مجله قهوه – کباب سرخشده با قهوه گویی با پایه سوپ پیاز درست شده است اما قهوه تعادل مناسبی برای ماریناد اضافه میکند و همه میتوانند این غذا را میل کنند.
زمان آمادهسازی: 3 ¼ ساعت
تعداد: 10
عناصر موردنیاز برای کباب سرخشده با قهوه
• تفت گوشت گاو (4 پوند، اصلاحشده)
• فلفل سیاه
• پیاز (4 فنجان، برش خورده)
• آویشن خشک (1 قاشق چایخوری)
• سرکه بالزامیک (2 قاشق غذاخوری)
• نمک (1/2 قاشق چایخوری)
• روغن زیتون (4 قاشق چایخوری)
• سیر (4 حبه، خردشده)
• قهوه دمکرده (3/4 فنجان)
• نشاسته ذرت (2 قاشق غذاخوری محلول در 2 قاشق غذاخوری آب)
دستورالعمل تهیه کباب سرخشده با قهوه
1. فر را روی 300 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
2. برای چاشنی گوشت گاو از فلفل و نمک استفاده کنید. اجاق گاز را گرم کنید و 2 قاشق چایخوری روغن در آن قرار دهید. گوشت گاو را بگذارید و به مدت 7 دقیقه بپزید، مرتباً بچرخانید تا گوشت سرخ شود. از قابلمه برداشته و روی بشقاب بگذارید.
3. روغن مانده را در قابلمه بریزید و پیاز را به مدت 5 دقیقه تفت دهید و آویشن و سیر را اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید. سرکه و قهوه را اضافه کنید و بجوشانید و سپس گوشت گاو را داخل قابلمه بریزید و سس را بر روی گوشت بمالید.
4. به مدت 2 ساعت یا بیشتر در اجاق گاز بپزید، گوشت باید نرم باشد اما از هم پاشیده نشود. آن را از اجاق برداشته و روی تخته برش قرار دهید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه خنک شود.
5- از قاشق برای از بین بردن روغن اضافی گوشت گاو ریز شده است استفاده کنید. قابلمه را روی اجاق قرار داده و سس را با نشاسته ذرت غلیظ کنید.
6. گوشت گاو را ورقه ورقه کرده و همراه با آب گوشت به دلخواه خود سرو کنید.
منبع: 25 Energizing Coffee Recipes – A Coffee lover’s delight, BY Gordon Rock
Coffee Braised Pot Roast
This pot roast has the flavors as if was made with an onion soup base however this roast uses le sodium which is unnoticeable. Coffee adds the right balance for the marinade and everyone can indulge in this dish.
Preparation Time: 3 ¼ hours
Serves: 10
Ingredients:
- Beef chuck roast (4 lb., trimmed)
- Black pepper
- Onions (4 cups, sliced)
- Dried Thyme (1 teaspoon)
- Balsamic vinegar (2 tablespoons)
- Salt (1/2 teaspoon)
- Extra virgin olive oil (4 teaspoons)
- Garlic (4 cloves, diced)
- Strong brewed coffee (3/4 cup)
- Cornstarch (2 tablespoons dissolved in 2 tablespoons water)
Directions:
- Set oven to 300˚F.
- Use pepper and salt to season beef. Heat a Dutch oven and put in 2 teaspoons oil; put in beef and cook for 7 minutes, turning frequently until meat is browned. Remove from pot and place on a plate.
- Put leftover oil into pot and sauté onions for 5 minutes then add thyme and garlic; stir for a minute. Add vinegar and coffee and bring to a boil then put beef back into pot; spoon sauce and onions on top of beef. Remove from flame and put into oven.
- Braise in oven for 2 ½ hours or more, meat should be tender but not fall apart. Remove from oven and place on a cutting board; cool for 10 minutes.
- Use a spoon to skim excess oil from liquid that beef was braised in. Put pot onto stove and thicken sauce with cornstarch.
6. Slice beef and serve with gravy and desired side.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.