آمریکانو و قهوه فیلتری

آمریکانو و قهوه فیلتری چه تفاوت هایی دارند؟

مجله قهوه – برای افرادی که درباره قهوه چیز زیادی نمی‌دانند، یک فنجان قهوه فیلتری ممکن است شبیه یک قهوه آمریکانو باشد. بااین‌حال، این دو آمریکانو و قهوه فیلتری واقعاً متفاوت هستند.

تفاوت اساسی آن ساده است: درحالی‌که آمریکانو با افزودن آب به اسپرسو ساخته می‌شود، قهوه فیلتری با یک روش کاملاً متفاوت دم کردن درست می‌شود.

من با دو باریستای متخصص صحبت کردم تا در مورد این دو نوشیدنی و نحوه تهیه آن‌ها بیشتر بدانیم.

آمریکانو چیست؟

آمریکایی با رقیق کردن اسپرسو با آب گرم درست می‌شود. هیچ راهنمای خاصی در مورد مقدار آب گرم اضافه‌شده وجود ندارد.

برخی از افراد ادعا می‌کنند كه نسبت اسپرسو به آب 1: 2 «استاندارد» است، درحالی‌که دیگران آمریكانوی «كوتاهتر» با نسبت 1: 1 را ترجیح می‌دهند.

درواقع، کافی‌شاپ‌ها بسته به شدت اسپرسو و سلیقه مشتریان ممکن است این نسبت را تغییر دهند.

لانگ بلک نوشیدنی محبوب در استرالیا و نیوزیلند است که حاوی همان مواد آمریکانو است.

بااین‌حال، روش تهیه متفاوت است. در یک آمریکانو، آب روی اسپرسو ریخته می‌شود، درحالی‌که در لانگ بلک، برعکس است.

هنگام سفارش آمریکانو در ایتالیا مراقب باشید. چراکه نام‌های دقیق ایتالیایی آمریکانو (caffé americano) و قهوه فیلتری (caffé all’americana) بسیار مشابه هستند.

یک اعتقاد مشهور اما تائید نشده در مورد ریشه آمریکانو این است که آن را باریستاهای ایتالیا برای سربازان آمریکایی در طول جنگ جهانی دوم اختراع کرده‌اند.

سربازان اسپرسوی استاندارد را برای سلیقه خود تلخ و شدید می‌دانستند، زیرا آن‌ها به نوشیدن قهوه فیلتری عادت داشتند.

باریستاها برای دادن قهوه‌ای که بیشتر به ذائقه آن‌ها بخورد، اسپرسوی رقیق‌شده با آب داغ را برای آن‌ها سرو می‌کردند.

امروز در ایالات‌متحده آمریکا، سفارش یک «قهوه سیاه» یک فنجان قهوه فیلتری سیاه برای شما فراهم می‌کند، درحالی‌که رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها در جایی مانند انگلستان به‌احتمال‌زیاد این را به‌عنوان آمریکانو تعبیر می‌کنند.

قهوه فیلتری چیست؟

اسپرسو با مجبور كردن آب پر فشار به سرعت از طریق محلول‌های ریز قهوه ساخته می‌شود.

بااین‌وجود قهوه فیلتری با ریختن آب گرم روی آسیاب قهوه و عبور از یک فیلتر و چکه کردن تهیه می‌شود.

کول توروده قهرمان دو دوره باریستای کانادا و فینالیست دو دوره قهرمانی باریستای جهانی می‌گوید: «قهوه فیلتری با استفاده از دستورالعمل مخصوص آن قهوه برای دستیابی به استحکام که بیان فردی آن را به بهترین وجه نشان می‌دهد، تهیه می‌شود.»

بسته به نوع قهوه مورداستفاده (به‌عنوان‌مثال، منشأ، تنوع و نحوه فرآوری آن)، نتایج می‌توانند به‌طور قابل‌توجهی متفاوت باشند.

کول اضافه می‌کند که تعدادی نسبت و روش دم وجود دارد که می‌توانید با تغییر آن‌ها طعم قهوه را تغییر دهید.

برای قهوه دمی دستورالعمل و نسبت خاصی لازم نیست و گرچه می‌توان آن را با شیر نوش جان کرد، اما این اغلب می‌تواند طعم‌های لطیف قهوه را مخفی کند.

تفاوت چیست؟

کول می‌گوید: «برای ساده کردن تعریف، آمریکانو اسپرسوی رقیق است درحالی‌که یک قهوه فیلتری با یک دستورالعمل عمدی و فردی تهیه می‌شود.»

وی اضافه می‌کند که با توجه تجربه او، مشتریان معمولاً تصور می‌کنند که یک آمریکانو «قویتر» از قهوه فیلتری است.

بااین‌حال، غلظت هر دو نوشیدنی کاملاً به نسبت دم کردن و به‌طور خاص میزان آب مورداستفاده برای رقیق کردن آمریکانو بستگی دارد.

بااین‌حال، برخی از افرادی که قهوه کمتر تجربه می‌کنند ممکن است تصور کنند که این دو یک چیزهستند؛ بنابراین، اگر مشتریانی وارد کافی‌شاپ شما می‌شوند و به نظر می‌رسد از تفاوت این دو نوشیدنی گیج شده‌اند، به آن‌ها آموزش دهید.

این اولین قدم آن‌ها در دنیای قهوه‌های ویژه است.

منبع: perfect daily grind

نوشته جانیس چینا کنیا

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *