کباب سرخ‌شده با قهوه

آشپزی با قهوه: کباب سرخ‌شده با قهوه

مجله قهوه – کباب سرخ‌شده با قهوه گویی با پایه سوپ پیاز درست شده است اما قهوه تعادل مناسبی برای ماریناد اضافه می‌کند و همه می‌توانند این غذا را میل کنند.

زمان آماده‌سازی: 3 ¼ ساعت

تعداد: 10

عناصر موردنیاز برای کباب سرخ‌شده با قهوه

• تفت گوشت گاو (4 پوند، اصلاح‌شده)

•        فلفل سیاه

• پیاز (4 فنجان، برش خورده)

• آویشن خشک (1 قاشق چای‌خوری)

• سرکه بالزامیک (2 قاشق غذاخوری)

• نمک (1/2 قاشق چای‌خوری)

• روغن زیتون (4 قاشق چای‌خوری)

• سیر (4 حبه، خردشده)

• قهوه دم‌کرده (3/4 فنجان)

• نشاسته ذرت (2 قاشق غذاخوری محلول در 2 قاشق غذاخوری آب)

 

دستورالعمل تهیه کباب سرخ‌شده با قهوه

1. فر را روی 300 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

2. برای چاشنی گوشت گاو از فلفل و نمک استفاده کنید. اجاق گاز را گرم کنید و 2 قاشق چای‌خوری روغن در آن قرار دهید. گوشت گاو را بگذارید و به مدت 7 دقیقه بپزید، مرتباً بچرخانید تا گوشت سرخ شود. از قابلمه برداشته و روی بشقاب بگذارید.

3. روغن مانده را در قابلمه بریزید و پیاز را به مدت 5 دقیقه تفت دهید و آویشن و سیر را اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید. سرکه و قهوه را اضافه کنید و بجوشانید و سپس گوشت گاو را داخل قابلمه بریزید و سس را بر روی گوشت بمالید.

4. به مدت 2 ساعت یا بیشتر در اجاق گاز بپزید، گوشت باید نرم باشد اما از هم پاشیده نشود. آن را از اجاق برداشته و روی تخته برش قرار دهید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه خنک شود.

5- از قاشق برای از بین بردن روغن اضافی گوشت گاو ریز شده است استفاده کنید. قابلمه را روی اجاق قرار داده و سس را با نشاسته ذرت غلیظ کنید.

6. گوشت گاو را ورقه ورقه کرده و همراه با آب گوشت به دلخواه خود سرو کنید.

منبع: 25 Energizing Coffee Recipes – A Coffee lover’s delight, BY Gordon Rock

Coffee Braised Pot Roast

This pot roast has the flavors as if was made with an onion soup base however this roast uses le sodium which is unnoticeable.  Coffee adds the right balance for the marinade and everyone can indulge in this dish.

Preparation Time: 3 ¼ hours

Serves: 10

Ingredients:

  • Beef chuck roast (4 lb., trimmed)
  • Black pepper
  • Onions (4 cups, sliced)
  • Dried Thyme (1 teaspoon)
  • Balsamic vinegar (2 tablespoons)
  • Salt (1/2 teaspoon)
  • Extra virgin olive oil (4 teaspoons)
  • Garlic (4 cloves, diced)
  • Strong brewed coffee (3/4 cup)
  • Cornstarch (2 tablespoons dissolved in 2 tablespoons water)

Directions:

  1. Set oven to 300˚F.
  2. Use pepper and salt to season beef. Heat a Dutch oven and put in 2 teaspoons oil; put in beef and cook for 7 minutes, turning frequently until meat is browned. Remove from pot and place on a plate.
  3. Put leftover oil into pot and sauté onions for 5 minutes then add thyme and garlic; stir for a minute. Add vinegar and coffee and bring to a boil then put beef back into pot; spoon sauce and onions on top of beef. Remove from flame and put into oven.
  4. Braise in oven for 2 ½ hours or more, meat should be tender but not fall apart. Remove from oven and place on a cutting board; cool for 10 minutes.
  5. Use a spoon to skim excess oil from liquid that beef was braised in. Put pot onto stove and thicken sauce with cornstarch.

6. Slice beef and serve with gravy and desired side.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی -2

مجله قهوه – تیرامیسو یکی از محبوب‌ترین دسرها در کل جهان است. این یک غذای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *