رستری‌های قهوه

ارتقای فضای رستری‌های قهوه –1

مجله قهوه – درک اینکه شما باید به فضای برشته سازی بزرگتری بروید مشکل خوبی است و نشان می‌دهد که تجارت شما خوب پیش می‌رود و به‌اندازه کافی قهوه می‌فروشید که سودآور باشد. بااین‌وجود، پس از رسیدن به آن مرحله، باید در نظر بگیرید که یک تنظیم مناسب‌تر چگونه به نظر می‌رسد. بسیاری از رستری‌های قهوه در محیطی ساده یا فروتن شروع به کار می‌کنند و این ممکن است برای مدتی مفید باشد.

بااین‌حال، اگر به فروش بیشتر قهوه و افزایش درآمد خود ادامه دهید، درنهایت نیاز به جابجایی مجدد خواهید داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چالش‌هایی که رستری‌های قهوه هنگام ارتقای فضای برشته سازی خود با آن روبرو هستند،

با دو متخصص صنعت صحبت کردم

که در ادامه با هم می‌خوانیم:

علائمی که به فضای جدیدی در رستری‌های قهوه نیاز دارید

درحالی‌که برخی از رستری‌های قهوه با محل مخصوص تفت دادن کار خود را شروع می‌کنند،

بسیاری از آن‌ها از فضای موجود (به‌عنوان‌مثال در خانه یا کافی‌شاپ) به دلیل ضرورت استفاده می‌کنند.

این بدان معنی است که آن‌ها ممکن است تلاش کنند تا درک کنند که باید گسترش پیدا کنند یا نمی‌دانند در فضای جدید به دنبال چه چیزی هستند.

Kyle Ramage بنیانگذار Roaster قهوه سیاه‌وسفید در رالی، کارولینای شمالی از وضعیتی که باعث جابجایی تجارتش شده برایم می‌گوید.

«ما در آن زمان در پشت یکی از کافه‌های خود کار می‌کردیم.

این تنها کافه‌ای بود که تقریباً دو سال، شاید بیشتر، در آن فعالیت داشتیم. ما تازه به مکانی رسیدیم که نیاز به ذخیره بیشتر قهوه سبز را داشتیم،

اما جایی برای کالاهای کاغذی خود نداشتیم. ما مجبور شدیم برای همه‌چیز، مانند کیسه‌های قهوه و غیره، یک کمد نگهداری اجاره کنیم.»

تا آنجا که می‌توانید با یک فضای کوچک خلاق باشید، در برخی موارد اگر رشد کسب‌وکار شما ادامه یابد، غیرقابل‌دفاع خواهد شد.

کیسه‌های قهوه سبز (60 کیلوگرم) بزرگ هستند.

آن‌ها فضای زیادی را اشغال می‌کنند، به‌خصوص اگر شما به‌طور مداوم تنوع بیشتر قهوه داشته باشید تا طیف گسترده‌تری از انواع و ریشه‌ها را ارائه دهید.

عواقب این کار نیز تنها یک محل کار نامرتب نیست؛ بلکه باگذشت زمان، این می‌تواند باعث ایجاد گلوگاه‌ها و سایر ناکارآمدی‌های تیم شما شود.

به‌عنوان‌مثال، كایل می‌گوید دریافت ساده قهوه سبز به تلاش و برنامه‌ریزی بیش از آنچه نیاز بود، نیاز داشت.

«کامیون به انتهای خیابان ما می‌آمد و راننده در اسرع وقت قهوه را از کامیون خارج می‌کرد؛

بنابراین، ما همه‌چیز را به وانت خود می‌انداختیم تا در جلوی کافه قهوه را از طریق کافی‌شاپ انتقال می‌دادیم، از کنار مشتریان عبور می‌کردیم و به فضای برشته شدن می‌رساندیم. این کار فقط برای انتقال قهوه سبز بود.»

از یک فضای جدید برای رستری‌های قهوه چه چیزی می‌خواهید؟

برای رستری‌های قهوه، انتخاب یک فضای جدید در منطقه‌ای با ارتفاع زیاد ممکن است جذاب باشد.

این امر به‌ویژه اگر قهوه بوداده را مستقیماً به مصرف‌کننده بفروشید یا به کافی‌شاپ متصل داشته باشید، بسیار مطلوب است.

بااین‌حال، این همیشه ساده نیست. یک مکان ایدئال برای یک کافی‌شاپ با گردش مالی بالا کاملاً مناسب یک رستری تجاری نخواهد بود.

برای مبتدیان، ساختمان باید حمل بار آسان برای تحویل منظم قهوه سبز را داشته باشد.

فراتر از آن، می‌خواهید اطمینان حاصل کنید که فضای کافی برای گسترش احتمالی وجود دارد.

یافتن هر دوی این موارد در مناطقی که ترافیک بالای پا با قیمت مناسب دارند، اگر غیرممکن نباشد دشوار است.

کایل می‌گوید: «ما واقعاً یک فضای 4000 تا 5000 فوت مربع می‌خواستیم؛ اما آن‌ها فقط در منطقه ما در دسترس نبودند.

همه‌چیز یا 1500 فوت مربع بود، یا 100000 فوت مربع و در بسیاری از اوقات، کوچکترها در مکانی قرار می‌گیرند که فضای «استفاده انعطاف‌پذیر» می‌نامند.

«اکنون ما در کنار برخی از دفاتر، یک کلیسا و سایر مشاغل قرار داریم … بسیاری از آن‌ها فضای استفاده جدیدتر و انعطاف‌پذیر هستند.

این بدان معناست که اجاره آن‌ها به اجاره خرده‌فروشی هر فوت مربع [و نه هزینه یک انبار] نزدیکتر است و این همان چیزی بود که ما به آن نیاز داشتیم.»

آزادی اضافی همراه با فضای اضافی می‌تواند به معنای آن باشد که شما می‌توانید تجهیزات جدیدی را نیز به تنظیمات خود اضافه کنید.

هرچه رستری‌ها افزایش می‌یابند، فضای آن‌ها بیشتر و بیشتر می‌شود. این فقط برای کوره‌های بزرگتر نیست، بلکه همچنین تجهیزات کمکی، گازرسانی بیشتر، جریان‌های تخلیه و غیره نیز وجود دارد.


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

قهوه بو داده

سرو قهوه بو داده در مبدأ – 2

مجله قهوه – مدتی است که بخش تخصصی قهوه ایده پر کردن شکاف بین تولیدکننده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *