مجله قهوه – درک اینکه شما باید به فضای برشته سازی بزرگتری بروید مشکل خوبی است و نشان میدهد که تجارت شما خوب پیش میرود و بهاندازه کافی قهوه میفروشید که سودآور باشد. بااینوجود، پس از رسیدن به آن مرحله، باید در نظر بگیرید که یک تنظیم مناسبتر چگونه به نظر میرسد. بسیاری از رستریهای قهوه در محیطی ساده یا فروتن شروع به کار میکنند و این ممکن است برای مدتی مفید باشد.
بااینحال، اگر به فروش بیشتر قهوه و افزایش درآمد خود ادامه دهید، درنهایت نیاز به جابجایی مجدد خواهید داشت.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چالشهایی که رستریهای قهوه هنگام ارتقای فضای برشته سازی خود با آن روبرو هستند، با دو متخصص صنعت صحبت کردم
که در ادامه بخش دوم این مقاله را با هم میخوانیم:
محدودیت های مالی در ارتقای فضای رستریهای قهوه
Nicholas Flatoff مدیر پروژههای ویژه سیستمهای Usonian است.
او میگوید هنگام جستجوی محل جدید، چند نکته وجود دارد که باید قبل از انتخاب به خاطر بسپارید.
نیکولاس میگوید: «از هر ده مورد نه مورد و اکثریت قریب بهاتفاق رستریهای قهوه به فضای بیشتری احتیاج دارند.
اولین جزئیات واضحی که باید در نظر گرفت جنبه مالی است، اگر شما بیرون بروید و یک اجارهنامه امضا کنید که ممکن است پنج یا ده برابر هزینه اجاره فعلی شما باشد.»
«شما باید درک کنید که این اجارهنامههای تجاری بهطورکلی حداقل سه تا پنج سال و گاهی طولانیتر میشوند.»
علاوه بر این، نیکلاس یادآور میشود که راهاندازی یک رستری در بهترین فضاها بهاندازه کافی چالشبرانگیز است.
او میگوید که انواع خاصی از محلها وجود دارد که کباب کردن – بهویژه کسانی که متراژ خود را افزایش میدهند – باید از آنها دور شود.
«نوع فضاهایی که نمیخواهید وارد شوید زیرزمینها یا ساختمانهای چند طبقه هستند.
سی طبقه بهعلاوه هنگامیکه دیوار را میبرید و اساساً یک کبابپز از پنجره میگذارید ایدئال نیستند.»
در مورد سایر ویژگیهایی که باید به آنها توجه کرد، نیکلاس میگوید: «[اگر به مکانهای بزرگتری منتقل میشوید]، به نقطهای میرسید که به یک اسکله بارگیری نیاز دارید.
شما باید یک سطح ورودی داشته باشید تا بتوانید قهوه سبز را با لیفتراک بهراحتی وارد کنید و یا بیرون بیاورید، یا یک اسکله بارگیری یا یک محل حمل بار داشته باشید، بنابراین میتوانید پالتها را بهراحتی بیرون بیاورید.»
مواردی که باید در هنگام تغییر مکان رستریهای قهوه آگاه باشید
یافتن فضای مناسب تنها آغاز کار است. هنگامیکه محل جدید خود را انتخاب کردید، باید برای جابجایی آماده شوید.
بهعنوانمثال، وی خاطرنشان كرد كه در حین جابجایی تأسیسات، از بین بردن تجهیزات از یك فضای موجود میتواند به همان اندازه نصب، چالشبرانگیز باشد – حتی گاهی بیشتر.
تصمیمگیری در مورد بهروزرسانی فضای خود و جابجایی در تأسیسات بزرگتر، غالباً چیزی است که از سر ضرورت ناشی میشود، نه انتخاب.
بااینحال، برای مشاغل در حال رشد، بهمحض بروز این ضرورت، انتقال به مکانی بزرگتر میتواند یک تصمیم طولانیمدت و بسیار سودمند باشد.
اما وقتی تصمیم به حرکت گرفتید، اهداف خود را به خاطر داشته باشید و هرگونه چالش احتمالی را در نظر بگیرید. به دنبال فضایی متناسب با نیازهای خود بگردید، فضایی که در طولانیمدت موجب مشکل نشود.
منبع: perfect daily grind
تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.