گوشت فیله برشته‌شده

آشپزی با قهوه: گوشت فیله برشته‌شده اسپرسو لعابی زردآلو

مجله قهوه – زردآلوهای شیرین یک لعاب عالی برای قسمت نرم گوشت فیله ایجاد می‌کنند و با افزودن کمی اسپرسو طعم و مزه قوی به این غذا می‌افزاید. سعی کنید گوشت فیله خود را بیش‌ازحد نپزید تا خشک نشود.

زمان آماده‌سازی گوشت فیله برشته‌شده : 1 ساعت و 15 دقیقه

خدمت می‌کند: 12

عناصر مورداستفاده در گوشت فیله برشته‌شده :

  • گوشت فیله بدون استخوان (3 پوند، اصلاح‌شده)
  • نمک (3/4 قاشق چای‌خوری)
  • عصاره زردآلو (1 فنجان)
  • خردل دیژون (2 قاشق غذاخوری)
  • سیر (2 حبه، خردشده)
  • آب مرغ (1/2 فنجان، نمک کم)
  • روغن زیتون (1 قاشق غذاخوری)
  • فلفل سیاه (1/2 قاشق چای‌خوری)
  • پودر اسپرسو فوری (2 قاشق غذاخوری)
  • سس Worcestershire (4 قاشق چای‌خوری)
  • میخک زمینی (1/4 قاشق چای‌خوری)

دستورالعمل تهیه گوشت فیله برشته‌شده :

  1. فر را روی 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید و روی یک ورق پخت را با فویل قرار دهید.
  2. از ریسمان آشپزخانه برای بستن گوشت فله استفاده کنید و سپس آن را با مالیدن فلفل، نمک و روغن بپوشانید و داخل تابه بریزید.
  3. به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
  4. اسپرسو، ووسترشایر، میخک، مواد زردآلو، خردل و سیر را در قابلمه بریزید و به مدت 1 دقیقه روی شعله متوسط ​​گرم کنید و از روی شعله بردارید.
  5. از لعاب برای آغشته کردن گوشت فیله استفاده کنید، مقداری از لعاب را در تابه بگذارید. گوشت را کمی تفت دهید و از یک دماسنج برای آزمایش گوشت استفاده کنید. باید 140 درجه فارنهایت را بخواند. از فر خارج کنید و روی تخته برش قرار دهید، اجازه دهید 10 دقیقه قبل از برش خنک شود.
  6. آبگوشت را درون تابه با سس بریزید و بگذارید تا جوش بیاید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.
  7. رشته را از گوشت و ورقه بردارید. روی آن را با سس آغشته کرده و سرو کنید.

منبع: 25 Energizing Coffee Recipes – A Coffee lover’s delight, BY Gordon Rock

Apricot Espresso Glazed Roast Pork Loin

Sweet apricots make a great glaze for tender pork loin and by adding a bit of espresso adds a robust burst of flavor to this dish. Try not to overcook your pork as to not dry it out.

Preparation Time:  1 hour and 15 minutes

Serves: 12

Ingredients:

  • Boneless pork loin (3 lb., trimmed)
  • Salt (3/4 teaspoon)
  • Apricot preserves (1 cup)
  • Dijon mustard (2 tablespoons)
  • Garlic (2 cloves, diced)
  • Chicken broth (1/2 cup, low salt)
  • Extra virgin olive oil (1 tablespoon)
  • Black pepper (1/2 teaspoon)
  • Instant espresso powder (2 tablespoons)
  • Worcestershire sauce (4 teaspoons)
  • Ground cloves (1/4 teaspoon)

Directions:

  1. Set oven to 375˚F and line a baking sheet with foil.
  2. Use kitchen string to tie pork then coat by rubbing pepper, salt and oil and put into pan.
  3. Put into oven for 30 minutes.
  4. Put espresso, Worcestershire, cloves, apricot preserves, mustard and garlic into a saucepan and heat for 1 minute over a medium flame then take from flame.
  5. Use the glaze to brush pork all over, leave some of glaze in pan. Roast pork some more and use a thermometer to test meat; it should read 140˚F. Take from oven and put onto a cutting board, allow cooling for 10 minutes before slicing.
  6. Put broth into pan with sauce and bring to a boil until sauce starts to thicken.
  7. Take string from pork and slice; top with sauce and serve.

 

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی -2

مجله قهوه – تیرامیسو یکی از محبوب‌ترین دسرها در کل جهان است. این یک غذای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *