مجله قهوه – Cafelier سازنده دستگاه تمیزکننده سر گروپ اسپرسو دستگاه اسلوونی نسخه جدیدی از محصول شاخص خود را به نام Cafelier C2 راهی بازار قهوه میکنند.
هفته گذشته C2 در وبسایت Cafelier فاش کرد، C2 بهبودی در ساخت، عملکرد و ارگونومی دستگاه اصلی که در سال 2018 ظاهر شد، ارائه میدهد تا به باریستاها یک جایگزین مکانیزه برای برس نایلونی سنتی برای تمیز کردن سرگروهها ارائه دهد.
دستگاه پورتافیلتر شکل، همانند مدل قبلی خود را برای اسکراب سریع اتوماتیک بین شاتها، در گروه دم دستگاه اسپرسو قفل میکند، اما برای انجام کار با برس و موتور قابلتوجهی دوباره طراحیشده است.
مدیرعامل و مؤسس کافه لر آلن روبنیک Cafelier در این خصوص میگوید: «ما در کمتر از یک سال موفق به فروش بیش از 350 محصول در سراسر اروپا با بازاریابی تقریباً صفر شدیم که برای ما یک موفقیت بزرگ است، زیرا کافلایر یک محصول کاملاً جدید در بازار است و با C2، تمرکز بیشتری بر روی موتور داخل محصول داریم. سریعتر و قدرتمندتر است که باعث میشود دستگاه اسپرسو در ساعات کار سریعتر و بهینهتر از همه به تمیز کردن دستگاه اسپرسو بپردازید.»
در عرض 10 ثانیه، Cafelier C2 بیسیم و قابل شارژ باتری است و 35 بار چرخش میکند، یعنی 5 دور سریعتر از C1. این مدل همچنین از طراحی و مواد جدیدی برای برس استفاده میکند و جایگزین موهای پلی آمیدی برس Cafelier C1 برای موهای ساختهشده از مادهای با دوام بیشتر و مقاوم در برابر درجه حرارت بالاتر به نام Pekalon II است که از یک منبع در آلمان تهیهشده است.
روبنیک میگوید: «ما مدت طولانی است که درزمینهٔ اصلاح برس و آزمایش مواد مختلف کار میکنیم. هدف این بود که فقط ویژگیهای مکانیکی مناسب برای اطمینان از فشار بر فیلتر و واشر را پیدا کنیم، درحالیکه درعینحال امکان خم شدن برخی از موها به لبه فیلتر وجود دارد.»
از دیگر بهروزرسانیهای زیبایی و مهندسی در C2 میتوان به بهبود سیستم تخلیه آب، دکمه روشنایی LED روشن و دسته ارگونومیکتر اشاره کرد که از ماده نرمتری تشکیلشده است.
منبع: daily coffee news
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
