مجله قهوه – محققان دانشگاه استرالیای جنوبی به این نتیجه رسیدهاند که دو نشانگر مهم سلامت قلب یعنی فشارخون و ضربان قلب ممکن است با میزان مصرف قهوه ارتباط داشته باشد.
این مطالعه جدید که در مجله تغذیه بالینی آمریکا منتشر شده است، نشان میدهد افرادی که فشارخون بالا، آنژین یا آریتمی دارند احتمالاً قهوه کمتر، قهوه بدون کافئین یا اصلاً قهوه نمینوشند.
این مطالعه گزارشهای بهداشتی و عادات مصرف قهوه بیش از 390 هزار بزرگسال از Biobank انگلیس را بررسی کرد.
محققان با استفاده از روشی که در اپیدمیولوژی بهعنوان تصادفی مندلی شناخته میشود، روابط علی و معلولی بین سلامت قلب و مصرف قهوه را بررسی کردند.
مکانیزم ژنتیکی
این تحقیق نشان میدهد که مکانیزم ژنتیکی وجود دارد که از افرادی که دارای شرایط قلبی خاص ژنتیکی هستند از مصرف کافئین محافظت میکند.
الینا هیپننن، نویسنده ارشد، در اعلامیه این تحقیق گفت: «مردم انواع مختلف قهوه مینوشند – هنگامیکه احساس خستگی میکنند این نوشیدنی را مصرف میکنند، زیرا مزه آن خوب است، یا فقط به این دلیل که بخشی از برنامه روزانه آنهاست.»
«اما چیزی که ما تشخیص نمیدهیم این است که افراد ناخودآگاه سطح ایمنی کافئین را بر اساس میزان فشارخون خود تنظیم میکنند و این احتمالاً نتیجه مکانیسم محافظتی ژنتیکی است.»
استفاده از روش تصادفی در بررسی سلامت قلب
این مطالعه با روش تصادفی سازی مندلی، ریشهیابی علل معکوس در بحث قهوه و سلامت قلب است.
بهعنوانمثال، در مواردی که مطالعات متعدد نشان دادهاند که همبستگی بین مصرف بیشتر قهوه و سلامت قلب بهتر وجود دارد، شاید به دلیل خاصیت ضدالتهابی قهوه باشد.
هیپننن در ادامه مینویسد: «چه مقدار زیادی قهوه بنوشیم، چه كمی از كافئین خودداری كنیم، این مطالعه نشان میدهد كه ژنتیك بدن انسان را برای محافظت از سلامت قلب هدایت میکند.»
«اگر بدن شما به شما میگوید که آن فنجان قهوه اضافی را ننوشید، حتماً دلیلی وجود دارد. به بدن خود گوش دهید بیشتر از آنچه فکر میکنید با سلامتی شما سازگار است.»
منبع: daily coffee news
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
