت

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

قهوه بو داده

سرو قهوه بو داده در مبدأ – 2

مجله قهوه – مدتی است که بخش تخصصی قهوه ایده پر کردن شکاف بین تولیدکننده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *