مجله قهوه – قهوه و کیک دو کلمهای هستند که برای یکدیگر مقدر شدهاند. کیک قهوه استروسل یک کیک سبک است و یک روبان کوچک از قارچ فندق و یک لعاب قهوه برای تزئین آن استفاده میشود.
زمان آمادهسازی کیک قهوه استروسل : 90 دقیقه
تعداد سرو: 16
عناصر مورداستفاده در کیک قهوه استروسل :
پر کردن استروسل:
- آرد همهمنظوره (3 قاشق غذاخوری)
- فندق (3 قاشق غذاخوری خردشده)
- کره (1 قاشق غذاخوری، آبشده)
- شکر قهوهای (3 قاشق غذاخوری)
- پودر اسپرسو فوری (2 قاشق غذاخوری)
عناصرکیک:
- آرد همهمنظوره (1 ½ فنجان)
- نمک (1/2 قاشق چایخوری)
- ماست ساده (1 لیوان فنجان، کمچربی)
- کره بدون نمک (4 قاشق غذاخوری، نرم)
- شکر دانهریز (2 فنجان)
- سفیده تخممرغ (2)
- آرد گندم کامل (1 ½ فنجان)
- پودر بیکینگ (1 قاشق چایخوری)
- جوششیرین (1/4 قاشق چایخوری)
- عصاره وانیل (1 قاشق چایخوری)
- روغن کانولا (1/4 فنجان)
- تخممرغ (2)
لعاب:
- قهوه دمکرده (2 قاشق غذاخوری)
- قند قنادیها (1/2 فنجان)
- فندق (1 قاشق غذاخوری، خردشده)
دستورالعمل تهیه کیک قهوه استروسل :
- فر را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید و از اسپری مخصوص پختوپز برای قالب دهی به ظرف لوله یا ظرف 10 فنجانی Bundt استفاده کنید.
- استروسل را با قرار دادن همه مواد در یک ظرف کوچک آماده کنید. هم بزنید تا ترکیب شود.
- کیک را با هم زدن آرد، نمک، جوششیرین و بیکینگپودر با هم در یک کاسه آماده کنید. وانیل و ماست را در یک کاسه کوچک جداگانه ترکیب کنید.
4- با استفاده از همزن، روغن، شکر دانهریز و کره را با هم در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید و یکبار هم تخممرغ و سفیده اضافه کنید. مواد مخلوط و خشک را در کاسه جایگزین کنید زیرا مخلوط میشود و اطمینان حاصل کنید که با خشک شروع میکنید و به پایان میرسد.
- نیمی از خمیر را در تابه روکشدار با استروسل قرار دهید و سپس آن را با خمیر مایل به زرد باقی بگذارید. به مدت 50 دقیقه آن را بپزید و از روی حرارت برداشته و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود.
- لعاب را با ترکیب 1 قاشق غذاخوری قهوه با شکر آماده کنید و سپس اگر لعاب خیلی غلیظ است قاشق غذاخوری دیگر را اضافه کنید. روی کیک را آب پز کنید. در صورت تمایل از فندق بهعنوان چاشنی استفاده کنید.
منبع: 25 Energizing Coffee Recipes – A Coffee lover’s delight, BY Gordon Rock
Coffee-Streusel Bundt Cake
Coffee and cake are two words destined for each other. This moist cake is light with a small ribbon of coffee-hazelnut streusel and a coffee glaze to top it off.
Preparation Time: 90 minutes
Serves: 16
Ingredients:
Streusel Filling:
- All purpose flour (3 tablespoons)
- Hazelnuts (3 tablespoons, chopped)
- Butter (1 tablespoon, melted)
- Brown sugar (3 tablespoons)
- Instant espresso powder (2 tablespoons)
Cake:
- All purpose flour (1 ½ cups)
- Salt (1/2 teaspoon)
- Plain yogurt (1 ½ cups, low fat)
- Unsalted butter (4 tablespoons, soft)
- Granulated sugar (2 cups)
- Egg whites (2)
- White whole wheat flour (1 ½ cups)
- Baking powder (1 teaspoon)
- Baking soda (1/4 teaspoon)
- Vanilla extract (1 teaspoon)
- Canola oil (1/4 cup)
- Eggs (2)
Glaze:
- Brewed coffee (2 tablespoons)
- Confectioners’ sugar (1/2 cup)
- Hazelnuts (1 tablespoon, chopped)
Directions:
- Set oven to 350˚F and use cooking spray to coat tube pan or 10 cup Bundt pan.
- Prepare streusel by putting all ingredients together in a small container; stir to combine.
- Prepare cake by whisking flours, salt, baking soda and baking powder together in a bowl. Combine vanilla and yogurt in a separate small bowl.
- Use a mixer to combine oil, granulated sugar and butter together in a big bowl then add eggs and whites one at a time as you beat the mixture. Alternate wet and dry ingredients into the bowl as the mixture blends making sure you start and end with the dry.
- Put half of batter in coated pan top with streusel and then with left over batter. Bake for 50 minutes then remove from heat and allow to cool for 10 minutes.
- Prepare glaze by combining 1 tablespoon of coffee with sugar then add other tablespoon if glaze is too thick. Drizzle on top of cake. Use hazelnuts as garnish if so desired.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.