مجله قهوه – کتلت سرخ شده مرغ با استفاده از قهوه برای تهیه آب گوشت از تفت دادن استیک ژامبون تهیه می شود. این غذا نسخه سبک ظرف اصلی ژامبون است و در کمتر از یک ساعت ساخته می شود.
زمان آماده سازی: 40 دقیقه
تعداد سرو: 4
عناصر کتلت سرخ شده مرغ :
- ادویه مرغ (3/4 قاشق چای خوری)
- تخم مرغ (1)
- آب (1 قاشق غذاخوری)
- کتلت سینه بوقلمون (4)
- بیکن (1 تکه ، خرد شده)
- قهوه دم کرده (1/2 فنجان)
- آرد (1/4 فنجان)
- فلفل کاین (1/8 قاشق چای خوری)
- سفید تخم مرغ (1)
- آرد سوخاری گندم کامل (1 ½ فنجان)
- روغن کانولا (2 قاشق غذاخوری)
- آبگوشت سبزیجات (3/4 فنجان)
- شکر (1/2 قاشق چای خوری)
دستورالعمل تهیه کتلت سرخ شده مرغ :
- فر را روی 200 درجه فارنهایت تنظیم کنید و ورق پخت را داخل فر قرار دهید.
- ادویه مرغ ، کاین و آرد را در یک کاسه ترکیب کنید. 1 قاشق غذاخوری مخلوط را کنار بگذارید. با استفاده از یک کاسه دیگر ، سفید تخم مرغ ، آب و تخم مرغ را مخلوط کنید و سپس خرده ریزها را در یک کاسه دیگر قرار دهید.
- کتلت ها را به آرد ادویه دار آغشته کرده و درون تخم مرغ قرار دهید و در آخر آنها را به آرد سوخاری آغشته کنید.
- ماهی تابه را گرم کنید و 1 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید سپس کتلت ها را به مدت 4 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی شوند. از روی حرارت برداشته و روی ورق پخت قرار دهید.
- به مدت 3 دقیقه از هر طرف بپزید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.
- بیکن را درون قابلمه بریزید و به مدت 1 دقیقه بپزید و سپس آرد ادویه دار مانده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شود. قهوه ، شکر و آبگوشت را اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که سس غلیظ شود بپزید.
- بر روی کتلت ها آب گوشت بریزید و سرو کنید.
منبع: 25 Energizing Coffee Recipes – A Coffee lover’s delight, BY Gordon Rock
Chicken Fried Turkey Cutlets with Redeye Gravy
Redeye gravy is made by using coffee to make gravy from pan drippings from frying ham steaks. This divine dish is a light version of the original ham dish and is made in under an hour.
Preparation Time: 40 minutes
Serves: 4
Ingredients:
- Chicken spice (3/4 teaspoon)
- Egg (1)
- Water (1 tablespoon)
- Turkey breast cutlets (4)
- Bacon (1 slice, chopped)
- Brewed coffee (1/2 cup)
- Flour (1/4 cup)
- Cayenne pepper (1/8 teaspoon)
- Egg white (1)
- Whole wheat breadcrumbs (1 ½ cups)
- Canola oil (2 tablespoons)
- Vegetable broth (3/4 cup)
- Sugar (1/2 teaspoon)
Directions:
- Set oven to 200˚F. Place baking sheet into oven.
- Combine chicken spice, cayenne and flour in a bowl; put 1 tablespoon of mixture aside. Using another bowl and combine egg white, water and egg then put crumbs into another bowl.
- Dip cutlets into spiced flour then into egg and finally roll in crumbs. Press crumbs into meat.
- Heat skillet and add 1 tablespoon of oil then cook cutlets for 4 minutes on each side until golden. Take from heat and put onto baking sheet.
- Bake for 3 minutes on each side then remove from heat.
- Put bacon into skillet and cook for 1 minute then add leftover spiced flour and whisk to combine. Add coffee, sugar and broth; cook for 3 minutes or until sauce thickens.
7. Serve cutlets topped with gravy.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.